- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
baderoli #454 üzenetére
Ha nem online rendelted, vagy a termek nem rossz akkor nem kotelesek visszavenni, ugyhogy a panasz konyvbe hiaba irnal.
Nagyon regota nincs mar az a jogszabaly, hogy 3 napon belul kotelesek visszavenni termeket ami nem hibas, a bolt joindulatan mulik visszaveszik-e.Ha van szamla amin szerepel a termek neve, akkor az alapjan a M$ intezi a garit a kulon kaphato controllernel, hiba eseten el kell kuldeni a szamla masolatat.
#456: Controllert nem lehet regisztralni a weboldalon, szeria szama hosszabb 2 karakterrel mint amennyi hely van.
Pont ma inteztem egy ismerosnek, tobb mint fel ora volt mig felvettek, aztan olyan hatter zaj volt alig hallottam mirol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged