- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elmentem ma pecázni és kifogtam 14 halat. Nagyon jó érzés volt, fantasztikus milyen jó dolog ez a horgászás.
A kis karimmal elmentem TW dungeonba és esett egy jó sityak, amit soha nem fogok használni, de legalább mókásan néz ki.
Ez a timewalking meg nagyon jó XP-t farmolni, már 3 kiskarit felhúztam 120-ra, igaz az összesnek szar a gearje, de legalább 120-asok.
(#84478) Lacee1986:
Aki nem kíváncsi rá továbbgörget és kész.Hát persze... Ez egy fórum, nem egy blog. Ha valami nem tetszik, akkor leírom, nem azért járok ide, hogy Plata hülyeségeit olvassam. Egy fórumon beszélgetni szoktak, nem CSAK olvasni. Tehát itt meg is bukott az amit írtál. Nem fogok továbbgörgetni szó nélkül, csak azért mert Plata a casual-god és őt bizony védeni kell. Csináljon egy blogot és írkálja ott ezt a sok baromságot. Akit érdekel, majd rákattint és elolvassa.
Vagy ha nem, akkor viseljétek el, hogy vannak olyan emberek, akik nem hajlandóak elviselni és még meg is említik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest