Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Sziasztok!
    Megvolt tegnap a Zul'Gurub-i raid, elsőre egész jól sikerült, legalábbis ahhoz képest hogy sokunknak ez volt az első komolyabb raidje. De kezdjük az elején. :DDD

Délben elhatároztam hogy összeszedek egy csapatot és elugrunk Mana Tombs-ba. Igaz, ez nem ment zökkenőmentesen, nagyon sokat kínlódtunk, mire meglett a csapat. Amikor meg kész volt a csapat, akkor kiderült hogy ötünk közül négyünknek fogalma sincsen arról, hogy tulajdonképpen hol is van ez az insta. :P
    Végül nagy nehezen odaért két ember és elkezdődött a summ. Egy hordás csoport is volt ott, de most hál' istennek nem voltak harcias kedvükben. A képre pillantva láthatjátok hogy másfél óra telt el a csapat összeállításától az indulásig.

Végül csak eljutottunk az instába. Elég hamar leesett, hogy miért hívják ezt a helyet Mana Tombs-nak: Majdnem minden mob manát szívott, de nem ám csak amolyan szürcsölősen, hanem keményen, intravénásan... :DDD Azért nagy nehezen, de végig tudtunk menni, szereztem is egy jó staff-ot, és már csak az utolsó quest volt, amikor a Consortium (Ha jól emlékszem a névre) vezetőjét kellett végigkísérgetni az instán. Itt esett meg két szomorú dolog:
    1. Rájöttünk, hogy az utolsó részt nem irtottuk ki még az elején.
    2. A druida egyszerűen lelépett, semmi üzenet vagy akármi nélkül.
    Így rövid úton ez lett a végeredmény... :( De végülis nekem nem volt meg a quest (Én voltam a legkisebb, sztem magasabb szinten kapom), így én nem sok mindent veszítettem.

Nem sokkal az instából jövetel után rámwhisp-elt Wolverine, hogy lenne egy kis dolga Mana Tombs környékén, ha már ott járok, várjam meg. Mondom, oké, úgyis van erre egy halom quest-em, legalább letoljuk azokat is. Egészen a raid kezdetéig quest-elgettünk ketten, jópár nehezebb küldetést megcsináltunk. Így megléptem a 64-et elég ügyesen. Már ekkor nem sok idő volt hátra a raid indulásáig, így elköszöntem Wolverine-től, és gyorsan elugrottam a városba javítani és eladni a cuccokat. Nekem is ilyen hátas kell majd, így hát erősen kell a zsé... ;] :U

AZ INDULÁS PILLANATAI. Hát elég izgatott voltam, még soha nem voltam nagyobb raiden. Mindenkinek viszketett a tenyere, alig várták már az indulást. ;] Bezúdultunk, mint valami gladiátorcsapat az arénába az oroszlánok közé (Mondjuk nekik kevesebb lelkesedésük lehetett. :DDD ), és először minden flottul ment, seccperc alatt eljutottunk az első boss-hoz. Itt egy pillanatig tanakodtunk hogy mi is legyen, végül minden taktika nélkül nekiestünk a boss-nak és hosszú, fáradságos munkával, de végül kiirtott minket. ;] Ekkor kezdtünk el gondolkodni hogy talán itt már nem úgy van, mint eddig. Kell egy rendes healer a csapatba és legalább még egy tank. Amela adott pénzt hogy talentoljak Holy-ra, és majd visszasummolnak. El is mentem SW-be, addig ők kerítettek még pár embert és vettek piát AH-ból.
    Így most már felkészültebben, hideg fejjel mentünk a bosshoz. És meglepő könnyedséggel, szinte játszva legyűrtük. Éljenzés, gratuláció, hatalmas megkönnyebbülés, fuuuu... jól van, csak nem vagyunk reménytelen esetek. :P
    Következett a soron következő boss, és ismét csak sikerünk volt. Egy-két ember híján mindenki túlélte. Igaz hogy volt egy kis gubanc a healerek között, nehezen egyeztünk meg hogy ki kit healel-jen. Nekem nem volt mikrofon, így nehezebben tudtam válaszolgatni. Végül megegyeztünk hogy én healelem a két tankot, a többieket a többiek. :U
    Innentől már úgy vágtunk át az instán, mint kés a vajon. Egyre gyakrabbá vált az olyan beszólás, hogy most már mehetünk Illidan-hez is, stb. :U A jókedv nem lankadt egy cseppet sem, még az utolsó boss előtt is jó hangulatunk volt. Talán ennek is köszönhető (Meg azért most már önbizalmunk is akadt), hogy az utolsó boss is csont nélkül lement. Sajnos már este tíz óra volt, és az asszony nem tudott aludni a gép miatt, így nem tudtam tovább maradni, pedig még akartak valahová menni. Majd legközelebb. :K

Már csak a közös csoportkép és a gratulációk maradtak. Gratulálunk, gyerekek, szép munka volt elsőre. Legközelebb már jobban fog menni. Black Temple-ben találkozunk. :U

Új hozzászólás Aktív témák