Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
örülök ha megyek 130 at 5,5 az igen
más ac3 ban kis rejtet bengével bevetem egy erődöt oltári eröseb mint a kardamúgy egyik oszt társam szerint buzis a motorom de milyért is? fekete vagy mi van vele nem vágom ti?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kovsol
titán
xbox 360 mellett van, majd az új konzolok kijönnek akkor már nem fogok. Lehet beszerzek majd mind a kettőből egyet.
(#4813) Algotis 1000/1200 az alap, én helyette most csak 1150/1450 -re rakom fel, mert elég egyelőre ez is, de megy 1250/1450 -t is stabilan. 1290MHz a vége amúgy az én kártyámnak, de ott már nagyon a határon van. Előtte volt 7850 kártyám is, meg 7870XT.
7850 1200/1450Mhz en volt használva, 7870XT 1250/1700Mhz, de ez utóbbi nagyon melegedett azért cseréltem vissza sima 7870 -re.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
MasterMark
titán
A grafikában nem is lehet akkora előrelépés. Inkább ilyen dolgok fejlődnek, hogy árnyékok, fények, egyszerre több minden lehet a képernyőn, jobb MI szvsz.
más: Nem tudom miért van mindenki ennyire a grafikára ráizgulva. Tény hogy azt látjuk a játékból, de ennél sokkal többől áll egy játék. Aki csak a grafikáig lát, az...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
kovsol
titán
A PS4 esetében elértünk az APU -k következő szintjére. Végre közösen címzett memóriát kapott a CPU és az IGP. Az GCN általános számításokra is alkalmas és most, hogy közösen címzett memóriát is használnak így megoldható, hogy a számítás egyik lépését a cpu következőt már a gpu számolja! Sokkal gyorsabb és hatékonyabb, több lehetőséget tartalmaz. Ennek olvass utána, mert ahogy látom nem vagy képen ezzel.
Az egész APU dolog ezért indult ki! Így lehet már csak tovább skálázni rendesen a sebességet.
Ha beletettek volna egy FX8+7850 -t akkor messze szarabb lett volna hosszútávon. Megjegyzem az IGP a 7850 -el egy szinten lévő hd8 -as szériából származó lesz.
A grafika amit várhatunk tőle, minimum full hd ban az ami a jelenlegi pc -s játékok és amint megtanulnak rá még jobban optimalizálni le fogja hagyni a PC -t és annak megint évek kellenek míg újra ilyen szinten lenyomja a konzolokat, mint a jelenlegi generáció esetén.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
-
mephi666
nagyúr
ahogy látom, az udraw is szépen ki lett maxolva engem valahogy ez a gamerpont kimaxolási láz annyira nem kapott el: prototype2+forza3 van 95% felett, többi játék jóval kevesebb (prototype2 egyébként könnyen teljesíthető: csak hardon végig kellene pörgetnem meg mindent maxra fejleszteni és meglenne: pár óra kérdése az egész)
inkább a játék kedvéért játszok, néha ránézek az acsikra és, ha hangulatosak/teljesíthetőek, akkor szórakozok velük... de nem vagyok hajlandó magamra erőltetni egy játékot sem csak az 1000g kedvéért...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest