- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Yodamest #81251 üzenetére
Kár volt blizzardnak az ilyen és ehhez hasonló dolgokban az amúgy szerintem elenyésző számú, de annál hangosabb panaszos játékosbázisra hallgatni.
Egyeseknek nem volt jó, hogy csak végigrohansz az instákon és triviális a szintezés, bár senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy te bizony nem csinálhatod végig a zónát annak ellenére, hogy szürkék a questek. A régi rendszerben volt opciód gyorsan is szintezni, ahogyan azt se tiltotta meg senki, hogy az utolsó loremaster acsiig mindent kipipálj.
Hozzátenném, hogy most sem lassú szintezni. Aki a régi rendszerben is hetek alatt húzott fel egy karit, annak most is annyi kell nagyságrendileg, aki megvolt 12 óra alatt, annak most 14, na bumm. Sokadik karinál úgy is tudod mi merre, elsőre meg tessék szépen szenvedni vagy alternatívának ott a boost.
Engem nagyon zavar az, hogy blizzard a profitmaximalizálás miatt ennyire próbálja mindenki igényét kielégíteni. Egyre nagyobb katyvasz lesz, nincs olyan ami mindenkinek tetszik, ami meg valamennyire tetszik az emberek bizonyos részének, az igazán tetszeni senkinek se fog. Remélem érthető mire gondolok
Ha meghívnak egy házibuliba, akkor érkezés után nem az az első dolgod hogy kritizálod a zenét és beraksz valami szerinted jobbat. Vagy ha igen, akkor rossz helyen jársz, viszlát. Mióta ez a Hazzikostas gyerek van a porondon sajnos egyre gyorsabb ez a jelenség: "Dehát ő is fizet érte"
Nagyon zárójelben jegyezném meg, 350 napnyi vanilla playeddel, hogy ugyan ez lesz vanilla szervereknél is. Megy majd a vita, hogy teljesen olyan legyen, mint volt, vagy egykét kényelmi funkció azért belefér. Ha ki is fog jönni biztos vagyok benne, hogy egy nagyon lite változatban. Hány ember farmolna hajnalig felwoodban répát, hogy legyen esélye Loathebet ölni? A legtöbben lvl40-et se lépnék meg mount nélkül és már megunnák. Le lesz szépen butítva, el lesz kérve egy jelképes összeg érte és mindenki elmondhatja majd magáról, hogy ő kijátszotta vanilla kontentet is.
Nekem pl baromi unszimpatikus a kikapcsolható pvp, de elhiszem, hogy másnak ez megváltás. Másnak az a gondja, hogy miért nem lehet repülni azonnal, én örülök neki, hogy nem lehet... bár így hogy bizonyos százaléknyi erőkülömbségen belülre skáláz a rendszer outdoor is... így végülis mindegy.
TL;DR: nem lehet olyan játékot csinálni, ami mindenkinek tetszik, de ha megpróbálod az garantáltan nem vezet jóra hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest