- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77 #61190 üzenetére
Sose hasznaltam clique-t es sose volt hatranyom emiatt. Ezt nem flex miatt irom, csak nem feltetlen az az egyetlen mukodo megoldas. Teny, hogy kenyelmes, de ki mihez szokott, kinek mi all a kezere.
Amig kasztolsz tok mindegyk, hogy az egeret mozgatod vagy egeret mozgatod es meg clickelsz egyet kozben, mert van idod ra.. Meg insnatok eseteben is van gcd, ami totalisan elegendo ido ujabb targetek keresesere. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Szerintem pont, hogy ilyen helyzetben nem fog számítani az a tized (század?) másodperc, amivel te hamarabb nyomod rá a healt valakire. Ha beüt a krach, ettől még megpusztul a brigád. Viszont egy progress raiden megértem, hogy számítanak a tizedek.
Próbáltam annak idején a Clique-et, de nekem nem vált be, én maradtam a ráklikkelek és utána castolom módszernél. Na nem is voltam hc raider. -
nonsen5e
veterán
válasz
Akkor van értelme / kötelező ilyen, meg olyan addonokat használni hozzá, ha a jelenlegi healelési módszerrel (vegyük pl. a klikk majd healt) lassabban healel mint a global cooldown (vagy legtöbb esetben a cast time). Amennyiben nem, teljes mértékben egyéni preferencia kérdése, mert ugyanolyan effektíven healelhet az ember.
Mister_X: Remélem csak nekem nem jön át a mondandód, de ugye tudod, hogy az Eternal Flamet (avagy Word of Gloryt) nem csak 1 HP-val lehet használni? Max. 3-at használ, és felemésztett HP függvényében nagyobbat healel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- TP-Link Omada Router+Wifi AP egyben eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest