Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Most olvasom gamer365.hu -n, hogy ott többeket is bannoltak. Akkor mégis igaz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
raziel01
veterán
No shit.
Persze, hogy igaz.bibi55: Nem automata bannol hanem vannak erre a célra direkt munkatársak akik ezeket ellenőrzik, hogy tényleg szabálytalanságot követtél-e el. Időbe tellik.
Vagy abbahagyták vagy folyamatosan ellenőriznek mindenkit és még nincs vége a banhullámnak. -
Def26
félisten
... ráadásul magát a konzolt is. Azt hittem csak a profilt.
-
szabacsik
őstag
válasz bibi55 #18402 üzenetére
Ezt SG-n írták
"A múltkori bannhammernál a magyarokat 2 hét után kezdték kidobálni a kezdés után és ott se egyszerre mindenkit volt olyan ismerősöm akit 3 napra rá raktak ki mint ahogy engem és Én se az elsők között voltam."Én is abban reménykedtem, hogy csak lezajlott az előző héten, de még tart ahogy látom.
/\____/\
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #18410 üzenetére
Nézzem az aprót, vagy bedobod majd ide a gépedet.
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki a routerem nem akar normálisan működni. Kipróbáltam szinte minden javítási lehetőséget, megnyitottam a szükséges portokat, mégis néha a live-ra connection failed hibaüzenetet kapok valamilyen 8-al kezdődő hibakóddal. Router áramtalanítva majd bekapcs, és minden működik újfent. Szóval valószínűleg azzal van a gond, előtte egy Asus volt, ott nem volt ilyen gond!
Szóval akkor router csere!
Tenda W268R vs Asus RT-N10LX.
Melyiket javasolnátok?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
mephi666
nagyúr
válasz donceleger8 #18412 üzenetére
a tplink-et
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #18414 üzenetére
Nyomd le a netet róla. Én is azt tettem.
Egyébként szánalmas, hogy úgy kell bujkálnunk a hatóság elől, mint egy warezos kutyának.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #18414 üzenetére
Én most leszedtem mindent amit eddig megvettem. jaa nem, még a lego batman2 nincs lenn Holnap benyomom még a gépet letölteni, de amúgy minden lenn van 1-2demó és trial arcade játék is becsúszott még. Lehet gyorsba el kellene vernem az 5000pár száz forintnyi egyenlegemet.....Brothers-re pl.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
nagyúr
-
Romeo619
senior tag
Én csak a vegastvszedtem le meg egy street fightert meg aztvaz ascendet most fosak én is???
Igen az MMben vettem nem tudom ki kérdezte.
-
Gabika75
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, van goldom és mióta letöltötte a legújjabb frissítést azóta ennél a felhasználónál nem jónnek az ujdonságok be. A többi nem goldos felhsználómnál igen, de azzal ugye nem érek semmit. Tudnátok e valamilyen tanácsot adni ebben a dologban?
Előre is köszi GáborMI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
pzstm
titán
októberi ingyen játékokról már tudni valamit?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18425 üzenetére
Arra pl ., hogy nem érem el az ingyenjátékot, az akcókat semmit. Fellöki az alap képernyőt és kész.
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18430 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Gabika75
csendes tag
válasz MasterMark #18433 üzenetére
Sajnos ez nem segítet rajta.
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. fél órája Battlefield 3 alatt lefagyott az xboxom (kimerevedett a kép semmire nem reagált se xbox guide gomb semmi) újra kellett indítanom és tökéletesen működött. Ezt mi okozhatja vagy ez előfordulhat, esetleg történt már hasonló valakivel? Előre is köszönöm. Üdv.: Lineup!
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #18442 üzenetére
Az, hogy mit csináltál a profiloddal az online van tárolva nem a gépen.
May the Force be with you!
-
raziel01
veterán
válasz kovsol #18443 üzenetére
Hányszor kell még leírnom, hogy nem a bannolás ellen véd ha kikapcsolod a netről?
Ha nincs netre dugva akkor offline játszhatsz tovább vígan.
Ellenben ha leszedi a netről, hogy bannolva vagy akkor soha többé nem tudsz HDD-re játékot másolni. Mehet ezerrel a lemezdarálás a meghajtóban. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz kovsol #18443 üzenetére
Aszem sz@rok én erre, ha most ezért banhammer lesz , tuti h innentől kezdve egy db origi gammát sem veszek...Sajnos mivel hibáztak és hagytak egy kiskaput,szerintem nekik kellene szép csendben elkullogni és hagyni nyugodtan az usereket , max a letöltött gémet kérjék meg hogy távolítsák el a meghajtóról..ha nem akkor lehetne fenyegetőzni a kitiltással...ezt így korrektnek tartanám!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Mi ez a bannolási pánik itt a topikban?
Ha anno ingyen megszereztem az AC3-at kínai profillal, akkor azt bannolni fogják nekem?
Illetve melyik gépet bannolhatják? Amin a licenc volt, amikor megvettem? Mert most van egy új gépem, nem örülnék neki, ha ezt bannolnák.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
raziel01
veterán
válasz Prof01 #18449 üzenetére
Konkrétan 1 srác-ot tudok az egész netről aki írta, hogy csak az AC3-at szedte le és konzol ban-t kapott.
Full random az egész BAN hullám.
Főleg az Oman/Bosznia miatt bannolhatnak.De pl ma elvileg senki nem kapott BAN-t.
Az is lehet, hogy várnak, hogy összegyűljön mondjuk újabb 1000 név és majd akkor adják hozzá a BAN listához. Lehet nem egyenként adogatják hozzá az embereket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külpolitika
- Házimozi belépő szinten
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest