Új hozzászólás Aktív témák

• szablya

aktív tag

... bár jobban belegondolva nem is lesz rá szükségünk. És akkor következzen egy rövid vélemény mindösszesen néhány futam után:
    Gagyi!
    Bővebben:
    Az irányítás úgy rossz, ahogy van, a kormány késve reagál, az autó reakciói irreális, illetve ezekről (- a meglehetősen tré) belső nézetben semmiféle visszajelzést nem kapunk, azon kívül, hogy látjuk, csúszunk erre, csúszunk arra. A kormányon nagyobbat rántani nem lehet, azaz lehet, csak veszélyes, és itt nem úgy, mint a való értelemben, szinte sebességtől függetlenül elkezdünk csúszkálni az úton jobbra, vagy balra, esetleg jobbra-balra. A kanyarok előtt le kell lassítani, de nem érzed, hogy mennyire, ha a kilométerórát nem nézed, a sebesség egyszerűen nem jön át. A pedáloknak nagyjából 1-2 alapállása van, a játék alig különbözteti meg a félig és a teljesen benyomott gázpedált, és ez most a gyorsulásra vonatkozik, ha kanyarban próbálnál gáz(-fék) játékkal csúsztatni, abból szappanyos csúszás lesz.
    A végére ott tartottam, hogy inkább külső nézetből terelgettem a gépet, akkor legalább láttam, hogy merre indul a kocsi fara, és vissza lehetett nyomni az útra.
    Billentyűzettel azért klasszisokkal jobb a helyzet.
    A kocsinak nincs súlya, vagy legalábbis nem tapad az útra, egy CMR05-ben az autó-út viszony közelebb áll a valóságoshoz. Olyan érzés vezetni, mintha egy havas pályán próbálnál nyári aszfaltgumival érvényesülni, csak simán rosszabb, kiszámíthatatlanabb.

A grafika bugos, a menü bugos, a beállítások bugosak, hangok meg simán élettelenek, gagyik.

Ennek a játéknak akkor lesz majd értelme, ha valaki veszi a fáradságot, és újraírja az egész fizikát, meg jön hozzá egy rakás reality mod.

Ezek a véleményeim, meglátásaim, leszögezném, hogy nem vagyok profi, mint itt a PH! fórumán sok igazi szimes, egy hónapja vásároltam első kormányomat, azóta viszont rengeteget toltam többek között az RBR-t, elsősorban azt "használtam" viszonyítási alapnak. Ha valaki okos mást mond, akkor valószínű neki lesz igaza.

Új hozzászólás Aktív témák