Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz powerup2 #116644 üzenetére
Hivatalosan nincs eger billentyu tamogatas. Rendszeresen felroppennek a hirek a legutolso verzio szerint a fejlesztok majd beleintegralhatjak ha akarjak. Ha...egyszer....majd. Nemhivatalosan leteznek megoldasok de azt itt a forumon nem tamogatjak mikozben az egyik Microsoft nyilatkozatban is megemlitettek a Xim4-et.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz powerup2 #117469 üzenetére
Írd be még egy párszor az elkövetkező pár órában, fél óra alatt 2× kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Czimby
addikt
válasz powerup2 #119029 üzenetére
Nekem is tetszett, az első 20-30óráig, de onnantól uncsi á vált. Ahelyett, hogy 50órás a játékidő, inkább legyen kevesebb, de izgalmas végig. Sok jó dolog volt benne, meg helyek(eltemetett templom, reptér stb) De a táborok iszonyat uncsi voltak pár kivételével. A film nekem is tetszik. (Az első kettő) Szóval ha új játékot csinálnak remélem arra alapozzák.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
törölt tag
válasz powerup2 #119397 üzenetére
Nem humorizáltam. Teljesen komolyan mondtam. Sokkal olcsóbban adja a konzolt az MS, mint amennyiből előállítja. Nem számolva a tervezési és marketing költségeket.
Sokan nem értenek hozzá, de ennyi pénzért ez nagyon nagyon durva cucc. Kizárt, hogy a közeljövőben nagy akciót kapjon.
-
törölt tag
válasz powerup2 #119415 üzenetére
Ez igaz, de ekkorát még nem "kedveskedtek" a vásárlók számára. Ami igazából nekünk és nekik is jó. Nekünk, mert olcsón kapunk jót. Nekik pedig, mert elkezdünk pénzt költeni a platformján.
Csak rengeteg helyen olvastam, hogy milyen drága az X. Sokan tényleg nem vágják ezeket, hogy mi mennyit ér.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz powerup2 #134950 üzenetére
Habár nincs benne tapasztalatom, de azért pontosíthatnád a kérdésedet mielőtt CAPS-LOCK-ra váltasz.
1. Milyen típusú formátumot akarsz lejátszani? Kezdhetnéd mondjuk onnan, hogy Blu-ray vagy file?
2. Mivel próbálkoztál eddig?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz powerup2 #134966 üzenetére
Teljesen érhető, hogy így szeretnéd én sokat játszok le filmet a One S-ről, kényelmesebb mint a TV. Azonban a 4K-s file (.mkv) támogatás még nagyon nem kiforrott. Várjuk, hogy a KODI esetleg bétába lépjen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Tomix24
addikt
válasz powerup2 #137700 üzenetére
A játék beállítátasin belül(képi) van szerintem sebességre, meg nagy felbontásra változtatásra mód. Álá Tomb raider, vagy Hitman... Gondolom 1080p 60 fps, vagy 4K 30 Fps...
update
High mode a 4K.. (lite mode meg steady mode a rossazbb grafika magasabb fps)[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
-
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest