Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Arnold2 #83775 üzenetére

Másik játékban rendszeresen látok ilyet,STO-ban szokták az eventet farmolni így,be állnak 10-20 karakterrel egy helyre és táncolnak,igen táncolnak,azzal lehet szerezni eventes tokent ami STO-ban nem bound hanem szabadon elpasszolható.
    Csak ugye a STO f2p.Ott nem kell fizetni a havidíjat,bár elméletileg tiltott a bot meg egyebek használata.
    Irtó muris szokott lenni eventen az üdülőbolygó,sok lökött bot táncol. :C
    De hat év alatt mióta játszom vele engem sem bannoltak,pedig voltam benne nagy turpisságokban.. :B
    Például 2013 áprilisában volt egy bug amit kevesen tudtak,nem is sokáig volt bent mert javították,de nagyon sokat kerestem vele,felhúztam vele vagy 5 karit és rengeteg pénzt kerestem vele,igaz nem annyit amennyit szerettem volna mert pont akkor halt meg a gépem. :C
    De az a bug alapozta meg a karrierem,azért van ma meg mindenem,no meg a lopás,de az legális a klingonoknak. :DDD
    STO-ban meg lehet keresni a pénzt amiből a storeban bármit megvehetsz,no persze kell hogy valaki igazi pénzért megvegye és eladja,ezért az árfolyama folyton változik.
    Ma már kb 40 kmaxos karim van aki termeli passzívan.ha van hozzá kedvem,pontosan nem emlékszem hány karim van,utoljára 36 körül számoltam meg,de azóta jött ki két új kieg.

Új hozzászólás Aktív témák