- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-volkovy-
tag
én tolom, már bennevan vagy 80 óra játékidő.. csak billentyűzetről. ez tipikusan az a játék, amihez nemhogy nem kell kormány, de egyenesen rosszabb vele.
nekem a fizikája tetszik nagyon. régesrég nem láttam olyan játékot pc-n, ahol így kijött a fwd és 4wd közötti különbség. és az, hogy mennyivel nehezebb a b-s kocsikat úton tartani a modern wrc-khez képest.
sokan (az fps huszár 14 évesek) a látvány miatt fikázzák, pedig a fizikája állat.. -
lorcsi
veterán
tolja még valaki ezt a játékot?
most kezdtem el, nagyon gép a grafika
viszont kormánnyal még szokni kell
tudna valaki kormányos néhány segítséget adni hogy lenne könnyebb ? -
{Zodiac}
senior tag
1280*1024 nálam sincs, alt+f4 vicc, g25 fékpedált nem lehet belőni...
viszont van 1.01-es patch: WRC2010_v1.01.000_Patch és kb 19MB
-
MaciG
addikt
Valakinek sikerült 1280*1024-re beállítani? Mert nekem ilyen felbontás nem szerepel a listán...
-
dolbyman
tag
két játékot vártam nagyon a Forma1 2010-et meg ezt. Nem is tudom melyik a nagyobb csalódás........
mondjuk ez nem csak mint szimulátor gyenge, de mint autóversenyes játék is kritikán aluli, és itt most nem a fizikán, grafikán vagyok kiakadva, (az mondjuk lehet ízlés dolga) de ilyen alapvető gondok, hogy nincs kilépés, nem lehet kormánnyal játszani (na jó nem ez így nem teljesen igaz,) azt gondolom hogy mindenképpen egy elvárható alap lenne 2010-ben is.
szóval jó szívvel nem ajánlanám senkinek......
-
rudi00
csendes tag
nagyon fényerősséget állítani nem is próbáltam , mert nem azzal van gondom, igazából azt hiányolom, hogy nem lehet az autókon világítást kapcsolni, és akárhogy nézem szinte minden autós játékban ez alapvető. Igazi rallyban is sokszór látunk olyan speciálokat, mikor pl este beviszik egy épített pályára... szomorúan néznének a pilóták, ha nem tudnának világítást kapcsolni.. ja még azt megnézem, hogy ha leamortizálom a gépet ( eddíg vigyáztam rá) vészvillogó jelez e

-
iwu
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
be van

de akkor felteszem az én gépemre is, és kipróbálom. thx -
rudi00
csendes tag
Nekem is a fényviszonyokkal van probléma, inkább a spanyol pályákon, egy világítás nem ártott volna, vagy lehet én vagyok béna , de nem tudom kapcsolni. Azt megnézném, hogy ilyen fény mellett valóságban mennének -e reflektor vagy világítás nélkül
-
bokrosolajos
őstag
válasz
KisBundi
üzenetére
Itt a válasz WRC 2010 kocsifestés howto
-
KisBundi
őstag
Nem tudja vki hogy Turán skinjét hogy lehet berakni?
-
iwu
addikt
unokaöcsém miatt feltettem...
egyik logitech kormányt sem bírtam működésre bírni (force ex, driving force pro?) maradt a bill. grafika 2010ben libakaki szerintem, irányítás nem jön át...sebességérzet nulla...törlés...
majd ha kijön a 10. patch, adok neki még egy esélyt. -
Cola889
csendes tag
van aki eggyáltalán játszik még vele?

-
Cola889
csendes tag
Sziasztok.Nemtudok fényerőt állítani a játékban,meglehet eggyáltalán oldani?Hiába nyomkodom az optinsba a lightning-nál jobb vagy a bal,vagy a fel,le nyilakat semmi :S
Valaki tud ebben segíteni? -
Hawk1979
őstag
Annyira azért nem rossz a játék.
A grafika nem egy 2010es színvonal, de sebaj, én még a RBR grafikáját sem találom rondának, pedig az már jó pár éves játék.
Sajnos ez van, nincs rendes, mindenben tökéletes új rali szimulátor.
Vagy a RBR vagy ez....Arcade-ban pedig a colin dirt 2, és grid a nyerő nálam, bár ez utóbbi nem épp az a kimondott rali

Móóód: Azért a lagolást orvosolhatnák, mert én szeretem, ha egy játék folyékonyan megy, ez meg olyan picit döcögős....
-
bokrosolajos
őstag
Turánék Focus WRC-je, amivel leborultak az spanyol rali VB-n hegyről!
-
ANW2
tag
Sziasztok!
G25-el próbálkozok de nem érzékel semmit. A demó nem támogatja a kormányokat?
Mégis miféle szimulátor ez ha kormánnyal nem lehet játszani lol
Ez már pont elég ahhoz h ne vegyem meg a játékot! -
Gyusz
őstag
Kezdem unni a karriert, ugyanis az alsóbb kategóriás autókat nem valami nagy élvezet vezetni, plusz mintha elég sokszor ismétlődnének bizonyos szakaszok.
-
pusi1981
aktív tag
Bill.-el elég jól lehet tolni.
A grafika tényleg elég pocsék,a fizika sem annyira borzasztó sok helyen lehet kilincsel menni előre.a kilépésröl hát inkább no komment...
A Dirt szériákat sajnos meg sem üti még csak az árnyékában sincsen a játék,azért el lehet ütni vele az időt.
Osztályzatom tizes skálán : 6,5 -
Petya25
őstag
Kipróbáltam a játékot és nem igazán tudok róla jót mondani.
A grafika olyan amilyen, de az autók vezethetősége egy rakás szar.
Az ALT+F4 kilépés szerintem is szégyen.
-
buccsi
tag
Nálam már ott elásta magát a játék, hogy telepítés után újra kellet indítani a gépet.

-
Ricco_hun
senior tag
Helló!
Problémám egyszerű és nagyszerű: nincs exit/quit a főmenüben. Egy esc-et lehet nyomni, de az csak egy olyan képernyőhöz vezet, hogy a háttér és villog a "press enter", erre enterre szépen vissza is lép a főmenübe, mégcsak véletlenül sem ki a játékból.

Gyusz: oké nyomok, csak hát ez elég nonszensz pitiáner dolog, hogy egy játékban nincsen exit gomb. Nem tudom, hogy lehet így kiadni egy játékot.

-
Blade_W
tag
Én minden segítséget kikapcsoltam, a túlkormányzottságot javítottam (nekem minden default setup túlkormányzott), és egész tűrhetően terelgethető a gépjármű. (Kormánnyal játszom ofkorsz)
-
Amur
addikt
akinek össze-vissza csuszkál a járgány "ok nélkül" az a játékbeállításoknál kapcsolja ki hogy a gép segítsen neki és fékezgessen kedve szerint,mert persze hogy amikor full gázt nyomsz a gép meg nyomja neked a féket akkor csuszkálni fogsz!
amióta nullára vettem(nem a fékrásegítést!),azóta teljesen jól irányitható minden autó! -
mycso
veterán
A kormány beállításainál tudja valaki, hogy hogyan lehetne megváltoztatni az egyes gombok funkcióit???
Hiába megyek rá, nem enged semmit csinálni... (billentyűnél bármit állíthatok)
Ha a logitech profiler-ben kipipálgatok mindent a special fül alatt, akkor elvileg engedné a játékban változtatni a kormány gombjait, viszont nem reagál egyik gombra sem....
Így meg elég sz@r, a váltó felcserélve van alapesetben, illetve a kézifék a 0-ás gombon van, ami nekem nincsen a kormányon....
Vagy várjak a patch-re amire oly sokan várnak???
-
szablya
aktív tag
Kimaradt, hogy az FFB alig ad valami visszajelzést, szerintem nem igazán használható, a beállítási lehetőségek közt sem veszünk el, két opciója van: YES és NO (!). Aki akarja, driverből finomíthatja, mert alap fokozaton meglehetősen erős. Úgy kb. csak arra jó, hogy a precízebben kormányozhassunk, ne csússzon túl a kezünk, no nem, mintha a precizitás alapfeltétel lenne, ismétlem, billel talán jobban irányítható.
Talán a BlackBeanGames akkor sem tudott volna szimulátort készíteni, ha akar, jobb is, hogy nem vágtak bele.
-
szablya
aktív tag
... bár jobban belegondolva nem is lesz rá szükségünk. És akkor következzen egy rövid vélemény mindösszesen néhány futam után:
Gagyi!
Bővebben:
Az irányítás úgy rossz, ahogy van, a kormány késve reagál, az autó reakciói irreális, illetve ezekről (- a meglehetősen tré) belső nézetben semmiféle visszajelzést nem kapunk, azon kívül, hogy látjuk, csúszunk erre, csúszunk arra. A kormányon nagyobbat rántani nem lehet, azaz lehet, csak veszélyes, és itt nem úgy, mint a való értelemben, szinte sebességtől függetlenül elkezdünk csúszkálni az úton jobbra, vagy balra, esetleg jobbra-balra. A kanyarok előtt le kell lassítani, de nem érzed, hogy mennyire, ha a kilométerórát nem nézed, a sebesség egyszerűen nem jön át. A pedáloknak nagyjából 1-2 alapállása van, a játék alig különbözteti meg a félig és a teljesen benyomott gázpedált, és ez most a gyorsulásra vonatkozik, ha kanyarban próbálnál gáz(-fék) játékkal csúsztatni, abból szappanyos csúszás lesz.
A végére ott tartottam, hogy inkább külső nézetből terelgettem a gépet, akkor legalább láttam, hogy merre indul a kocsi fara, és vissza lehetett nyomni az útra.
Billentyűzettel azért klasszisokkal jobb a helyzet.
A kocsinak nincs súlya, vagy legalábbis nem tapad az útra, egy CMR05-ben az autó-út viszony közelebb áll a valóságoshoz. Olyan érzés vezetni, mintha egy havas pályán próbálnál nyári aszfaltgumival érvényesülni, csak simán rosszabb, kiszámíthatatlanabb.A grafika bugos, a menü bugos, a beállítások bugosak, hangok meg simán élettelenek, gagyik.
Ennek a játéknak akkor lesz majd értelme, ha valaki veszi a fáradságot, és újraírja az egész fizikát, meg jön hozzá egy rakás reality mod.
Ezek a véleményeim, meglátásaim, leszögezném, hogy nem vagyok profi, mint itt a PH! fórumán sok igazi szimes, egy hónapja vásároltam első kormányomat, azóta viszont rengeteget toltam többek között az RBR-t, elsősorban azt "használtam" viszonyítási alapnak. Ha valaki okos mást mond, akkor valószínű neki lesz igaza.
-
szablya
aktív tag
Na, egy kis kutakodás után sikerrel jártam, a "megoldás":
A Logitech Game Profilerben a játék speciális beállításainál ki kell pipálni a "Report Combined Pedals" opciót, így pedig menni fog a játék, viszont így az olyan dolgokról, mint a ballábas fékezés, le kell mondanunk... -
Enton
addikt
Ha valakinek sikerül átállítani a kormánybeállításokat, az ne tartsa magában.

-
szablya
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én még csak most próbálkozok a demóval, de eddig csupa negatív tapasztalatom van, kormánnyal még nem is tudtam elindulni, az alap beállítások nem jók DFGT-re, állítani pedig egyik analóg tengelyt sem lehet.
Vajon megéri letölteni (természetesen nem fogom kipróbálás nélkül megvenni, ráadásul így) a teljes verziót, ha inkább egy RBR, mintsem CMR szerű játékot szeretnék? Illetve működni fog vele a kormányom, vagy várjak meg 1-2 patchet?

Amúgy más rally-szimulátorról nem tudni? A Warthog Games sem készít semmit?

Ja, és a WRC licenszeket meddig "birtokolják"?
-
Motion_Blur
félisten
Nekem G25-el semmi gondom nem volt, Keyboardot átraktam Wheel 1-re és minden be volt oda állítva ahol lennie kell. Viszont ha el akartam állítgatni, akkor pl. a féket nem tudtam újra belőni mert nem is érzékelte, csak a kuplungot.
Ma szintem egész nap nyomtuk haverral, szerintem is a francia esős pályák a legjobbak, nagyon lehet rajtuk csapatni. Aki meg a Dirt-höz hasonlítja, azt nem igazán tudom megérteni. Azzal is játszottam, azért nem egy kategória.. ez a valahol a Dirt és a RBR között helyezkedik el. Aki nem akar órákat pöcsölni a setupolással, csak játszani, annak szerintem teljesen jó.
viszont a mikrolaggolástól lassan megőrülök...
-
heihachi
addikt
A váltót nem tudta beállítani a pillangó kapcsolókra a két pedált egyszerűen nem érzékeli, azt sem tudom beállítani, illetve állandóan megy a kurzor a menüben felfelé, amint átváltok a MOMO-ra. Szvsz nem nagy veszteség, nem túl jó játék az Xbox 360-as demó alapján, csak kíváncsi lettem volna rá kormánnyal is, mert azzal illik az ilyet játszani, de ha Ő sem akarja, akkor én nem fogom erőltetni

Szerk: A kritika megfogalmazásán finomítottam, nehogy valakinek a lelkébe tapossak.

-
konas
senior tag
Azt nem ertem miert nem lehet a feket a fekpedalra allitani??
Nem enged semmit a valto helyere vagy egyik gombra engedi..
LOL.
Win 7 64 bit uj driver
Logitech MOMO-val.
Erre tudjatok a megoldast.Szivesen kiprobalnam a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anime filmek és sorozatok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos ez nem vicc.
És a féket is be tudtam állítani!!!!
És van 1280*1024!!!!!
Hihetetlen mit képesek 2010 végén a játékgyártók egy autós játékkal csinálni! 

Szégyen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)