Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
Másik játékban rendszeresen látok ilyet,STO-ban szokták az eventet farmolni így,be állnak 10-20 karakterrel egy helyre és táncolnak,igen táncolnak,azzal lehet szerezni eventes tokent ami STO-ban nem bound hanem szabadon elpasszolható.
Csak ugye a STO f2p.Ott nem kell fizetni a havidíjat,bár elméletileg tiltott a bot meg egyebek használata.
Irtó muris szokott lenni eventen az üdülőbolygó,sok lökött bot táncol.
De hat év alatt mióta játszom vele engem sem bannoltak,pedig voltam benne nagy turpisságokban..
Például 2013 áprilisában volt egy bug amit kevesen tudtak,nem is sokáig volt bent mert javították,de nagyon sokat kerestem vele,felhúztam vele vagy 5 karit és rengeteg pénzt kerestem vele,igaz nem annyit amennyit szerettem volna mert pont akkor halt meg a gépem.
De az a bug alapozta meg a karrierem,azért van ma meg mindenem,no meg a lopás,de az legális a klingonoknak.
STO-ban meg lehet keresni a pénzt amiből a storeban bármit megvehetsz,no persze kell hogy valaki igazi pénzért megvegye és eladja,ezért az árfolyama folyton változik.
Ma már kb 40 kmaxos karim van aki termeli passzívan.ha van hozzá kedvem,pontosan nem emlékszem hány karim van,utoljára 36 körül számoltam meg,de azóta jött ki két új kieg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest