Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
A One X képes 4k 60 fps megjelenítésre ha jól tudom. Akkor minden nextgen erre optimalizált játékot képes lesz a One X is futtatni nextgen feature nélkül nem? (Ami nekem spec nem kell) ahogy a HDR se nagyon. Yes or No?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz #81556480 #36093 üzenetére
Ha csak FAT-re telik, nekem nem is kell több
Remélem az a gyerek úgy lett nevelve, hogy az a csúcs konzol, miközben a komplett házat kitapétázhatná Series X-el. brah[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz MasterMark #35546 üzenetére
Az igaz. Állítólag kávéfőző is van ugyan ilyen
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Carlos Padre #34332 üzenetére
Áhhhh Nagyon adom. Élem ezt a fajta háborút. Egyébként a kép az egyik legnagyobb community-ből származik Azért kapunk hideget meleget a PS tábortól őket sem kell félteni, csak oda értelemszerűen nem járok. Egyszer viszont megkérdezem tényleg az admint-t, hogy milyen fajta düh, vagy korlátoltság vezérli ezeket a fajta megosztásokat
Én minden esetre nagyon élem
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #33776 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz #81556480 #33805 üzenetére
-------> LaciCRM True Legend
..és a PH-ról kitiltottak társasága FB csoport. Stipi én találtam ki elsőre.
Szerk: Kéne ilyen ph karantén. Finoman kértem adjanak egy topikot ahol azt csinálok amit akarok, végtére IS a chaten is volt anno dühöngő/zárt osztály. Egy távoli ismerős mesélte.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #33700 üzenetére
Ámen
Minden érába igyekszünk beilleszkedni, van amikor sikerül, van amikor kevésbé.
Moderátorok is gondolom változnak , fejlődnek, jönnek, mennek. Még mindig ez a legprofibb fórum. Nem tudok jobbat. Bárki megkérdez, ez még mindig a legjobb. A háttérmunkákat (felületesen) ismerem, tudom mennyi munka van benne. Ezért (sem) nagyon vitatkozom egy moderátori döntésen. Ők ezért vannak. Néha nehéz lenyelni a békát az mondjuk tény.Tropic Thunder az (egyik) olyan film, amit bármikor bármennyiszer meg tudok nézni, és nem értem , hogy miért
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
12 év (bocsi mindjárt 14) alatt kétszer ha volt balhém.
Mindkétszer bevédtek a moderátor haverjaim.dehogy védtek, hiába kértem őket. Becsületesek ezek. Pedig régen más világ volt a PH-n, több fajta megszólalást "engedtek". Ma már a PH is olyan mint a mai NBA, értsd minden szarért fújnak, és az egész játékot teszik tönkre (értsd Rodman ERA amikor bírókat fejelt le). Nem azt mondom, hogy rossz a PH, csak adjanak egy topikot ahol azt csinálok amit akarokMilyen szép idők voltak azok a régiek (krokodil könnycsepp)
Ja és egyedi avatart se adnak. Ilyet.....
Mondjuk még nem kértem, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Carlos Padre pedig hát LaciRCM óta tudjuk, hogy az OFF topikban OFF az ON.
Remélem a "home" lehetőséget nem veszik el. Meg akarjuk felesbe venni a MotoGp20-at, de kicsit elbizonytalanodtam. Nem szeretnék kényelmetlen helyzetbe kerülni ha beszüntetik a "home megoldásokat". Jó 2 hónapja kaptam a semmire egy figyelmeztetést. Nem beszélek csúnyán, nincs vpn, nincs külföldi fekete piacról vásárlás, kizárólag store-ból veszünk mindent, kártyával. Rejtély miért warnolt le az MS. Minden hónapban mindkét home gépen belépünk a saját fiókkal biztos ami biztos, hogy látszódjon az "tulajdonos" használat az adott gépen. Egy gonosz betűt nem írtam senkinek a 2év alatt, sehol, soha. Ezért idegesít.
Szerk: A prémiumot meg nem kitiltàs ellen vettem, hanem mert tàmogatni akartam a lapcsalàdot, . Nincs kitiltás ha van prémiumom? NEBA Vennék is rögtön kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Gyárekik.
A digis vergődésem eredménye.Kukáztam a digit, átmentem UPC-re és érdekes jók lettek a pingek, VAN ipv4 & ipv6, 200-300 környékén szedek stabilan konstans, kisimultak az értékek. Nincs dropp, nem áll meg, atomstabil mérés 500Mbit, nulla csomagveszteség. Hasít. Akkor biztos jó volt a
digi.. az én eszközeim voltak a szarok, és különben is hülye userLaciCRM ki van már józanodva?
El akarom mesélni neki a jó hírt.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én MasterMark és minden kollégának aki segített köszönöm. Leírtam volna mit tapasztaltunk, mire jutottunk, de túl hosszú ez ide. Ennek fényében járok el azonnal.
OFF topik sírás OFF mert az ON. Jövőre meglátjuk, BUÉK.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz MasterMark #31545 üzenetére
Upnp asszem be van kapcsolva, ki kell?
Tegnap egész éjszaka ment a Forza gond nélkül haverral, tehát élményben nincs panasz addig meg le van sz...! Azért egy router beállítást küldhetnél nekem privátban , vagy leírhatnád nekem szájbarágósan.
Lekéstem az utolsó buszt tegnap
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mindenkinél One X ?
Nem oldotta meg teljesen továbbra is szar, zsír új kábelen ugyan úgy fos értékek. Mindegy így marad. Azért köszönöm a segítséget.
Panelban UPC-n minden nélkül nekem is stabilan hozta koaxon a 200at. Gigabit optikán nem. Az is lehet hogy router konfig, de nekem ez már magas.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébként mialatt írtam a posztokat, meg vertem a fejem a falba, a Tomb Raider beállt olyan 200-240mbit köze stabilan, és 10 percen belül lent volt a game, tehát az MS Live is elmehet a b**** k**** a****ba köztünk szólva.
Amióta fillérekbe kerülnek GP-ok, előfizetések, és amióta bent van GP PC béta, le vannak terhelve az MS szerverek mert boldog boldogtalan feljön 300 forintból.
Most mondjátok hogy nem így van
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz MasterMark #31531 üzenetére
Hmm értem. Lehetséges a One S adta meg magát . Mondjuk napi szinten játszunk haverral MudRunner, PES 20 , The Way out stb hiba nélkül, tehát akkor jelentkezne minőségi probléma is. Szerintem jövőre egy jóárasított One X és vissza UPC. Elengedjük ezt a router kérdést, én nem is akartam, rákényszerültem.
UPC fapad, sávszél egy vicc de ott hiba nem volt. MS szerver úgy is bekorlátoz 200ig.Ja és, amint lesz bolt veszek egy pöcs kábelt. Aztán ott r**on meg ahol van, majd addig töltök éjszaka vagy amikor nem vagyok otthon. Jövőre meg komplett csere.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
MunezXBK : Méér baj a 3 jegyű Mbps? Eddig csak kettő vót
sugarforce Openwr az mi lenne pontosan?, Archer C7 , legújabb firmware van fent , ebből a szempontból zsákutca.
MasterMark Igen úgy néz ki a kábel eddig megoldotta , valamit letöltök megnézem úgy is, bár ez erősen szerver terheltség függő (idősáv függő) úgy tapasztaltam(tuk). Több helyen írják ezt az ipv6-ot, azért gondoltam.
Amúgy a C7-es számítógépen tökéletes, ott hasít az internet.
Akárhol játszom digivel mindig legalacsonyabb pingek, letöltés minden hibátlan.
Reméljük a kábel volt.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Xboxon belül minden automatic, nyomtam resit mindennek, aztán ilyenek jönnek sorba:
De én már nem hiszek neki. Melléteszem az 5kilós kalapácsot, csak jelzés értékűen.
Egyébként ha bementek a network menü alatt , az advanced részbe, ott jelzi, hogy a jelenlegi kapcsolat ipv4, és ajánlott az ipv6. Szóval nem én álmodtam ezt
Please read about using ipv6Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Levittem az Xboxot, cseréltem kábelt, sima ipv4-en jön a 200-240 Mbit, felfelé pedig a 100 környéke. Mondanám, hogy megjavult, de lehet most csak jó a live.
Párszor még rámérek
a puskapor csak ideges homok
Bármit is szedtél be, ittál meg.... Kérek[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #31505 üzenetére
Amióta házba költöztem és optikán vagyok azóta kezdőttek a problémák. De legjobb a régi UPC koax volt az 500/20, ott tökéletesen működött minden, és konfigolni sem kellett soha semmit. Fizikailag bele sem nyúlhattam a modembe, és közvetlen voltam csatlakozva.
Szerk:
MasterMark
Egy TMX kormány próba miatt volt lent az Xbox, asszem akkor is ugyan ez volt, de megnézem újra, mert most idegesít, hogy akkor nem mértem rá lent. Köszönöm előre is, lehetséges router probléma lesz. Ha sima ipv4-en van a Box, akkor egy kalap szar, az tuti.RudY
Az lesz, megyek tovább a routeres topikba is. Szolgáltató oldalról mivel hibátlan az internet számítógépen nincs mibe belekötni.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
vagy beadta a kulcsot a One S, de nem hiszem mert a játékok tökéletesek, és ipv4 & ipv6 mellett minden működik mint a kis angyal.
Jövőre veszek egy X-et, és átmegyek UPC-re.
Szerk:
Elsőnek cseréld ki az xbox és a router közötti kábelt, egy biztosan jóra. Pl. amivel a PC-d használod. Az lesz. Galérián van az Xbox kanapé gaminghez, sajnos olyan 5-10m kell, de veszek majd egy újat. Látszólag nincs baja a kábelnek.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz MasterMark #31501 üzenetére
Szolgáltató: Digi, Gibabit 1000-es csomag, és optikán jön. Közvetlen szálam van utcai oszlopról.
Eszközök: Digis router (hulladék low end kínai szar) , amit switch (bridge) módba kapcsoltattam tehát minden funkciója megszűnt, csak átengedi. Router: TPLINK Archer C7-es, nem a legolcsóbb fajta. Firmware a latest 2019, nincs újabb. Onnan közvetlen vagyok kábelen csatlakozva PC-vel, és Xbox-al, és telefonon. PC, telefon esetében tökéletes az internet sávszélesség. Online is, multiban is mindenhol.
Van amikor nem veszem észre és el vagyok ipv4 mellett is, de pl egy 40-60 gigás játéknál kifejezetten zavaró a lassú sebesség, és több teszt során tapasztaljuk, hogy az ipv4 & ipv6 megléte mellett sokkal jobban üzemel az Xbox minden tekintetben. Szolgáltató tagad, ők engedik, és egyébként is minek az nekem az ipv6 akkor kell ha az ipv4 címek elfogytak. Magyarul hülye ügyfél fogja be.
Havernek UPC 500/20
ConnectBoxnál gyárilag ipv4/ipv6 (ugye ott bele sem lehet nyúlni) tehát központi, és ott nincs gyakori ip cím változás mint a Diginél. Még erre tudok tippelni.
Nála 10ből 8 esetben jó, a maradék 2 MS FAIL, de átlagban jó.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akit érdekel az ipv4/ipv6 idegbaj, és netán IT-s guru, és hozzá tud szólni érdemben:
Sima ipv4 kapcsolat mellett konkrétan FOS az Xbox.
Letöltés nem hogy lassú, legtöbbször megáll, egészen 500kbyte/s-ig droppolja le, konkrétan használhatatlan. Játszani talán lehet, de minőségben érzésre is szarabb. Konkrétan őskor.
Elsőre azt hittem oké szar a live, majd megjavul.Kicsit kerestem a google-ben:
Microsoft, if you want to enjoy the best possible Xbox One gaming experience, you should use IPv6. [link]Xbox One Official ip6 (Guide)
[link]Szolgáltatót megkérdeztem tiltva van e az ipv6, azt mondták nincsen.
Így néz ki a bekapcsolást követően:
Routerben bekapcsolt ipv4 & ipv6 mellett minden varázsütésre megjavul letöltés felmegy átlagban mérve 200-300Mbit-re, Xbox speedtest applikáción mérve lejön az 500Mbit is.
Igen ám, csak szépen eldobja az ipv6-ot hiába van fixen belőve routerben. Havernek UPC van ott gyári connectbox mellett, amibe bele sem lehet nyúlni fixen beton stabilan tudja az ipv4 &ipv6 -ot a cucc. Ott is van persze perfomance dropp, gondolom MS terheltségtől függően, de szépen visszaáll neki 200-300ra. Este, hétvégén persze nem.Jöhetne az okosság: Megvan a megoldás, miért nem használod úgy?
Mert random rámegyek a Network settingsre és már csak ip4 tartományban csatlakozik, az ip6-ot eldobja. Nat type open, valami sávszél van, party chat nem laggol , live működik, csak lassú a sávszélesség. Olyankor routerbe belép, ipv6 off, minden restart és visszaáll.Az Xbox vagy a router, vagy a szolgáltató nem tudom, de random eldobálja az ipv6-ot. Havernak Fixen be van lőve az ip4 & ipv6 és ha csak nincs leterhelve az MS szerver vagy nincs karbantartás dolgozik, és van sávszél. Tegnap nálam sima ipv4 mellett 20Mbit 40Mbit, havernak ugyan abban az időszakban 180-200-240Mbit UPC-n.
Sima ipv4 mellett sokszor 5-10% pocket loss, 40Mbit, van hogy 20Mbit sebesség ami ledroppol teljesen nullára azaz megáll van hogy PERCEKIG a letöltés, vagy 500-1000kbyte/s értékre droppol, vagy irreálisan drasztikusan ugrál az érték, 40 és 140 között.
Számítógépen sima ipv4 mellett hasít a Gigabit, minden tökéletes ahogy telefonon is 400/300Mbit mérés alapján.
Tehát Xbox oldalon van a probléma.Valami IT-s guru segíthetne mert ez túlhalad a képességeimen.
Eddig annyit tudok, hogy a UPC lassabb drágább, de legalább nem szivat állandóan.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm mindenkinek
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #31151 üzenetére
Jut eszembe Home
Ha van egy nevezzük családfőnek aki megveszi a GamePass-t de egy azon gépen be van még jelentkezve a hugi account és a kis öcsi account is, akkor mindkettő eléri a családfő által megvett gamepass-t és játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest