Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Bep #55161 üzenetére

Gondolom úgy megy ez is, mint a digitális store -ban. Ha nem új játékról van szó, akkor akcióban érdemes vásárolni.

Egy-két alkalommal láttam jó árakat, de nem igazán követem. Lehet alapvetően szarnak számít.

Én két ok miatt szoktam benézni a Media Markt konzolos részére. Egyrészt azért, mert előfordul náluk, hogy eláraznak cuccokat, és akkor egy-egy dolog elég jó vétel. Másik ok pedig a Nintendo játékok, de azoknak a nagy részét évekkel később is el lehet adni teljes áron. Boltban.

Mondjuk most úgy vagyok vele, hogy lehet a Nintendo -t teljesen felszámolom otthon. Így nem igazán fog érdekelni az a részleg sem a Media Markt -ban. Már csak Switch OLED van, és a hozzá kapcsolódó cuccok.

Már egyáltalán nem használjuk és sok, számunkra érdekes megjelenés van/lesz a konkurensnél is. A következő generáció, erősebb konzol már így is közel van. Igaz, hogy nem kér enni a polcon az OLED, de most még nagyjából normális áron el lehet adni. Így meg minek maradna...

Persze az sem biztos, hogy a következő Nintendo gépet az elején megveszem. Mert ugye ha minden normálisan alakul, akkor márciustól már négyen leszünk, és két kisgyerek mellett nem lesz annyi időm játszani. Akkor lesz az első gyerkőc 2 éves.

ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés