Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
sztivo #100140 üzenetére
Pvp na az tényleg nem az én világom,sosem volt az.
Valamikor az ősidőkben arénéztam,mert akkor barátokkal játszottam még és rábeszéltek.De az is Bc idején volt.
Raidelni mostanában szoktam arathin warrival,de azzal nehéz életben maradni,ma lett 70-es a paladinom.Majd vele is szeretnék,mert őt könnyeb életben tartani.Most arathin kezdem újra,hátha ott nagyobb az élet.Még is fullos szeró.De nem hazudok,néha fél napot el vagyok azzal hogy herbázom és pecázom.De ha egyszer ez kapcsol ki és szórakoztat akkor mit tegyek?
Pvp egy dologra jó,ha van évfordulós eventes bg ott lehet karit húzni afkolva is.
Egyedül a WoT-ban pvp-zem,mert ott csak pvp van.
Esetleg nagy ritkán ha rosszalkodhatnékom van semleges zónában ragadozó madárral szoktam trollkodni.De ott is inkább más érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Videó stream letöltése
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest