- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
válasz
lazlogogola #39113 üzenetére
az 576-nál is van ilyen akció, ha jól emlékszem... Eddig csak 3 boltban vizsgálták be a 360-asokat, majd kiterjesztik az összes boltra valamikor
playiten is lesz x360 akció a medianál 50 e a fable anniveres konzol, meg lesz xone is.
most az ediginél van jó xone akció[ Szerkesztve ]
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
lazlogogola #39110 üzenetére
Üdv
Konzolok szervize oldalon most van ilyen lehetőség, xbox360 értékét beszámítják új konzol vásárlásakor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
lazlogogola #39110 üzenetére
Szerintem nem nagyon vannak ilyen helyek, esetleg olyan szokott előfordulni, hogy aki használt de garis gépet árul, az beszámol X360-t. Hardveraprón nézz körül.
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38915 üzenetére
De igazából a multihoz nem feltétlen kell net , Local is lehet (system link)
szóval igenis gondolhatott erre is pl
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38884 üzenetére
Lekezelő a stílusod mondták már ? Felesleges így beszólni valakinek , aki pusztán kérdezett
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Andie
őstag
válasz
lazlogogola #38884 üzenetére
Nem olvastad el elég figyelmesen amit írtam. Természetesen nem elvi problémáim vannak a "net" fogalmával, hanem mint pár napos Xbox tulajdonos, nem tudom, hogy mi kell neki egy multis játékhoz. Mint kiderült, valóban nem olyan triviális a dolog, mint a PC-n, hisz a Microsoft Live rendszerén kell keresztülmenni. Elnézést, ha te úgy születtél, hogy mindezt tudtad, én nem.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
lazlogogola #27904 üzenetére
Nem is lehet generálni, a youtbob-os videók kamuk.
Azért vannak jobb áron, mert általában külföldről van, és nincs rajta akkora haszon mint a MediaMarkt-ban. Ettől még legális.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz
lazlogogola #27902 üzenetére
De, generáljak neked?
Nyilván nem.
Ezek ugyanúgy papírról vannak, csak nem a papírt küldik el, hanem arról fényképet, vagy csak simán a kódot.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest