Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ist
tag
Hello,
Csak a 3D mark fagy a 6.2-vel, vagy mas is, ami jobban igenybeveszi a gepet, pl. valamilyen ujabb game alatt ?
Esetleg egy gyors teszt erejeig vedd vissza 2600+ -ra 3100+ -rol a procit. Ha 2600+ -nal is fagy a 3D mark 2005 akatt akkor mar legalabb ez kizarva.
Ha ugy is fagy akkor utana esetleg az osszes ATI drivert szedd le, majd gep ujraindit es a 6.2 ujra feltelepit... -
mcmike
őstag
Hát tényleg nem tűnik soknak az elért pontszámod 05-ben. Nekem egy Sapphire Radeon X850XT PE VIVO 256MB-os karim van, mondjuk ez alatt egy 3200+-os A64 dolgozik 1GB Kingstonnal, így csinál 6400 pötty körül 3DMark05-ben. A procid tényleg visszafoghatja egy kicsikét, de ennyire nem! Szerintem a driverrel van gond. Hogyhogy csak eredetivel megy? Nekem pl a 6.1-es catalyst majdnem 200 pontot javított a 3DMark05 eredményemen...

(ne kérdezd hogy hogy csinálta...)
no comment...
-
Lev Andropov
senior tag
A 3Dmark05 naggyonkevés, ott valami bibi lesz!

Ámbár lehet hogy az athlonXp huzza viszza a rendszert ( tény hogy ez a szűk keresztmetszet... de ennyire
)
Mindenesetre a 350W-os táp sztem az kevéske! ..szerk.: ámbár természetesen megfelel a min követelménynek de lehet nem ártana egy nagyobb........
különben milyen márkájú tápról van szó?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest