Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz #81556480 #38188 üzenetére
Viccet félretéve, ha kátyús az út, hiába veszel Trabant helyett Porschét, van amikor lassítanod kell....
Sok olyan PC-s játék van, amelyik a 14 éve vett laptopomon ugyanannyira hajtotta a procit, mint az idén vett 8th generációs i5-el szerelten. Akkor 512MB, ma 8GB memóriával...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38196 üzenetére
Láttam már C-s telot ami nem akarta engedni.
Ellenben olyan TV-t ami ne támogatta volna még nem, a 100 éves Grundig plazmánk is tudta vagy 12 éve.
mod.: a szabvány nevére nem emlékeztem csak homályosan.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
-
RudY
addikt
-
Maxxy10
addikt
Na akkor rá nézek egy S9-cel. Igazából most szeretnék telefont váltani. Note20 ultra és az új iPhone ami így érdekel. Ami igazán a note felé húz az a xcloud és a 120hz kijelző másik oldalon a kamera és az A14-es proci. Ezért gondoltam, hogy először jobban bele repülők ebbe az xcloud dologba.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Maxxy10 #38189 üzenetére
Kábelen Dex-el nagyon adja pl az xCloud!
RudY ha jól rémlik MHL támogatást kell megnézni de lehet hatalmas blődséget mondtam, rég volt rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Maxxy10
addikt
Hali
Próbálta már valaki, hogy usb C-hdmi kábellel összeköti a telefont és a monitort és úgy játszik az xclouddal? Mennyire lehet életképes?
-
törölt tag
Ja még annyi hogy ott (is) hibázik a dolog számomra, hogy ezen a videón [link] one x-en mért FPS teljesen más, mint a Digital Foundry videójában. Elindul a játék xbox 360-on ugy 25-el, one S-en 35, x-en 45, akkor ha series x-en néhol lesz 60 nekem oké 12 év, generációnként 10 FPS +
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #38186 üzenetére
nincs ilyen, nem hiszem el. kész. engem nem győz meg erről senki
na de viccen kívül azért nem mert: itt ez a linkelt videó is, 160-ról néhol lemegy 35 re !! tehát ez sem tartja a 60-at. egyszerűen mert szar a játék motorja, és ha nincs vagy nem lesz kijavítva bizonyos helyeken akkor is beesik ha egy atomreaktoron futtatod. Mondjuk a benchmarkban sincsenek ezek benne.. mikor kijössz a safehouseból bárhol, ott nekem mindig van egy masszív zuhanás, vagy ha hotdogot veszel és megy a script. ez csak két hely ami hirtelen eszembe jutott.(#38185) negyven2 jól látszik milyen kimagasló és beeső értékek vannak X és 360 esetében, míg a series x fix 60. Nekem ez nagyon ganyús, hiszem ha látom, de komolyan. vagy ennyire más lenne a konzol/PC, hogy PC-n 12 év után se tudja a hardver erőből megoldani a problémákat( látsd a philoxenia által linkelt videóban is beesik) , míg ez az új konzol meg igen?
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #38184 üzenetére
A Digital Foundry BC elemzéséből (17:40-től van)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz negyven2 #38182 üzenetére
És azt honnét veszed hogy 60 FPS-el fog menni a GTA IV? Általában elhiszem amiket mondasz, de ebben most kételkedem erősen . Korábban elpoénkodtam hogy generációnként emelkedett az fps- kettőt kb vannak erről ugye összehasonlító videók, ahogy kijött a visszafelé kompatibilis játékok közé.
Van egy elég jó gépem ( persze itt a ph-n már csak egy elavult szar , de azért 1070-meg i5 és 16gb ram már elég kéne legyen egy gta iv-nek) mégse megy ezen se fix 60-al. Mindig ugyan azon a helyeken beesik, de ezt már tudjuk évek óta hogy a játék hibája. És nem hiszem hogy kap majd komolyabb patchet vagy optimalizálást az új konzolokra. Tisztán erőből meg ugyanúgy nem fogja tudni hozni a stabil fps-t mint egy PC se, ha a motor rossz . Persze ha magasabb lesz, meg folyamatosabb annak örülök, de nem látok magam előtt egy vajsima GTA IV-t, immáron 12 éve
Még az alacsony FPS-t el is viselem amugy a GTA esetében, de a IV valami irtó rosszul néz ki azokon a beállításokon amiket a 360-hoz kapott. Recés, homályos , sötét.
szerk:
(#38183)bulikavagyok nem szemrehányás volt ez vagy ilyesmi, nem vagyok én itt olyan tényező hogy emlékezzen rá bárki is mit mondtam korábban
nekem nem kell annyira figyelni mit mondok, mint [link] egyeseknek
végülis az egy hetes cyberpunk eltolás még ok, azt hittem később lesz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #81556480 #38181 üzenetére
Erről lemaradtam, sry!
Én soha nem voltam oda a WD-ért, de most megkaptam ingyen PC-re a második részét (talán az Epictől), és egész jól elvoltam vele. Persze pár óra után meguntam ezt is - mint szinte minden mást-, de sokkal jobb játék annál, mint ahogy emlékeztem rá.
Jaja, csúsztatták a Cyberpunkot, és igazad van, egy héttel az új boxok startja után érkezik majd.
"még messzebbre megyek: az ami ment one-on, de 360-as, az fog menni series x-en? pl az rdr 1 ? vagy a GTA IV ?" - igen!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #38180 üzenetére
a wd-ról már írtam korábban hogy mindig leszopatom magam vele
Megfogadom minden alkalommal hogy nem veszem meg mert állandóan csalódok milyen szar. de azért megvettem a kettőt is, és meg fogom a hármat is
Nameg az hogy megy a ONE-os RDR2, nekem az is jó, mivel S-em van, azon meg akkor mehet az x enhanced pathcel vagy hogy mondják.
cyberpunk nem lett eltolva? Úgy gondoltam a nyitócímet, hogy konzol megjelenés napján már legyen mivel játszani
még messzebbre megyek: az ami ment one-on, de 360-as, az fog menni series x-en? pl az rdr 1 ? vagy a GTA IV ?
-
nagyúr
-
törölt tag
tudni vélitek esetleg e ámbár kollékák hogy talán elképzelhető hogy lesz telekomnál új xbox masina ? mondjuk az erősebbik
-
Sefneni
őstag
válasz FollowTheORI #38173 üzenetére
Basszus, köszönöm. És bocsi az offért.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi X360 csomag árazásában szeretnék egy kis segítséget kérni:Xbox 360 "E" alapgép (összes kábellel, még fóliás kontrollerrel, doboz nélkül)
Kinect szenzor
Kinect játékok (Kinect Sports Ultimate Edition, Kinect Adventures, Dr. Kawashima’s Body And Brain Exercises, Just Dance 2014)
Nem Kinect-es játékok (GTA 5, Dragon Ball Z Burst Limit, Crackdown, Kameo: Elements of Power, Viva Pinata)Lehetőleg egyben szeretném eladni egy pakként, nem tudom mi lehet érte a reális ár.
A segítségeteket előre is köszönöm!Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #38167 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ez a retek össze-vissza mindent is csinál már képtelen a box kontrollert kezelni WTF.
PS kontival gond nélkül megy.
A botok kritikán aluliak...mod.: tetszik a fullscreen ha leveszed a felbontást akkor körbe bevág a játék egy letterbox szerű fekete sávot. (akár felül és alulra is)
Ha a vsyncet be-kikapcsolod azonnal összeomlik.
