Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiborg
aktív tag
GeCube RULEZ !!!!
Eddig 3 GeCube kártyám volt:
9600XT Extrem Edition
9800Pro
X800XTPE
Nagyon jók, kevés körítés, dehát viszonylag keveset használod a plussz dolgokat, de ha erre hajtasz, akkor nem a legjobb választás.
Tuningban nekem nem volt problémám.
9800 Pro (410,370)
X800XTPE alap:520,560 max: 570,570
Ezeknél lehettett volna húzni még de fő szempont inkább a bármilyen körülmények közötti stabilitás volt.
Kiborg
ui:ATI-ból csak GeCube
, addig megyek, amíg nem találok.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
A gépem:
![[kép] [kép]](http://robaj.dox.hu/gep.jpg)
1 kis videó a gépről. Érdemes a vidkari és a procihűtő közti távolság
Legalább a prociventi hátrahajtja a meleg levegőt
[link]
UI: elég gyengus webkamerás kép/videó, de láccik a lényeg -
jpisti
senior tag
válasz
t_ferenc
üzenetére
Én is tervezek építeni egy peltier elemmel támogatott vizes rendszert, de még meg kell oldanom pár dolgot, például a párásodást mivel kb 5~10C°-os lenne a víz a rendszerben, és túl $ok kedvem sincs hozzá.
Sok mindent kellene vennem még hozzá és pár dolgot legyártani (az igazság kedvéért még csak a 2db peltier elem van meg az elektronikával)
Kellenének blokkok (CPU; GPU; NB; SB;), csövek, csatlakozók, pumpa, stb...
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
az enyém az most így néz ki:[link]
illetve majdnem, de a lényeg látható a képen
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Szia!
Valaki árul itt FireGL V7100 kártyákat 50k-ért [link] BIOS cserével van egy X800XT-d szerintem megéri.
Szerk: Bocsi ezek PCIe-s karik, és nem AGP-sek
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
Hammon Serra
üzenetére
De megerősítelek ám

-
Vigneau
félisten
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Szerintem nem rossz gyártó. Remélem, ebben más is megerősít hamarosan.
-
nemtommi
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Izé, X800PRO az nem R420-as magú?
Szerk: Amúgy én most cseréltem le a 9800Pro-mat egy X800Prora és sztem simán megérte.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Még mindig bizonytalankodsz? Megértelek, nem könnyű a választás. Nem találtál a Hardverpiacon valami jó darabot?
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a kártyát? Nem tudom megmerjem-e venni?
Tuning megbízhatóség? egyebek....
Köszi a segítséget!!
VGA GECUBE RADEON X800PRO 256MB (472/900) +TD 2ÉV
Gyártó: Gecube
Típus: X800PRO
Teszt: SG.hu
Vezérlő chip:
Típusa: R430PRO - ATi Radeon X800PRO
Órajele: 472 MHz
Aktív hűtés: borda és ventilátor
Memória:
256 MB GDDRIII (256 bit-es)
Órajele: 450 (900) MHz
Egyéb tulajdonságai:
Csatolófelülete: 4* / 8* AGP
Maximális felbontása: 2048*1536 @ 85 Hz
Csatlakozók: CRT, DVI-I, S-Video (TV-Out) -
Badb0y
addikt
Minden gyári catalystben benne vana WDM, csak az omegákba meg a hasonló csinálmányokba nincs. Viszont ha leszeded a catalystet és driver cleanerrel nem szeded le a wdm drivert, akkor nem lesz gond, mert felismeri. Ezt csak úgy leírtam

-
finest
addikt
Igen, az kell, ami az ALL IN WONDER-megjegyzés mellett van, csak én már nem emlékeztem rá. Időközben revidiáltam az előző hsz-t is.
Miután feltettem, lett egy Primary, meg egy Secondary Display Driverem az Eszközkezelőben. Ennél többet viszont nem tudok róla.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
WDM Integrated Driver Only kell neked. Van ezeken valami Theater chip, h mire jó annak nem néztem utána, van hozzá az ATI honlapon WDM driver, azt kell installni. Van olyan setup file, amiben benne van, van amiben nincs, de nem kell leszedned az előző drivert.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Egy kérdéske:
Mióta beraktam az ATI karit, eszközkezelőben 2 ismeretlen ''valami'' jelent meg. Mik lennének ezek?
-
tibikbk
aktív tag
setek hol van az x800gto,topic!
naon reggel van! -
-
jpisti
senior tag
Hát persze, hogy megbocsájtom... egyébként én is csak egy user vagyok

egyébként a RAM-ok dolgában szinte mindegy a BIOS, mert nekem is olyan van a karimban ami tökéletesen megegyezik az 1.6ns BIOS-al (megnéztem...) és az enyémen 2.0ns van, pedig az enyém gyárilag modolt.
[Szerkesztve] -
razsa
aktív tag
Sziasztok, lehet Sapphire X800Xt PE-hez vhonnan bios frissítést letölteni?
-
Robaj
addikt
Prescott 3@3,75
7800 GS 375@475; 1200@1250
3dmark05: 6601
Enyimé: 6461
Szal ~X800XTPE teljesítményben van a kari, nem éri meg a + cash-t
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
-
jpisti
senior tag
Teszteltem kicsit a kártyát, a RAM-ok képességei (Samsung 2.0ns) a várható szinten maradt.
560MHz-en már ''Scan for Artifacts'' -nál csupa citromsárga a képernyő, de 550MHz-en simán megy. A GPU-t eddig 565MHz-ig húztam, hiba nélkül. A ''Scan for Artifacts''-nál max 61C°-volt, míg 3dMark alatt 53C° volt a max hőmérséklet.
Az eredmények:
3dMark05: 6779
ATI Tray Tools benchmark: 7248,19 [link] -
mcmike
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lehet hogy mégis moddolnom kell, mert FEAR-ből kiléptetett a CCC, figyelmeztetve hogy a GPU hőfoka elérte a nem biztonságos szintet...
Akkor éppen 89 fokos volt...
Ááááá! Nincs sok kedvem megbontani
De ha azt mondjátok hogy teljesítményben közel ugyanazt jelenti a kettő, akkor valszeg marad a VF700CU.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Ezt a gondolatsort csak megerősíteni tudom.
Az ára nagyon szépen alakult az elmúlt időben. A 16 pipa nem könnyű dolog, de a GTO2-knél bejön. A tuningpotenciál változó, de az ára baráti. Ha teheti az ember, akkor tesztelt példányt vegyen. Nem kell a gyártóhoz ragaszkodni. Jó a HIS, Sapphire, Connect3D, GeCube és a jó öreg BBA. -
jpisti
senior tag
válasz
kabibara27
üzenetére
Az erösen függ atól, hogy mihez képest nézzük, de egyébként is egy GTO eléggé zsákbamacska (tuning potenciál szerint) sokféle GPU-val és 2.0ns vagy 1.6ns RAM-okkal is szerelhetik. Ha szerencséd van akkor lesz egy X850XT PE tudású karid, ha nincs akkor egy kicsit jobb mint egy X800PRO.
Persze ha az árát is nézzük akkor simán egy ''best buy'' katergória. -
kabibara27
tag
Szerintetek jó kari a connect 3D X800 GTO kártya??
-
mcmike
őstag
Hali!
Nem tudom bepofátlankodhatok-e a Sapphire X850XT PE VIVO 256MB-os karimmal, de sajnos nem találtam ennél közelebbi totyikot. A kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes-e hűtőt cserélnem rajta. 2D-ben normál használat alatt 45-50 C°, 3D terhelés alatt 79-85 C°-ig felkúszik. Vettem egy VF700CU LED-es hűtőt, de nem tudom megéri-e szétbombáznom a kártyát, mert ugye ennek a gyári hűtése sem ''sámli''... (A VF700-at még az előző karimhoz vettem, de azóta is bontatlan
)
Frekik:
GPU: 540 Mhz
RAM: 587 Mhz
Robaj, grat a karidhoz! Üdv az egész Lam[PH!]a-nak! Egyébként Ljoe a kollegám...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Elmentem a Mistralba ahol van egy használt.3 nap garit adnak egy 50 k-s kártyára. Nem merem bevállalni.....
Hammon Serra lassan megnyugodhat.
, addig megyek, amíg nem találok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)