- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Nem azért tűnik arcade-nak mert rbr vagy rfactor , ha csak a rally-t nézzük is van még nem arcade rally sajnos nem sok.
Csak hogy mutassak egy jó magyar példát
Colin 2 nagyon jó játék egyik kedvencem nagyon sokat versenyeztem vele, de már akkor sokan azt kritizálták, hogy a Colin1-hez képest arkadosabb lett. Mondjuk ebben egyetértünk, sajnos már egy colin 2-es játék fizikájának mai köntösben is örülni kell, nem vagyunk nagyon elkényeztetve e téren.
Szimulátort irányíthatsz gamepaddal, de értelme kb annyi mintha igazi kocsit vezetnél azzal, szval nemsok, ugyanígy lehet külső hátsó nézetben is játszani.
Amit gamepaddal tesztelnek és mutogatnak az bizony nem szimulátor, de ez látszik is a videókban a kocsi kanyarodásán is, lehet megmagyarázni, de gamepad nem való rally szimulátor irányítására.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni:
"én speciel az RBR készitői kezébe nyomtam volna szivesen egy WRC liszenszt és mondtam volna nekik, hogy ami csövön kifér, dehát sajnos én nem dönthetek ilyesmiről..."
Azt is érdemes megnézni, hogy a múlt heti videókban "milyen szinte kanyarnélküli pályák vannak végig széles, néha jobbra-balra és csókolom, illetve a helyszinek sincsenek nagyon köszönőviszonyban az eredetiekkel, Mondjuk videokon, a gyerek megszenved meg ilyen egyszerű kanyarokban is"
De legyen szimulátor és azért vannak ilyen pályák mert ez a stratégia része

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest