Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
MasterMark
titán
válasz negyven2 #16744 üzenetére
Nekem meg PS3 kell.
más: Amúgy most elkezdtem újra a Mass Effect-et, hogy végre a harmadik részt is végigvigyem. (DLC-ket most leszarom úgy döntöttem.)
Elképesztő, hogy milyen öreg játék és mégis nagyszerű. Bár tegnap rage quit-eltem mert gondoltam majd én jól lesniper-ezek mindenkit messziről, kijövök a domb mögül és azonnal meghaltam... Persze menteni nem mentettem előtte, már elszoktam a játékoktól, így az egész bolygó mehet újra. Na majd ma...Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz negyven2 #17837 üzenetére
Akkor ha veszek liveot multizhatnank többen en is tudok 1-2 embert aki szinten akar multizni
Neked mar van one is ? Gondolom jóval szebb azon a graf. En is vagy ev vegen vag jövő ev elejen akarok cserélni onera. Nézegettem ps4 et az megint nem fogott meg annyira kontroller miatt is.
Ja amúgy lemezesen vettem meg es feltelepitettem a play lemezt is a hdd re igy nem pörgeti a lemezt sem.
Szerk: mindenki. Egy bontatlan 1 ev garis Intel 300as ssd t mennyiért lehet eladni itt ph n például nem tudjatok?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Mister_X
nagyúr
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Nálam nem, magasak az elvárásaim az Apple-el szemben.
Az én telefonomban például alu-magnéziumváz van termálgrafit bevonattal, pedig csak egy kis kínai startup terméke... és nem is hajlik.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18166 üzenetére
Elvileg minden unit ilyen. A belső fémváz kevés benne hogy kibírja a hajlított pozíciót. De lehet hogy hoznak ki új konstrukciót jobb vázzal és cserélik az összes érintettnek, nem csodálkoznék ha megtennék az i5-ös hámlós mizéria után... csak kérdés hogy mikor, ilyen eladások mellett amikor szinte minden készlet lefogyott a készülékekből elég sokat kellene cserélniük.
Nekem is furcsa a fanboykodás, de ez ilyen, másoknak drasztikusan másabb a gondolkodása... viszont az Androidosok sokkal mélyebb szintre mennek le ilyen téren ahogy észrevettem. Egyik fél kacagnivaló, a másik meg idegesítően irritáló.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Mondtam egy szóval ,hogy hibátlanok ? Nem hinnem.
Csak azt veszem észre hogy ha az Apple hibázik akkor a forumoktol kezdve a különböző
Internetes portalokig mindenki ezzel foglalkozik , hogy "
Na a nagy Apple ilyet adott ki cöö" mikor meg más gyartonal volt ez a probléma (csak kicsit durvább)akkor meg semmi.Androidosok meg ilyenkor egésznap törik a fejüket szerintem még szabadságot is vesznek ki h megint milyen sz@r képet állítsanak össze mint pld múltkor az i6 meg Nexus v nem tudom melyik kép volt mar.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest