Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mike1334
üzenetére
Én könnyebbnek érzem mint a soulslike játékokat, de lehet azért mivel itt van segítőd habár lehet választani opcionálisan,hogy egyedül legyél, na úgy már van szopás rendesen😁 Elég sok lehetőség van, a karakter generálás az egy külön játéknak megfelelne😉 Csak azzal elvoltam 1 órát! Hangulatos cucc nagyon, én várom a megjelenést!
Amúgy ha végig viszed a demot, megnyílik egy olyan pályaszakasz ahol ajánlott a 40-es szint! 25-el bementem levertek mint a szart! Három miniboss van mindhárom dob egy kulcsot egy ajtóhoz, na az mögött van egy főboss, az szopó volt nagyon! Kellett farmolnom rendesen mire meglett👍 -
persil
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
Szerintem rohadt kurva nehez, de EDDIG minden letezo teren jobb, mint az az agyonajnarozott szar.
A grafika is nagyon tetszik, erdekes a stilus.
Viszont erdemes atallitgatni a kiosztast, nekem elsore nagyon nem allt kezre, viszont szerencsere nagyjabol szabadon allithato. -
törölt tag
Ez meg mi a jó isten volt???
Meg kellett vernem egy autistàt, utàna meg egy törpe màgust kellet az erdőben hajkuràsznom. A R*-nàl elgurult a gyógyszer....
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Elméletileg ingyen adnak egy Hellmut játékot, viszont én még nem kaptam meg a kódot...
Akit érdekel, itt a [link] -
mike1334
veterán
Code vein-nél lesz nyílt béta vagy demó?
Néztem róla videót, talán annyira nem "dark souls-os", de jó lenne biztosra menni
-
S@c@
őstag
Wolf2nel 4kban masnak is megjon az xbox one x hangja?

-
törölt tag
Sziasztok
HBO GO-ról lehet tudni valamit?
Várható valamikor? ☺️ -
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Na a potya
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szimszonos
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Azóta leszedte a letöltőkódos hirdetéseket,1 órahosszája mikor lecsekkoltam még öt hirdetése volt,most már csak kettő.Idáig is árult letöltőkódokat már sokszor.Az eddig külön árult játékkódokat most már az általa hirdetett Xbox One-hoz adja.De legalább a kapott kódokat beváltotta,és ez a lényeg.
-
válasz
szimszonos
üzenetére
Értem mit mondasz most utólag csekkoltam de leginkább Gold kódokat árult azt sem túl sokat,nem pedig játékokat! Mindegy én tartottam a szavam ő volt az első neki küldtem, a többi nem rám tartozik

Most küldött fotót amúgy, hogy be is váltotta és nem nyerészkedni akart vele....
Plusz ma ajánlott fel ő is kódokat itt a topikban🙄 -
válasz
szimszonos
üzenetére
Direkt kiemeltem,hogy olyan jelentkezzen aki magának szeretné és remélem jó helyre került!
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Oda is írta, de ezt hogy szűröd ki?
Bevàltod, vagy odaadod a következőnek? -
Musaka
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Respect

Ha nem lenne egy egész hosszú listám GP ből amit még végig akarok játszani kezdő XBOX-os ként akkor lecsapnék rá.
DE így inkább nem jelentkezek és meghagyom másnak.Más kérdés.
Vettem egy One X et Metro Exodus csomagot. És érdekes a letöltő kód amit kaptam hozzá.
Így van a papíron.
Metro Exodus
XXXXXXXXXXXXXXX
Metro Exodus, Metro Last Light Redux
XXXXXXXXXXXXXXX
Metro 2033 Redux
XXXXXXXXXXXXXXX
Akkor elvileg 2 Exodus kód van a csomagban???
Tudom ki kellene próbálom, de most mással játszok

-
Sziasztok
Szeretnék kedveskedni valakinek egy Anthem Legion of Dawn Edition játékkal és egy 1 hónapos EA Acces kóddal!Semmit nem kérek csak egy dolgot, hogy olyan ember jelentkezzen PÜ-ben aki tényleg magának szeretné és nem nyerészkedni akar vele, és ha sikerült aktiválni a kódot szeretném ha azt itt megosztaná velünk!
Itt van a hirdetésem egy pozitív értékelést elfogadok, ennyi
Legelső jelentkezőnek küldöm a kódokat, és ide is beírom ki volt szerencsés👍
Szép hétvégét mindenkinek
-
Throme
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez számomra jó hír, bár nem tudom a fiatalabb korosztályt mennyire fogja érdekelni. A Newerwinter 1 nagy kedvencem, viszont mai szemmel annak a grafikája nem egy szépség. Ha nem aranyáron lesz még az is lehet befizetek rá, bár pc-re is megvan eredetiben, és gog-ról is 😃. Csak időm nincs rá ....
-
Ronam
addikt
Gamepass Trial: QXDMM-D4242-HCJY2-GGWV9-3CM9Z
-
r.levente75
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Köszi sikerült.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Bárki viszi, köszönjük a felajánlást!

-
XboxGamePass
senior tag
3MGJ9-G223Q-JTH6P-RKFDP-6VMYZ GamePass trial
DJV74-NWR3R-FBJFW-D73G7-RGCMR Gold trial
-
icemad
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy PC-n sokkal egyszerűbb egy játékot beszerezni...
Nekem csak egy régi laptopom van, ha játékra való asztali gépet szeretnék, az 600 euró használtan. Egy one x 350 - 450 euró között mozog. (Ha az új gépeket nézem csak, használtan garanciával olcsóbb ) És én már az a korosztály vagyok, aki nem akar driverekkel meg ilyesmikkel kínlódni. Bekapcsolom a gépet, fut a játék, öröm bódottá...
-
AMD Power
titán
Ezeknek fognak egy paran orulni! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Beniii06
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Király, jöhet még több jó hír.

Arról van infó, hogy csak az ultimate-el fog működni a pc-n játszás nem play anywhere címeknél vagy meglévő aktív gold + game pass-al is fog menni?(#180535) icemad
A 4k-n való játszáshoz nem kell feltétlenül erős gép, csak tudni kell komprumisszumot kötni. Egy rx580(legutóbb bb topikban ~57 ezerért láttam újat)képes 4k-ban vinni játékot, igaz low/medium 30-60 fpsel, de azért az árért jó. Másik kérdés, hogy pc-re sincs meg minden játék, így pl. ha rdr2 játszható lesz pc-n és nem kell majd újra megvenni(nem venném), az nagy plusz lenne az MS-nek. Eddig is arra törekedtem, hogy egy játék csak egyszer legyen meg platformtól függetlenül(kivétel az ingyenes beaktiválós pl. unity), így nagy dolog lenne "egyesíteni" a játék könyvtárat(digitális példányokat).
Ha belegondolsz azoknak is jól jöhet, akik beruháztak korábban konzolra, de mondjuk elromlik/eladják a boxot és fognak tudni játszani továbbra is a digitálisan megvásárolt játékokkal, "nem vész el" a tartalom, mert ugye az acc nem átruházható.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már tegnap is irtátok ezt a NHL játékot. Benne van az EA Accessben.... miért ezt rakták be?
-
SidCorky
őstag
válasz
oriic
üzenetére
De ha jól értem, ez is fejlesztőtől függ, hogy játszható lesz-e PC-n, vagy marad Xbox only, nem? Innentől mi a különbség aközött, hogy Play Anywhere, vagy Game Pass?
Persze lehet én vagyok a helikopter, annyira végülis eddig se mozgatott meg a dolog, notin nem játszom, így nem érint.

-
Maxxy10
addikt
Esetleg valami infó,hogy bemutatásra kerül E3-on Elite kontroller v2?
Gondolkozom, hogy venni kellene egyet csak nem tudom érdemes e várni még az új verzióra.. -
mike1334
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezen felröhögtem a metrón

-
-
-
törölt tag
Ugye 14 firstparty alkotàst igérnek E3-ra, aminek a felét màr làttuk vagy tudunk róla, így 7 új ip vàrható elvileg.
-
Bep
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem lehetne az összefoglaló hozzászólásba a magyarítás kitűzött dátuma után beírni a font napi árfolyamát?? Nem tartok ilyeneket a fejemben
30 pínz (font) persze, hogy kevesebb, mint 10.000pínz, mivel a 30 kisebb, mint a 10.000.

-
Def26
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére

-
l.skywalker
Topikgazda
Lelőtték az új Darksiders meglepetést? [link]
-
icemad
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Te sem vagy ép...

-
joey04
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
máshol is ezt csinálja.
-
-
Siffredi
senior tag
válasz
F_Peter
üzenetére
Nézd, sokan egy hete várnak arra, hogy játszhassanak a frissen megvásárolt AC Odyssey-vel, amit a legújabb frissítés óta nem lehet feltelepíteni... Nos, ha ők sem sietnek a javítással, illetve zéró a kommunikáció is, akkor a játékosoktól se várjanak korrekt hozzáállást...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Bird
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Raadasul 12,5£ ba van igen az alap homeolva
Nem hiszem el, hogy még mindig nem érted. GOLD (y1p-t is tartalmazó) kibővített verziót linkeltem Magyarországon is elérhető webshopból átváltva 35 fontért. A cdkeysen 75 font a GOLD.
A 75, több mint a duplája a 35-nek. Legalábbis itt(hon) Nálunk.... 
Zjunior: Lemezes verziót nem lehet homeolni, nem mindenki akar digitális verziót...

-
F_Peter
őstag
Ms storeból vásárolt dlc tartalomra kértünk refoundot. Két napja megtörtént a visszautalás, de még mindig benne van a tartalom. Van valakinek esetleg ilyen tapasztalata, hogy ezeket később szokták eltávolítani, vagy jelezzem inkább a supportnak?
(A nem használás nem opció, mert pass és automatikusan adja a bónuszokat és kiegészítőket.) -
Zjunior
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Dikk semmit, mit kompenzalnek?
Azt se tudod mire irtam eredetileg h mennyi.
Kezdodott a nemet media marktos temaval h milyen olcso ott.
Erre irtam uk-ban meg olcsobb.Nem tudtam h az is baj ha tobb mindent ajanl az ember..
Neked/nektek ez faj vagy mi?
Mintha neked nem lenne mind1 hol el az ember, es igen Uk ban minden sokkal, de sokkal olcsobb, be is fogom írni...
Ez csak egy lehetoseg.
Nem a brexit miatt vagyok frusztralt, hanem a magyar forum miatt, de nem is baj hisz latszodik hova tart az orszag...
Raadasul 12,5£ ba van igen az alap homeolva
-
Bird
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A brexit miatt frusztrált lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bevàltod, vagy odaadod a következőnek?

A 75, több mint a duplája a 35-nek. Legalábbis itt(hon) Nálunk.... 

IntelKiller7