- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elmentem ma pecázni és kifogtam 14 halat. Nagyon jó érzés volt, fantasztikus milyen jó dolog ez a horgászás.
A kis karimmal elmentem TW dungeonba és esett egy jó sityak, amit soha nem fogok használni, de legalább mókásan néz ki.
Ez a timewalking meg nagyon jó XP-t farmolni, már 3 kiskarit felhúztam 120-ra, igaz az összesnek szar a gearje, de legalább 120-asok.
(#84478) Lacee1986:
Aki nem kíváncsi rá továbbgörget és kész.Hát persze... Ez egy fórum, nem egy blog. Ha valami nem tetszik, akkor leírom, nem azért járok ide, hogy Plata hülyeségeit olvassam. Egy fórumon beszélgetni szoktak, nem CSAK olvasni. Tehát itt meg is bukott az amit írtál. Nem fogok továbbgörgetni szó nélkül, csak azért mert Plata a casual-god és őt bizony védeni kell. Csináljon egy blogot és írkálja ott ezt a sok baromságot. Akit érdekel, majd rákattint és elolvassa.
Vagy ha nem, akkor viseljétek el, hogy vannak olyan emberek, akik nem hajlandóak elviselni és még meg is említik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Milyen házat vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest