Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:52:24

LOGOUT.hu

The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44867) masterful87


masterful87
senior tag

Hétfő óta vártam a heti akciókat, erre még tegnap este se voltak sehol. Ma 10 óra magasságában már láttam őket, kérdezném, hogy mégis milyen időzóna szerint teszik ki az akciókat? Itt tegnap este ~9 óra szerepel. Gondolom nyugati parti idő lehet, az ugye 8 óra időeltolódás, azaz itthoni idő szerint ma reggel 5 körül rakhatták ki az akciókat? Azért érdekel a dolog, mert akkor nem nézegetem az oldalt potyára, kedd reggel jövök, aztán kész.

Na ez csak egy kis kitérő volt, a lényeg az, hogy vicc ami a DWG-vel folyik már hetek óta! Ezen a héten se veszek semmit. És ne mondja senki, hogy min csodálkozok/csodálkozunk, milyen szuper akciókat várunk/ez sose arról szólt.
Érdekes módon március előtt mindig tudtam valamit venni, ami érdekelt, azóta ha heti egy dolgot veszek, már sokat mondtam. És nem hinném, hogy az én ízlésemmel lenne gond, inkább az a nagy különbség március óta, hogy a 10-20 akció helyett jó ha 10 darab van, abból is általában 5 ugyanaz a játék csak kicsit más formában. (lásd most 3 db TMNT, 2 db Street fighter, és még meg se említettük, hogy a 8 szem játékból 2 nálunk nem elérhető!)
Nagyon az az érzésem, hogy az MS már egy ideje azon dolgozik, hogy vége legyen a DWG-nek, és majd azt fogja mondani, hogy érdektelenség miatt zárja le. Nem is azért, mert sz@r akciókat csinálnak 5 játékra...

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.