Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kelori

tag

válasz whitezo88 #89936 üzenetére

Mindig is utáltam amikor valaki szajkózta régebben hogy így halott úgy halott, de BFA-val már szerintem is arra a szintre jutott a játék ami kritikán aluli. Én még WoD-ot is élveztem tényleg szívesen játszottam vele, mentek a mythic raidek is, 11/13 mythic HFC, stb. De én sem fizetem a subot már vagy 3 hónapja.

Sztori már full who cares kategória, egyszerűen unalmas hogy mi, a playerek vagyunk a kihaénnem helyi bazdszájba. Sokkal érdekekfeszítőbb volt a dolog amikor az NPC-k jöttment suhancként kezeltek. Most meg így létezel, és minden létező NPC be like: CHAMPION!

Kiegről keigre építették le a komplexitást, a glyphek kivételével, a talent rendszer szétbombázásával, rengeteg utility ability kivételével, (sok classnak konkrétan 2 oldalt alig tesz már ki a speelbookja).

A lvl scaling bár jó feature, és okosan meg van csinálva, de nekem durván rombolja az RPG érzést.

A végtelen mennyiségű RNG mechanikát nem is tudom hová tenni, azt meg pláne nem értem hogy mi a bánatért kellett feleslegesen lelassítani a gameplayt a sok felesleges GCD hozzáadásával.

110-120 fejlődés úgy szenvedés ahogy van, mivel nem szerzel annyi statot amennyi a lvl upokat kompenzálná, így egyre gyengül a karid.
    Azerite armor rendszer no comment, isle expedition elmegy de eléggé repetitív, a warfront ötlete meg bár tetszik, de semmi súlya nincs így hogy kb lehetetlen veszteni.

Rant off, sorry

Új hozzászólás Aktív témák