Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Plata
félisten
válasz

Aethelstone

üzenetére
						Én szeretem a Bm-et,jó mondjuk én casual vagyok.
Én pecázni szoktam vele meg bányászkodni,meg főzőcskézni.
Na meg kertészkedni pandában.
Bronzebearden 4 huntim van,1 törpicsek Bm,ő az örök kedvenc szakállas kertészem.

Van egy dark iron dwarf MM hunti.Ő is poén,a dark iron raciallal olyan gyorsan lő mint egy kergebirka.
Van egy Kul tiran humanoid survival hunti,survival huntihoz illik a pofon osztás,ami a kul tiran képesség.
Na és van egy Night elf BM hunti akit a BfA végén kezdtem,ő úgy volt tervezve hogy nem lesz max szintű,csak Timewalking kari lesz légiós és egyéb legendarykkal,csak ennek ugye lőttek.
Jelenleg valahol Bastionban alszik egy bokor alatt.De majd felmegyek vele is és oribos-on skipelem a sztorit. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
 - Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő