- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Fiddlestick #78154 üzenetére
Tankügyileg szerény tapasztalataim alapján csatlakoznék Whysperer véleményéhez és körülbelül pont ebben a sorrendben is favorizálnám őket (pont most veséztük ki a Blood DK-t, hogy mennyire is OP
).
Szakmaügyileg én a herb/alchemy kombót ajánlanám. Flaskákra és potikra igen nagy a kereslet, szépen lehet velük keresni. De a többiek majd ajánlanak mást is.
Talenteket itt találsz. Én innen szoktam infót gyűjteni, meg Ask mr Robot-ról.
Glyphek, mint olyanok megszűntek, már csak kozmetikai cuccokként maradtak meg (pl zöld fény a HS kút alá, meg milyen fegyver legyen a Felguard kezébe, hogy csak a lockos glypheket közül mazsolázzak).Személy szerint én ajánlanám, hogy játszd végig a területeke. Jópár dolog csak ezután unlockolódik (world questek és a repülés is, hogy csak a két legfontosabbat mondjam).
A GINO nem Arathoron volt? Nem mond véletlen valamit az a nick, hogy Korelli v Vendouza (nem én vagyok ő).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!