Na ezért nem játszok PC-n, pedig anyáméknál az én régi konfigom van, i5-4460+970 nem kéne egy ilyen primitív játéknak 1080P-ben problémáznia főleg nem mediumon még ha a 970 minden is csak nem combos már...[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Micsurin #38164 üzenetére
Valami az accessibility beállításoknál? (Már persze, ha van ilyen a játékban...)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #38167 üzenetére
A beállítások mentését pedig ne úgy értsd, hogy következő játékindításig, hanem menüből ki-, majd visszalépve.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz Micsurin #38162 üzenetére
Az egyetlen F1 játék, amit anno megvettem, de egyben a legborzalmasabb is. Akkoriban vettem egy olcsó noname kormányt, hol felismerte, hol nem. Hol mentette a beállításokat, hol nem. Az AI pedig úgy taszigált le az útról egy-egy rossz kigyorsításnál, hogy annak rendje és módja. Aszondom felecsd el.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
F_Peter
őstag
válasz FollowTheORI #38159 üzenetére
Az igazi különbség a két kép között sokkal nagyobb és látványosabb is.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #38163 üzenetére
Gondoltam csak érdekelne mi és hol mert a futam opció közt nincs semmi ami erre utalna.
-
Micsurin
nagyúr
Valaki valami ötlet?
F1 2015 PC, eredeti rendes steames + One conti vevő sticken keresztül.
Elindítom a quick racet, autó berreg egy helyben ha az RT-re rányomok akkor meg magától kezd el versenyezni kb a játék. Nekem se a gázba se a fékbe se a kanyarodásba nincs beleszólásom. Ez valami nagyon gány.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #38160 üzenetére
Igen képes, ha a fejlesztők megcsinàlnàk. Mondjuk az màs kérdés hogy hogy nézne ki. A D2 csak 30fps-sel szaladgàl és talàn nem is 4K.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
HartgeH3-2.8
addikt
A One X képes 4k 60 fps megjelenítésre ha jól tudom. Akkor minden nextgen erre optimalizált játékot képes lesz a One X is futtatni nextgen feature nélkül nem? (Ami nekem spec nem kell) ahogy a HDR se nagyon. Yes or No?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
nagyúr
válasz Wesder #38149 üzenetére
Árnyékok és visszaverődések fejlődtek... pl nézd meg a tárgyak árnyékos oldalát, vagy ami annak kéne legyen. Pl dobozok, stb árnyékos oldala árnyékolt XSX-en, X1X-en meg sima egyszínű, nincs árnyék, vagy asztalok alatt, stb.
A másik pl az asztalon a monitor képernyőjén az XSX-en látszik a könyezet visszaverődése.
Ilyen apróságok a különbségek elsősorban, amik elsőre valóban nem annyira feltünőek, de azért szerintem majd nagy tévén mozgásban azért érződni fog. Mert picit azért ezek miatt mégis valósabb/immerzívebb lesz a hatás, szép magyar szóval.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Bogyi007
veterán
Keresd a hibá(ka)t újabb epizód...
Most a Posta nincs képben, legutóbb a Penny Market volt eltájolva...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #38154 üzenetére
Mér' szerinted ezt pont én fogom komolyan venni? Ne má...
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #38152 üzenetére
Most rakjam be a poén elkerült téged gifet, hogy leessen neked is?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Bogyi007
veterán
válasz Carlos Padre #38148 üzenetére
Én most játszom újra éppen a Gears 4-et a One S után One X-en, nekem már/még az is szájtátós kinézet.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
frankdelgado
őstag
Ezzel a lebutított fotóval nagyon jól reprezentáltad az xsx-et Padre! Mondhatni felnyitottad a szemeket. De az ember ugye a játékok miatt vesz konzolt. Ps5-re például dömping lesz, pl.: jön a Bugsnax, egy fél pókember....és még sorolhatnám. És ott legalább külön kell fizetni a nextgen upgrade-ekért.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #38149 üzenetére
Árnyékokat nézd és a mélységét a sötét tereknek pl jobb oldalt a széket és az aszalt. Vagy a szekrényt a jobb falon.
De ez lócitrom észre nem veszed darálás közben...
-
Wesder
félisten
Nextgen kuka.
Majd DF megmondja mi van mert én ezen sem làtok semmi pluszt. Lehet nincs is.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
Az exeket nem toljuk. Ha tolnànk, nem lennének exek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38143 üzenetére
Akarok is meg nem is... azt, hogy a nextgenben mi lesz azt nem tudom még. Most, hogy kitoltam a Pókmanust kicsit megnyugodott a lelkem. 20.-a körül ha végre jön a lé a MÁK-tól akkor egy használt PS4 Slim tuti jön mert azért haveromét nincs pofám hetekre hónapokra bebúrni.
Ördögi csapda... az MCC nem fut rendesen a notin valamiért (ARK bezzeg fut gondolom nem kell ecsetelni mekkora mindfuck ez így...) ellenben az egyetlen cím ami köt a boxhoz az a HALO meg az a pár lemez ami megint csak gyarapodott az elmúlt két hétbe... PS-en meg igazából csak a Spiderman széria érdekel úgy isten igazán de az is csak a képregény güzüsék miatt.
Plusz PS-hez instant kellene 3rd party kontroller mert nincs valami nagy kezem csak hosszúak az ujjaim és konkrétan görcsöt kapok ezektől az egymás mellett levő analógoktól.
_______________________________________Egyébként osztok szorzok de lehet két digitális lesz a vége... 260k lenne a két digitális változat ha azt veszem egy X 180 akkor azért nem rossz deal két digitális konzol főleg mivel én elvagyok bőven 1080P 60Hz-n. Telon se értem a nagy WQHD mániát, S10 is FHD+-ra lett véve.
Cserébe tudnám tolni az exeket felváltva.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38138 üzenetére
Az újat én se de mivel ismét egy gyűrűn leszünk és tudjuk mit művelt john az előzővel így sejthető a vége.
Jöhetne má....
...teszem is be az MCC-t.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Bakker..amazon prime napok vannak (illetve mindjárt lejár, 4 óra még), 88 ojró (+ áfa különbözet) egy fire hd 10 tablet....ez pont jó lenne gpu-hoz (kis mókolassal a fire is miatt)...kár, hogy most vettem észre, napokig dilemmázhattam volna
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #38133 üzenetére
De legalább ha hangos a hűtése lehetne rá majd gyártani US Air Force mintás fólia szettet!
__________________Remélem hamar leállnak az i12 hírek cikkek vagy ezt a maradék 2 napom a kerek 3000-ig sanszos, hogy bannal fogom tölteni. De egy két hsz ki-kihívja a kisördögöt.
"nincs töltő" --> "Ha van pénz majomra, legyen banánra is."
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HunChris #38132 üzenetére
Akkor rögtön jönnének a kukás poénok, mint a hasonló alakú Mac Pro-nál anno. Hát kellene ez nekünk?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HunChris
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #38129 üzenetére
Jogos, nem pont a képre gondoltam, mert az baromság, hanem egy JBL Charge formájú xbox all digitalra. Igaz, akkor ugrana a box forma...
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HunChris #38127 üzenetére
Az nem henger, hanem gyűrű
-
Bogyi007
veterán
válasz mike1334 #38105 üzenetére
Az még nem is olyan nagy gond ha kilógat az ablakon. Ha ebből az állapotból eleged, akkor van baj!
Routerből egyébként nekem ez van : Tp Link Archer C5 Ac1200 V4.
Tavaly vettem 8600 forintért amikor a Metróban volt egy olyan akció hogy bármit amit gondoltál venni, arra Aranykártya tulajként egyszeri 40% kedvezményt kaptál.
Jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #38124 üzenetére
Az még érdekel e amúgy valami rendes hardverrel, de gigabithez kell alá cucc rendesen.
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38122 üzenetére
Köszi Ezt pont néztem, a PPSSPP nem igazán moccantott meg egy címet se.
Damon féle full bug, PTWOE jön csak bíztam benne valaki ezt a sort már végig állta és talált valamit.
PSX nekem már nagyon régi és nem is hozza a kisgyerek retro feelt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Valaki tud egyébként egy működő PS2 Emu-t androidra?
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #38117 üzenetére
Ott keresem a szűk keresztmetszetet, hogy nem a hálós tanáraink hanem az üzemeltetés konfigolt anno. Gondolom nem kell ecsetelni!
mod.: itt a tanárok alatt kivételesen nem 2-3 70+os tudálékos profra hanem két aktívan a szakmában dolgozó fiatal srácra gondoltam. Ritkák mint a fehér holló. "[...] és mi lesz akkor ha a szerver..." ---> "Igen, a Division b*sz egy Delta errort jó válasz." Feledhetetlen órák voltak, vagy miért szükségesek a portok... hát, hogy ne anyád képernyőjén jöjjön be Mia Khalifa legfrissebb videója.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Köszi, xiaomi cuccokat szeretem, annak ellenére is, hogy sokan biztonsági szempontból kérdésesnek tartják. Mondjuk ennyiért már megfogják sztem a vámon, és úgy már nem akkora deal.
Amúgy 3 teló, 2 laptop, 1 tablet, 1 tv a "hw park", max egy tablettel fog bővülni, ezért nincsenek nagy elvárások. (Van még céges laptop, de az nem mehet nyilvános hálózatra, van neki sim kártyája, az itt nem jáccik.)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Az emelet 5GHz lefedésén túl a cfw support hiánya lett az 58u veszte és a hirtelen csere oka. Végül műhely router lett a sorsa meg húzom vonom.
MasterMark Köszi! Végre rájöttem mi az a két kerek cucc amit 80-100 hallgató 2 sec alatt szokott reggelente legyilkolni a nagy előadóban! Sose láttam fel addig.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #38110 üzenetére
MikroTikkel még nem találkoztam kézben de haverom is nagyon preferálja őket.
Én itthoni felhasználásra az asust részesítem előnyben pusztán mert szeressük a Merlint!
-
-
Moby
addikt
válasz mike1334 #38101 üzenetére
Ha nem akarsz sokat költeni, de jó cuccot akarsz: pár hónapja vettem egy ilyet.
Amellett, hogy megbízhatóságban simán hozza azt, amit a jóval drágább asusom, ahhoz képtelen normálisan csatlakozni a lézernyomtatóm. 10 próbából 1x, az ip kameráim 3 naponta behalnak, ezzel a kínai csodával tökéletesen működik minden. -
mike1334
veterán
-
Jovanny2
őstag
válasz FollowTheORI #38103 üzenetére
Ott szerintem nem lesz. Én inkább az Edigital-os akciós rendelés miatt aggódom.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
Nagyon kíváncsi leszek hogy fog menni ez a rengeteg konzol előrendelés kiszállítása... kinek hány napot fog késni.
Amúgy ma énis lezavartam a kötelezőt a KV-vel telefonon CP ügyben.
Meglepne, ha nem lenne valami gixer majd a kiszállítások ügyében.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Micsurin
nagyúr
Mivel tudom van pár PS-esünk is bedobom a kedvenc kérdést..., szerintetek várható a Miles Moralesen kívül új Spiderman a következő időszakban? Kb ez az egyetlen cím ami számomra system seller lenne... annyira marha rohadt jó a Spiderman.
mike1334 ezért mondom egy C7 vagy egy 58U is bőven elég kell legyen akkor oda; menne minden kényelmesen
(ha csak nem megy mindenhol is torrent 0-24)nem egy horror az áruk és mivel gigabitesek az ethernetek egy időre el is lennétek velük szolgáltató csere esetén is.(Utóbbi miatt nem szeretek a szolg. eszközeire hagyatkozni.)58U V1 nekünk a két szintes kertesnél elég szépen fedett 2,4-en és az 5GHz is kellemes volt. Garázsban is mindig volt wifim szerelésközben a robbantottak/tutorialokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #38100 üzenetére
Ha nem kellene az xcloudhoz/streamingnek az 5ghz, vagy a telók/tabletek tudnák az 5ghz-t, akkor fel se merülne a kérdés, az ubee elég lenne.
Panel, 2fal/4méter a wc, 2fal/6méter a konyha távolsága a routertől...(az asszony és az én wifi igényes területem ). Az xcloud egy légtérben menne a routerrel, vagy max 1 fal/3 méter a hálóban.
Ha működik a setup, akkor egy ócsó GPU kompatibilis 10 colos tablet/új teló, és hw igény letudva 3 évre......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek