Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arnold2 #39903 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy mi, mihez képest pontatlanabb. Én healing-et nézek, és ott a skadahoz képest mér furcsa értékeket a Recount. (plusz az absorb hiányossága)
Viszonyítási alapnak ettől függetlenül szerintem mindkettő tökéletes.
H.O.D.: Azért a mibe halt a tank/dps/healer kérdésre elég gyors választ kapsz ezekből. Kétlem, hogy tryonként akarja valaki feltölteni a logot.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Arnold2 #39903 üzenetére
Nemtudom milyen géped van, de most hogy 25en toljuk újra, hát a a recount valami brutálisan visszafogja a rendszert. 10 embernél még nem tűnt fel nagyon. FPSt nem is de az egész játék elkezd akadni. Recount off, és habár 17 fpsem van, (mozgalmas tömegjelenetnél) de mégis teljesen folyamatos minden. Recount on, kb 15 fps de akad az egész. Skadával nincs ilyen gond. Felraktam, semmit sem kell rajta állítani, igaz nem szoktam elemezgetni az adatokat belőle, de szépen teszi a dolgát. Recountot hasonlítgattuk régen össze egymással, de mindnekinek totál más értékeket mutatott és hozzáértőbbek monták is, hogy csomó dolgot simán nem számolt. Pet DMGt is össze vissza mérte. Szóval recountot elfelejteném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest