Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
baderoli #454 üzenetére
Ha nem online rendelted, vagy a termek nem rossz akkor nem kotelesek visszavenni, ugyhogy a panasz konyvbe hiaba irnal.
Nagyon regota nincs mar az a jogszabaly, hogy 3 napon belul kotelesek visszavenni termeket ami nem hibas, a bolt joindulatan mulik visszaveszik-e.Ha van szamla amin szerepel a termek neve, akkor az alapjan a M$ intezi a garit a kulon kaphato controllernel, hiba eseten el kell kuldeni a szamla masolatat.
#456: Controllert nem lehet regisztralni a weboldalon, szeria szama hosszabb 2 karakterrel mint amennyi hely van.
Pont ma inteztem egy ismerosnek, tobb mint fel ora volt mig felvettek, aztan olyan hatter zaj volt alig hallottam mirol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest