Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
Köszi mindenkinek a fallout hozzászólásokat, akkor ez kimarad. Kár, hogy a 4 kikerült gp-ből.
Jedit folytattam, de mentés után fél óra játék után bebuggolt, kezdhetem majd elölről..eh...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #38992 üzenetére
Van sztori, nem egy F4 vagy F3 szint de van.
edit.: igazából egy nagyon lightos sztorival végig vezet a map egyes részein + pár "dungeon" szerűségen. Az első power armort is a sztori mentén sikerült kilootoljam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
válasz MasterMark #38994 üzenetére
Ez onnan kerekedett hogy ha már alapból valami jobbra gyűjtesz, azt beírod Ph-ra, azt mondják " gyűjts még a drágábbra"
Alapeset példa:
Venni akarok egy i5-öt, összeszedem rá a pénzt.
Beírom ph-ra, hogy szeretnék egy i5-öt, azt mondják ne vegyek, gyűjtsek a i7-re.ezért azt kell csinálni hogy:
Beírom: i3-at szeretnék venni, ( miközben i5.öt akarok, megvan rá a pénz, ) majd ők azt mondják ne vegyél i3-at, akkor már inkább gyűjts i5-re.
Nyertem, mert van pénzem i5-re és megvehetem mert a ph okosok azt mondták
-
mike1334
veterán
válasz #81556480 #38991 üzenetére
Ugyanmár, több eszed van, mint a fórumtagok 90%-ának
Más: Fallout 76 watelandban van rendes sztori? Soloban megéri játszani vele? Nem akarok farmolni órákig, csak egy kis falloutra vágyok, de ha nincs sztori benne, akkor felejtős.
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #38971 üzenetére
Nem vitatkoztam, csak leírtam, amit az érintett is nyilatkozott.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38984 üzenetére
Azt olvastam...
Csak éppen kifelejtették a körülményeket.
Azé nem mindegy mire és mit teszel. Jazz városi cirkáló azon köszöni tökéletes a 2 éve rajta lévő Nexen n blue 4 season (azért meglepett múlt télen mert nagyon korrekt volt) de a céges dízel talicskán ami megy télen nyáron azért nem árt ha ott a téli Kleber Krisalp mikor több centis hó ellenére pályán oda és vissza Nyh - BP és társai..The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
törölt tag
válasz MasterMark #38980 üzenetére
processzor offos topikban régen meg lett fogalmazva egy prohardver kódex, melynek első paragrafusa:
1§. Bármit is akarsz venni: gyűjts még, és vegyél jobbat.
-
válasz akooos #38974 üzenetére
Van benne akkora váltás, mint pl Adam Sandlernél a csiszolatlan gyémánt? Mert én azt is úgy kezdtem el nézni, hogy Sandler film, valaki biztos behugyozik vagy fingik az egész film alatt, de kellemesen csalódtam. Annál a filmnél érdemelte ki nálam Sandler a színész megnevezést.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #38962 üzenetére
Jaja, tényleg nem sok ilyen ember van. De az ilyen típusú színészek kicsit megbolondulnak, és egy idő után nem tudják szétválasztani a valóságot a színészettől, mint pl Jim Carrey. Mondjuk ez kell ahhoz, hogy igazából zsenik legyenek, csak mentálisan nem egészséges.
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #38968 üzenetére
Ja, 15 évvel később, amikor rájöttek a benne rejlő lehetőségekre, és hogy nem tudnak vele mit kezdeni, jobb ha jó pofát vágnak hozzá....5. perctől nem pont ilyen pozitiv reakcióról beszél... [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #81556480 #38964 üzenetére
AdmirálisGenerális és a futóverseny sem rossz.
De szerintem sokkal jobban áll neki a rögtönzött, utca embereivel való szórakozás.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
PS Plus Collection eléréséhez kell egy PS5 gép, amire belépek és elsődlegesnek állítom be ott, ennyi lenne az egész?
Már csak egy PS5 hiányzik a művelethez, meg előfizetés, de azt könnyebb szerezni.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #38961 üzenetére
...mond ki. Utánozhatatlan.
Nekem az Ali G Show is hatalmas kedvencem. Borat 2-öt is csak azért várom meg magyarul mert nagyon szeretem a szinkronját,.
Ali G a fav tőle de[link] az Amerikás himnusz is a top 10 komédia jelenetem közt van.
Azért az emberek reakciója is megér egy misét.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz AMD Power #38950 üzenetére
Igen csak az zavar különösebben közben leesett, hogy az overrun csökkenti a backfire-t most kicsit alakítgatva az RX7-et egész jól lehet már vele kanyarodni is és nem is akar sorozatot lőni(csak addig kell míg farmolok pénzt az R32 fejlesztésére ), főleg mert átettem a driftet fékre a gázról most így érezhetően jobb + maxoltam a downforcet.
Jó játék amúgy tényleg, Underground 1 feeling számomra nem tudom miért. Utoljára a Carbon volt amit tudtam élvezni most meg ez már miután sikerült megszokni az irányítást. Na ha lenne egy Horizon 4 fizikájú játék egy Heat köntösben akkor ellenék évekre.
Itt értelmezhető zenék mennek (nappal nagyon bejön ez a latinosabb zene éjjel meg a zúzós) és végre... hatalmas felüdülés a Horizon 4 után, hogy van rendes hangja az autóknak. Nem csak zümmög mind mint egy sor6 vagy hörög mint egy kis V8-as. RB26DETT hangjáért külön pacsi a fejlesztőknek, hosszú évek után megint egy autós játék ahol libabőrözött az RB26 hangja egy játékban mély láda + 5.1 mellett!
Remélem nem leszek rákényszerítve a super meg hypercarokra a játék vége felé sem, kimondottan zavarnak az utcai verseny játékokban... én leragadtam valahol a Fast n Furious 1-2 szintjén ha utcai autóverseny, ha meg nem ez a vonal akkor Test Drive Unlimited 1 na ott megvagyok a Lambokkal de ne egy NFS-ben kelljen már velük csapatni na.
-
mike1334
veterán
Most hétvégén Sasha Baron Cohen videókat nézegettem, elég durva humora van, én imádom, de ez naaaagyon kemény, mekkora tökei vannak, hogy ezt bevállalta, zseniális. [link]
-
mike1334
veterán
válasz AMD Power #38955 üzenetére
Ezek nekem akciósan se....
Amúgy van, bár ez utólag derül csak ki. Igaz késve, nem megjelenéskor vettem meg, de a Witcher 3, a Red dead redemption, a God of war, illetve pár indie cím megérte (volna) a teljes árát is. Cyberpunkot is veszem megjelenéskor, de ha lenne Rdr3 is, akkor azt is venném. Ilyen még a Bloodlines 2, de annak az előzetesei miatt tartok a játékról, várok kritikát biztosan.Apropó...ha valakinek nem kellene az xboxhoz kapott Cyberpunk kód, akkor jutányos áron átveszem (a fentiekkel nincs ellentmondásban, egy éve előrendeltem, de azért nem vagyok a pénztárcám ellensége )
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Ismét spórolt nekem a GPU...nagyon örülök, hogy a jedi fallen orderért nem adtam pénzt (az előfizetésen kívül). Ez egy soulsraidervania...és minden kategóriábólnpont azt hozza, amit nem szeretek...
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #38948 üzenetére
-
törölt tag
Fegyveres ejtettet túszokat az Ubisoft montreali irodájában
mia zacskóm
nem jól lett optimalizálva és valaki bekattant ?
-
Micsurin
nagyúr
Na Heat-ben az irányítás még csak csak kiderült sajnos akármennyire szeretem a Mustangokat itt nem leszünk barátok...
Már csak az a kérdés aki játszotta: Ezt az irritáló disznó pörzsölő effektust valamiképp kikapcsolhatom? Mintha egy fáklyával a kocsira erősítve versenyeznék, nagyon túl tolták.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #38936 üzenetére
Padrèval huzogattuk kicsit egymàs tökèt. Aztàn a főbèkebíró, meg egy màsik tapsifüles elkezdtek ezen picsogni, meg hisztiztek valami csókàn, aki szètverte a ps5öt. Kis kretènezès utàn a főokost ki akart oktatni a kulturàlt viselkedèsről, majd kapott egy cilikès kèpet. Ettő elszakadt a cèrna ès rohanvàst iràny a modi.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #38935 üzenetére
Sèrti van, humorèrzèk nuku, mennek a modihoz sirni, az meg babusgatja a kislànyokat.
Ja WESDER miattad van.
-
Wesder
félisten
Ja, persze az enyém... Annál kopogtass, aki miatt kitiltottak két hétre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #38934 üzenetére
Deliver Us the Moon volt a próba, nem szinkronizálta le. Hát akkor ez van...
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
félisten
Én nem látogatom már jó ideje. Mi van ott? Pacifista hirig?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #38932 üzenetére
Te is kikaptál? Amúgy milyen vicces az, hogy a kulturált! topikban az a troll aki elásni próbálja a csatabárdot
Ez is wesder hibája már megint természetesenGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #38933 üzenetére
Az úgy oké, de ez nem home
Egy PC-n eddig is be lehetet állítani, hogy egy felhasználó által telepített tartalmat a többi is használhassa[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Micsurin #38920 üzenetére
Erre már inkább nem is reagálok semmit. Egyébként pontosan ilyen válaszra számítottam.
l.skywalker: visszatérve a PC-s GP-re. Bátyám (nála van az előfizu) belépett a fiókjával az én gépemen. Automatikusan beléptetette őt a wines store-ba is. Most leteszteltem, hogy ha csak az xbox alkalmazásban lépek át a saját fiókomba, akkor tudok-e játszani és a válasz igen. Majd letöltök valamit, ami konzolon is van és kíváncsi leszek, hogy szinkronizál-e, de gondolom arra is igen lesz a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #38923 üzenetére
Nem baj padre, 2 hèt mulva folytatjuk.
-
Micsurin
nagyúr
Most nézem a BB topikot...
Turbadonak annyi volt elvileg. Újabb sufni GSM ami eltűnt. Áldom az eszem, hogy gyomortájt rossz érzésem volt velük kapcsolatban és Poco F2 helyett S10 lett véve szolgáltatótól. Most erőteljesen morcos lennék.
Komolyan nincs egy normális mobil vagy laptop bolt a nagyokon kívül? Laptopszalon.hu-t is féléve egy éve, hogy meghurcolták? Pedig Rizso ráadásúl Ph! tag is...
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #38929 üzenetére
...ezt valahogy mindig is sejtettem az egyházról!
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #38919 üzenetére
Most miért mindet az én nyakamba varrod?
Nem szeressem a magyar focit, de ha te örömödet leled benne, még nem foglak emiatt kevésbé tisztelni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RudY
addikt
válasz Carlos Padre #38923 üzenetére
Na de kivel beszéljük meg, ha itt se leszel már mostantól két hétig?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Naa, dehát egy tök vicces kommentet írtam
-
l.skywalker
félisten
Ne... kérlek. Van erre topik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #38919 üzenetére
Ennyi lóvé és ennyi ember egészségének a beáldozása után ne kelljen már ahhoz tapsikolnom, hogy egy tőlük elvárható szintet hoztak.
-
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #38893 üzenetére
500 eurós rajztábla waze...de legálább a gyerek rájött, h jó ez is valamire.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #38899 üzenetére
Jéé ilyenem van csak nekem a Limitált Pro változat aminek fekete lencse kerete volt!
-
Carlos Padre
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #38906 üzenetére
Akarod mondani: elhasználták még a jövő évi szerencséjüket is?
-
Wesder
félisten
Össze csetlik-botlikoltunk egy győzelmet?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
-
csuvicsuva
addikt
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!!!!!!!!!
Te jó ég, ilyen befejezést!
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #38903 üzenetére
Vajon ez is forró, meg tud füstölni is?
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #38899 üzenetére
Én már gyerekkoromban is inkább projektornak hívtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest