Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Holnap E3! Várjátok?

Napfénysüti: Köszi!

-
Prof01
veterán
Köszönöm srácok!

Oric: Pontos életkorra nincs szükségem, csak arra, hogy melyik generációba tartozik az illető.

Ami így néz ki:
Veterán generáció (1925 - 1945)
Baby boom generáció (1946 - 1964)
X generáció (1965 - 1979)
Y generáció (1980 - 1995)
Z generáció (1996 - 2009)Ha érdekel, itt egy kicsit bővebben is olvashatsz erről a témáról: [link]
-
Prof01
veterán
Kedves Játékostársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Szakdolgozatomhoz egy kérdőívet állítottam össze, nagy segítség lenne, ha kitöltenétek nekem! Kb. 10 percet vesz igénybe.
Katt a LINK-re!
Előre is köszönöm szépen mindenkinek!

-
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Dehogy! Sokkal élvezetesebb vezetni, mint egy első kerekest!

-
Prof01
veterán

-
Prof01
veterán
A tegnap esti Big Bang Theory nagyon nagy volt! Xbox One vs. PS4! Érdemes megnézni!

-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Grat!

Nekem meg szép lassan meglesz az 50k!
-
Prof01
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Sokat nem is érdemes tőle várni, ez egy belépő szintű, a legolcsóbb DSLR-je a Canon-nak.
Canon DSLR termékpaletta:
belépő szint EOS-1100D (2011)
belépő szint (mini) EOS-100D (2013)
belépő-haladó EOS-700D (2013)
középkategória EOS-70D (2013)
közép-profi EOS-7D (2009)
közép-profi (fullframe)~ EOS-6 (2012)
profi-belépo~ EOS-5D Mark III (2012)
profi EOS-1Dx (1D C) (2011-12) -
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem mindegyik Alfa tetszik. Kíváncsi leszek az új 4C-t milyen lesz élőben látni!

Milyen hotlink? Nem jelenik meg a kép, vagy mi a gond vele?
(#14694) LaciCRM: Szép a 164 is, Pininfarina tervezés volt.

-
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Nálam ez a nyerő. Csakis az olasz!

-
Prof01
veterán
BÚÉK minden játékostársnak!

-
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Nekem az Ikarus 55-ös tetszik! [link] Egy ilyen felújítottal vittek tavaly pár körre. Még kényelmesebb és csendesebb is volt, mint némelyik mai busz (értsd: 80-as évekbeli hulladék, amit még használunk).

-
Prof01
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
3:35-nél Major Nelson megkapja az oltást, szépen!

-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
KingKress79
üzenetére
A mérettel nekem is gondom van, alig tudok 49-es cipőket vadászni.

-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Erről valami díjszabás is ki van rakva a suliban a falra? Elég drágán kínálják az áramot.

-
Prof01
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Egyenlőre csak egy backup, a konzol/dvd meghajtó feltörés még hosszabb idő, bár nem adok neki 2-3 hónapnál többet.
barca0519951: Fel fogják azt is. Most nem az a helyzet, mint PS3 esetében, mindkét konzol x86-os, mint egy PC, ráadásul majdnem teljesen megegyező hardverek, ez is csak segítség a hekkereknek.
-
Prof01
veterán
Milyen remek launch trailer lett: RYSE

Kíváncsi leszek mikorra esik le az X1 ára 70-80k körülire? Akkor talán beszerzek egyet belőle!
-
Prof01
veterán
Egy újabb mérföldkő! Elértem a 40000G-t!

-
Prof01
veterán
kovsol: Köszi. Szerintem is megérte! Dobozos, leírásokkal, bontatlan Earpods fülessel és töltővel, számlával (egy összegben 260k-ért vásárolt 1 éve), gari papírral, teljesen korrekt volt az eladó.
A többi mind iPhone 4 16gb-s készülék.
Az egyik fekete majd eladó lesz, csak üzletelés miatt van nálam, a másik kettő pedig ajándék lesz, szülőknek.
Egyébként én is nagyon szemeztem a Nexus 5-tel, mert azt is tudtam volna 105k-ért venni, de az iOS jobban bejött, és mivel hosszú távra (2-3 évre) vettem ezt, tudom, hogy az i5-öt szívesebben fogom használni. Az android is jó rendszer, de nekem unalmas kicsit.woodbear: Mindegyik i4 16GB. Köszi!

orichalcos, thEndeR: Köszönöm!

roberto211: Köszi! Neked talán iPhone 5S-t lenne érdemesebb választani (ha használtan, akkor kicsit várni, amíg lejjebb csúsznak az árak), mert a 4S és az 5 között nincs olyan nagy eltérés, amiért érdemes lenne rá beruházni szvsz.
-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Bizony. Én csak 1-2 részt néztem az US Top Gear-ből. Annyi elég is volt, nagyon nem tetszett. Az eredeti UK Top Gear-nél nincs jobb!

-
Prof01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Prof01
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
Az internet explorer-t én is csak arra használom, és utána soha többé el se indítom, tényleg.

Egyébként a Win 8 már magától felajánl egy rakás böngészőt, hogy válassz, melyiket szeretnéd használni.
Legközelebbi notebook cserénél viszont Mac-re váltok, az új OSX 10.9 elég meggyőző és ráadásul már teljesen ingyen adják.
-
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Persze, hogy működik a mobilnet ott is, de elég magas számlára számíthatsz, ha bekapcsolva hagyod az adat roaming-ot. iPhone-ban van is ilyen funkció, azt kapcsold ki és keress egy wifit inkább, szvsz.

-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Naná! Fingós játékban lvl 99 vagyok! A következő szintnél már lehet alsót is cserélni kell!

-
Prof01
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Az Alma pedig igenis jó!

Most került a családba egy i4-es, igaz az már nem túl fürge az iOS 7-tel, de még így is nagyon bejön a cucc! Egyszerű, átlátható rendszer, remek billentyűzet, még a kicsinek mondható 3,5"-on is.
Szóval most már biztos, hogy hamarosan visszatérek én is az almáékhoz (iPhone 3G, és pár év android után) egy i5-ös személyében!
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
A Nexus 4+7, remek kombó!

300ppi felett valóban nincs értelme ennek a pixelsűrűség harcnak, elismerem (pl. HTC One, Samu S4 450ppi körüli kijelzője), viszont ennyi igenis kell!
Azért egy TV kijelzőjét ne hasonlítsuk már össze velük!
Egy 40"-os TV-t legalább 2 méterről nézel, ezeket a kütyüket meg 15-30cm-ről.
Laptopban is jó dolog, ha van egy nagy felbontású kijelző. Az Apple Retina MBP 15-je (2880x1800) is nagyon szép. Igaz az "csak" 220ppi, de mivel azt kb. 30-50cm-ről nézzük, elég is.A lényeg a távolság, ahonnan nézzük.
A 4K-s TV-t közelebbről kell majd néznünk, ahhoz, hogy kijöjjön az a részletesség, amit FULL HD-n már nem látnál. -
Prof01
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
A két GTA-t én is be fogom szerezni!
A Real Racing 3-ban ezek a mikrotranzakciók elég idegesítőek, hogy mindig felajánlgatja. Inkább kerülne 4-5$-ba a játék, de ilyenektől mentes.
Nagyon bírom ezeket a Nexus cuccokat. Szép, tiszta android felület, mindig a legfrissebb rendszerrel.
Fogtam már első gen. Nexus 7-et is a kezemben remek gép az is, de ez sokkal jobban sikerült szvsz. Vékonyabb, könnyebb, minőségibb érzete van. A Full HD felbontás, meg brutális! 323ppi, mint az iPhone, gyönyörű!
Mindössze 180 GBP-ért sikerült az UK Amazon-ról vennem. Egyértelműen megérte.
A hónap végén érkező 4.4 KitKat rendszerre leszek nagyon kíváncsi!
Na meg a Nexus 5-re!
-
Prof01
veterán
Tegnap megjött végre a Nexus 7 (2013) tabletem!

Nagyon király cucc! Villámgyors! A Real Racing 3 játékot próbáltam, és hihetetlen milyen szépen mutat rajta! Szinte X360 közeli grafikája van! [link]
-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez elég nagy negatívom, figyelembe véve, hogy mekkora dög nagy konzol.

-
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Miért, nem lehet úgy használni?

-
Prof01
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
A fenéket, bárkiből könnyen lehet séf, ha van egy kis érzéke hozzá és szereti is csinálni. Akikkel dolgoztam a konyhán egyiknek se volt szakács, vagy bármilyen séf végzettsége. Az ottani séf 9 éve ment oda mosogatni, mint ahogy én is, aztán most ő a séf. Mi is úgy pörögtünk ott, hogy egy meki is megirigyelte volna. És nagyon finom kajákat csináltunk, bizony.

roberto211:
Nálunk a kis szakácsok kaptak 1500 fontot bruttóban, a séf közel 2000et.
Ebből csak a 140 fontos szállást és a 120 font körüli national insurance-t vonták havonta. Amennyiben az éves kereset nem haladta meg a 9800 fontot, egy fillér adót nem vonnak.
A kaja pedig ingyen van, ugye
Szóval egész jól félre lehet tenni. 
-
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Én találni fogok, elhiheted!

-
Prof01
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ma megnyomkodtam egy HTC One-t is. Nagyon egyben van a cucc, a kijelző mérete teljesen jó, a nagy kezemmel még 1 ujjal is könnyen kezelhető volt.

Hát árban olyan 15-20k az i5 és a HTC közötti különbség.
HTC-ért max 90-95k-t szeretnék kiadni, i5-ért max 110k-t. -
Prof01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Áhh, Windows Phone-t soha. Nagyon nem jön be.

-
Prof01
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Z mellett a micro sd bővíthetősége és a 3 közül a legalacsonyabb ár állna pozitívumként.
Leginkább az i5 felé húz a szívem, de az a legdrágább és nem tudom annyit megérne-e, mert a HTC One is nagyon tetszik dizájnban, nagyon erős hardverben, szoftverben is, az olvastam, hogy ebben a hónapban már megkapja a legfrissebb 4.3-as androidot, egy remek mobil, szóval nehéz a döntés.

zsotesz81:
Neked mik a tapasztalataid a One-nal?
Azt olvastam, hogy némelyiknek az illesztéseivel hibák vannak.
Illetve az iFixit a legnehezebben szerelhető mobilnak kiáltotta ki, ami abból a szempontból nem szerencsés, ha lejár a gari, akkor kidobhatom az egészet.
-
Prof01
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Én is mobilvásárlás elé kerültem.
3db kiszemeltem van: iPhone 5, HTC One, Sony Xperia Z.
Használt, szép állapotban lévő, függetleneket keresek, de még nem sikerült megfelelő ajánlatra bukkannom.
Ti melyiket ajánljátok a 3 közül? Valaki rendelkezik személyes tapasztalattal?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Hazaértem a napokban külföldről. Most végre lesz időm játszani kicsit.

Mit ajánlotok? Gondolom a GTA 5 kötelező vétel?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prof01
veterán
Szép napot mindenkinek!
Beszereztem ma egy X360 250GB Slim-et az öreg, már félig a sírban lévő Fat-em helyére.
Azt hiszem elég jó üzlet volt 26k ft-ért.
Amint hazaértem folytatódhat a játék!
-
Prof01
veterán
Szép napot mindenkinek!
A múlt héten vettem egy PS Vita-t! Nagyon komoly kis cucc! Lecsaptam egy ebay-es aukcióra, csak 37k volt, 4gb memóriakártyával és 3 dobozos játékkal.

Ha valaki esetleg rendelkezik Ps Vita-val a topiklakók közül, akkor az vegyen fel, legyen szíves
: PSN ID: Prof_HUN -
Prof01
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Az bizony!

-
Prof01
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
Mosogatok egy hotel éttermének konyháján.

kovsol: Haha.
A második kép mindjárt más. 
Itt soha nincs ilyen apály. Szoktak búvárkodni is az emberek, meg a halászhajók is folyamatosan mozognak, hozzák az ide is a halakat és a tengeri herkentyűket.
Nekem nagyon tetszik ez a gyönyörű táj és a nyugalom, ami itt van.
btw: Mi az a P800?
-
Prof01
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
Haha

Az alapelvek azért íródott, hogy egy szabályozott rendszer működjön az oldalon.
Mi moderátorok azért vagyunk, hogy segítsük ezeket betartását. Elég szomorú, hogy sokan ezt úgy értelmezik, hogy csak szívatjuk szegény felhasználót.
Ha mindenki elolvasná és betartaná az alapelveket (amit regisztrációkor elfogadott), akkor semmi gond nem lenne. Illetve ha ezek után is bármi kérdés adódna, akkor nyugodtan lehet kérdezni, készségesen segítünk! -
Prof01
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Egyszerűen keresnek egy balekot, akinek a nevére megveszik előfizetéssel 10k körüli összegért és miután eladták a mobilt, nem fizetik tovább. Az szerintem az új tulajt nem fogja érdekelni, hogy a szolgáltató hogyan hajtja be az előző tulajon. A mobilja már letiltva fog maradni.
-
Prof01
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én se kedvelem Kutcher-t és a filmjeit, de Jobs-ról minden film, könyv érdekel. Egy mozijegyet simán meg fog érni.

-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
Jobs film, idén nyáron! Kötelező film!

Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)