- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz Zack1899 #37376 üzenetére
Ha van kontrollerhez kapott headsetet akkor beledugod es a party-ban mar lehet magyarazni, illetve a jatekban van publikus voicechat is.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
haris
őstag
-
őstag
válasz Zack1899 #32446 üzenetére
Én sem igazán értem, milyen funkcióhoz kell az elemtartó fedélben lévő mechanika. Az öt éves piros gamepadomban már picit lötyögött az elemtartó, ilyenkor elég gyakran ki is kapcsolt a gamepad. Hajtogatással semmit nem értem el, én inkább fogtam és a mechanikát összeforrasztottam. Azóta mintha új lenne, hibátlan. Kikapcsolni is csak akkor kapcsol ha lemerül benne az aksi. De ezt meg előrejelzi a gamepad.
Erről a részről van szó:
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Zack1899 #27227 üzenetére
HDDre masolni nem tudod. Apps fulon a video playerbol kell inditsad a filmet.
Tamogatott formatumok, itt kicsit lejjebb.
Ja tenyleg, FATnak is kell lennie. Most en is sznob lettem latod Dilipok.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest