Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Ne viccelj. Nem csak a graf bibis az egész optimalizáció nemhogy vérzik de halott.
Bánja fene, hogy milyen dudut vesznek. vegyenek Veyront. Blizzéktől se sajnálom. De tudod élni és élni hagyni legyen a motto. Meg hát lehet hosszabb távon is gondolkozni. Nem kell egy év alatt az a fránya Veyron.
No igen. Egy tank csatánál fontosak a madarak. Én kérek elnézést.
-
vhw
addikt
Nem muszáj ennek a játéknak is CS mintát felvenni, ahol sok szerveren csak 5 perc egy-egy kör (vagy annyi se).
Biztos vagyok benne, hogy meg lehetne oldani ennek a nagy térképes dolognak is a "szabályrendszerét", hogy ne órákig tartson egy-egy csata. Változtatni a láthatóságon-rejtőzködésen, nagyobb szerepet kaphatnának a scoutok (mert valljuk meg, elég nehéz úgy felderítgetni, hogy 100 méterekre meg kell közelíteni az ellenséget, mert csak onnan van értelme spotolni, mert ha már közelebb jön elveszett az a stratégiai pont, amit lehetne fedezéknek használni/védeni)És az sem feltétlen törvényszerűség, hogy csak 1-1 bázis lehet, hogy is volt anno a Batllefiled '42ben? Több bázis is volt, és meg lenne mindegyiknek hova mivel érdemes menni.
Persze ezzel már ott tartunk, hogy új játékmódok, meg a szokásosnál magasabb intelligencia a játékosok részéről, hogy tudja melyik bázisnál lesz szükség az ő segítségére. -
Fel
addikt
A Párduc és a Type nem emlékszem, hogy találkoztak volna azonos tierben (6.7-ben jött a Type, vagy nem?? Vagy 6.6?).. Amikor a Panther T8-as volt, akkor még szerintem nem létezett a kínai. A 6.6-ban került le T7-re, és akkor kapta meg a 75mm L/100 ágyút. Előtte ez a löveg csak a T9-es Panther 2-n volt kifejleszthető, mint "érdekesség". Ha jól emlékszem...
-
Panther a hosszú 75-össel az nem közelharc tank. Háttérből kell vele sniperkedni és akkor nagyon komoly partikat lehet vele csinálni. Akár 6-7killeseket is.
Sokan azért tartják rossz tanknak mert közelharcban nem jó. Nem is arra való azzal az ágyúval és azzal a mozgékonysággal. -
Antonius1978
addikt
Igen, egyetertek veled, nincs kedvem 2 evet jatszani hogy vegigvigyem a :
1.Panther - Panther 2 - E50
2.E8 - T20 - Pershing - Patton
3.T43 - T44- T54
4.SU85 - SU100 - SU152 - ISU152 - Object 704
5.T82 - tol T95-ig
6.Tiger - E75 ig
7.IS-tol IS 3-vagy 4ig
vonalakat.
Igy is 7-8 honapba telt amig elertem a JT-t premium nelkul (volt osszbe vagy 10 nap premium azert)Paul119 : ez a Type69 vagy mi lenne ? Egy gyengebb Type ?
Azert kell a premium tank, hogy ne legyenek anyagi gondjaim a jatekban, ennyi...mert maskepp nem ertek egyet az egesz premiumos mesevel, de ez amolyan fabol vaskarika.
Ha nincs premium felhasznalo, nincs jatek,ha nincs jatek akkor nincsenek az ingyen jatszo agyutoltelekek, mert akkor mindenki csak premiumos lenne, megnezhetne magat az a par ezeres nagysagrendu premiumos hogy milyen statisztikaja lenne
-
Antonius1978
addikt
Az nem semmi, akkor a Parducnak maradt 110 EP as 1270-bol

Gondolom hogy szidhatta a draga jo szuleidet
Nekem is volt olyan hogy a ruszki 122-es loveggel oldalrol atlottem egy Pz4 tornyat oldalrol es azonnal felrobbant.HE-vel lottem, zolden mutatta az atutest a torony oldalan.At is utte, es bumm

-
joker1220
őstag
Nekem ez az E-75 el volt amikor fullos lett, valószínűleg azért mert nekem az már régebbóta megvan.
Az IS-3 viszont nagyon fekszik ezért döntöttem úgy hogy végigmegyek azon a vonalon is.
Igazából pont az tetszett a 3 as ban hogy egész jó páncélzata van, jó a BL-9 es ágyú,
és nagyon mozgékony volt a Tigris2 és E75 hez képest is, remélem hogy a 4 es ről
is el lehet majd mondani a mozgékonyságot
Mondjuk az frua hogy a 3 as vége 37kph , aztán a 4 es 35kph és a 7 es meg 50kph-t tud..
E100 az IS7 hez képest valahogy nem nyerte meg a tetszésem, nem tudom mi a véleményed róla..
-
BloodRay
veterán
Ömm... nálam már fullos az E50. Aláírom egyébként, hogy az általad játszott specifikációkkal egy kalap sz@rt nem ér.
Fullosan nekem teljesen játszható tanknak tűnik egyelőre. Teljesen más mint alapon, főleg a sebesség és gyorsulás javulása miatt amit a legnagyobb motor hoz. Emellett azért a legnagyobb torony plusz páncélja sem jön rosszul. A nagyágyúról meg elég jók a benyomásaim eddig. Bár nem tűnik fel túlzottan, hogy 0,28-as pontosságú(a p2 ágyújához képest legalábbis). -
_seth_
veterán
-
bandiras2
senior tag
Én is jogosnak tartom a kitiltást, nem is amiatt vagyok felháborodva hogy kitiltottak. Lehetne annyi jóérzés a debilekben, hogy ha már gyávák harcolni, mert féltik a szaros tankjaikat, akkor legalább nem állnak be foglalni mikor a csapat masszív túlerőben van, hanem hagyják őket nyerni. Ha ezt képtelenek felfogni, akkor rohadjanak meg. NEM szoktam ilyet csinálni, ez volt az első. NEM tervezem hogy folytatom. Rossz napom volt. Az a néhány újonc aki benéz ide talán levonja a következtetést. Pl azt, hogy az általam debilnek nevezett csávóknak volt igazuk, és majd ők is csak foglalni fognak, mikor te még harcolnál, és 100% élettel két 25%os tank ellen verekszel, és szeretnéd őket kilőni. De nem lehet. Mert ők úgy gondolják hogy ott rohadj meg a fragjeiddel és az XPvel együtt. És rohadjon meg az egész csapat, mert nekik igazuk van, nekik mindent lehet. Hát szerintem nem. És majd az ötvenedik ilyen alkalom után, mikor már szétb*sz az ideg az ilyen önző értelmileg sérültek miatt, akkor talán megérted hogy miért is lett elegem.
Zeratul zászlót húzni jó dolog, de nem akkor mikor az ellen a megmaradt 4 sérült tankkal a saját térfelén be van szorítva, és éppen szét szeretné őket szedni a csapat.
-
fsb1000
nagyúr
Egyetértek, kb ilyen az IS4, és szerintem pont ezek miatt lesz sokaknál kedvenc tank.
(#34197) Met
Úgy értettem, hogy IS4 kitermelésére még biztos lesz ideje a t10-be menetele elött, ha a T34 megvan 1 hét alatt.
Én elrontottam és előbb gyúrtam IS4-re, de nagyon kiváncsi voltam már rá.
A tank tulajdonságaiban cseppet sem csalódtam, csak a sebességét gondoltam nagyobbnak. -
Gyuri27
félisten
Pici nyomozás után én is elég sokra jutottam. Nyilván a levél írójának több rálátása volt.
Amúgy az eula-t érdemes elolvasni. Gyanitom ott ez a tevékenység nem megengedettként van feltüntetve.emre: látod, nem röhög a wg. Ha hozzá eljutottak azt is tudni fogják honnan van az a mintegy 3000 kód.
Pedig még meg sem írtam a levelem a wg-nek.
-
fsb1000
nagyúr
Nyilván én is arra buzdítok mindenkit, hogy a legjobb áron vegyen, hamár venni akar.
A lefényképezett CD nagyon jó ötlet, korábban üziben kaptam meg a kódot és volt benn elütés.Én csak a kissé ellenséges hangnemet nem értem. Nem ismerem személyesen a hölgyet (remélem nem tévedek a paypal cime alapján) aki nagy tételben ad el PCGuru kódot, de úgy gondolom, sokunknak segített (tisztes haszonnal) olcsón hozzájutni.
A másik srácot nem tudom miért törölték, de kétlem, hogyha lenne a hardveraprón hírdetése, akkor azt is törölnék. Sőt még az is lehet, hogyha ott megjelenne, akkor a másik sárkányfűárus is lejjebb menne az árral.
---
Szóval 2 db PCGuruval már 1 havi prém acc-ot lehetne előfizetni és marad is még Gold pl freeXP váltásra vagy a köv hónapra.
Ez szerintem oriási ugrás lehet t4-t6 szinten, mert 1 hónapig 1,5x annyi XP és kredit jön. -
Antonius1978
addikt
Hat persze egyertelmu, hogy mindenki mas szemszogbol latja ezt a dolgot.
Amugy en is el tudnam mas jatekkal tolteni az idot, vagy mondjuk akar olvasassal is vagy barmi massal, de ha mar tetszik ez a jatek (azaz az tetszik, hogy lehetoseged van ilyen tankokkal jatszani, mert amugy a jatek gagyi nemely szempontbol, pl a csapat osszeallitasa az nagyon szar, 1 pelda : mi oldalunkon 2 Pz3/4 es 2 Pz4 a jegyzek elejen, az ellenfelnel meg 4 KV. Megertem hogy egy programozonak egyszeru azt programozni, hogy Tier 5 = Tier 5, de konyorgom vegye figyelembe a tankok milyenseget is, ne csak azt hogy 5-os erteku).En pl abba a csoportba esem, melynek nincs penze erre a dologra (kb 200 eurot kapok havonta, erdelyi vagyok amugy), meg aztan lehet hamar ra is unnek a jatekra ha nem kellene semmit sem szenvednem vele.Persze a szenvedes sem jo dolog, foleg amikor erosebb ellen vagy bena csapatba kerul az ember.Egyik valtozat sem a legjobb, de a vegen amikor meg tudsz venni egy ujabb tankot az legalabb joeso erzes, hogy lam, te valositottal meg valamit a sajat idod es kinlodasod aran.
Amugy mennyi a premium fiok mondjuk 1 honapra ? Az egyik finn haverom mintha 100 eurot emlitett volna tavaly.Amugy volt vagy 2 kemeny honapom, kb napi 10 orat jatszodtam.Az ugy nagyvonalakban 50-60 csata naponta.Karacsony korul meg a Ferdinanddal csinaltam 40 ezer TP-t 3 nap alatt --> a JT-hez.
-
Djuree
félisten
én is így vagyok vele. most kezdtem, néztem a nagy tankok árát, sok millák
mondom miből lesz nekem annyim? hány évig is kell játszanom?
pedig tegnap még prem accom volt, ugye a bónusz 24 órás kód miatt, igaz így jött meccsenként 3k kb. 1200ft nem olyan vészes egy gurus kódért. ebből hány nap prem jön ki? igaz darabig nem veszek, még a legkisebb fos tankkal is élvezem a gémet így az elején.tényleg: fura hogy az alap tankot ha kilőtték meccs után nem kellett javítani. ez vmi bug? vagy segítség hogy aki nagyon noob ne kelljen javítani ha pénze sincs?

-
emre
veterán
Pedig én ezt fogom csinálni, mert a Ferdit már kifejlesztettem hónapokkal ezelőtt, de pénzem az nincs rá, mivel az IS4 elvitte.
Szóval KV-val és SU85-el leszek kénytelen menni egy jó darabig.
Ha odafigyelek, napi 200k plusz bejön, de lehet több is (ha nem akkor csak 100k, prémium nélkül) Többet nem számolok, mert a gyerek miatt este 10 körül már nem játszok. Szóval 30 nap alatt 3 misi, hova siessek?
Amúgy is szeretek ezekkel menni, meg most csak a T-34/85-öt kell fejlesztenem.
Mindezek ellenére lehet hogy lesz egy kisebb időre prémiumom, mert kellene húzni az IS4-et is, de azt sima acc-al nem érdemes.
De ezt nagyon ráér, a lényeg hogy itt van a garázsban. -
Antonius1978
addikt
Ezt nem tudtam hogy a kinajok ilyen egyvelegbol keszitettek, en a 2vh-s tankok vilagaban vagyok otthon inkabb.(nemet, angol, magyar, olasz, amcsi, orosz)
Amugy pl a 44M Tas magyar tank is a Panther D es a T-34/76 egyvelegebol keszult

Hopp, ezzel kapcsolatban egy kerdes : ugy hallottam hogy lesznek magyar tankok is a WoT-ben ? Igaz lenne ez a hir ? Ha lesz magyar, akkor gondolom lesz majd olasz is, nekik is voltak kozepes tankjaik es jo pancelvadaszaik.
Akkor a penzgyujtes marad a Tier 5-re ? Eleg rossz, hogy kinlodsz egy rakas idot hogy jatszhass valami utosebb jargannyal es errefel nem igazan birja meg a zsebed minden esetben.
-
vhw
addikt
A matildának még alacsonyabb is a végsebessége, de amúgy egyik sem az a sprinter tank

Szerintem a jobb ágyú miatt inkább a churchill, bár kétszer akkora, így kétszer akkora célpont is az ellenségnek (a péncélja meg kb semmi ellen sem hatásos)
A matildának inkább a pocsék átütés a legnagyobb gondja, még a saját szintjén lévő tankok is megizzasztják, és a HE nerf óta nem sokat ér a robbanó sem... -
Arpee78
senior tag
Ez ugye light tank. Diegho rádcáfolhat, igaz diegho jobban játszik az átlagnál, de akkor is. Link
(#28641) Paul119 Ha a T34-re gondolsz, nagyon legyengítve lesz prémium várakozásom szerint. Az ágyú, ha marad is 120, biztosan gyengébb lesz, a többi meg marad változatlanul a tankon, max a motort is gyengébbre cserélik. Akinek a garázsában van, ingyen kapja.
Vagy mit butítottak szét utólag? A Type59-et biztos nem.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Én nem tudom ti, hogy vagytok vele de én azért eléggé sok Lövve-vel találkozok, nyilván nem annyival mint az újdonsággal, de ez mindig így is marad, ami a legújabb abból több lesz. Gondolom amikor még csak Lövve létezett abból volt rengeteg, és régen az volt a fő mumus, mindenki azért sírt, hogy ha juj Lövve van a csapatban akkor tuti bukás stb. most, hogy van újabb a Lövve szinte el is lett felejtve, egy idő után bele is tanulnak a tankjukba hogyan kell használni, főleg a prémekbe mert azokkal általában amúgy is sokat megy az ember. Minél tovább használsz egy tankot annál jobb leszel vele.
-
Hónapoknak kell eltelnie, hogy a type 59-ek száma érdemben lecsökkenjen, ugyanis akinek van, biztosan továbbra is fogja használni kreditfarmolásra. Vagyis a játékosok kihalásával (persze nem szó szerint) fog csökkenni a számuk.
(#28633) Rém: akkor a Löwe-t meg a KV-5-öt is kivették volna
-
L-e-f-i-e
senior tag
Elég random általában 190-270-eket sebez, amivel eltart nyilván tök egyedül lebontani egy t9 akármit, de a type, a Lövve, KV5, épp olyan prem tank mint bármely más tank, meg kell tanulni vele játszani, tény, hogy noob biztos, és tuti bevétel, de ha kihasználod az adottságait nem egyedül rusholsz super hero módban akkor 1. sokkal többet farmolsz 80-110k around, 2 a csapatodnak is segítesz.
-
fsb1000
nagyúr
Nem akartam megvenni, mert kezdetben csak a német vonalon mentem.
Aztán lett orosz tankom a századozéás miatt, meg funny troll, aztán jött a francia mert kellet egy jó tank-killer.... szóval a kinai is beleférne.PantherII-vel szeretek játszani, remélem ahhoz hasonló a játékélmény Type59-el is.
-
Arpee78
senior tag
Nem e? Alig 2 hsz-el előtte hülyézi egyik a másikat. Pedig milyen fontos dolog...
(#27219) fsb1000
+ A többi klán és játékos valamivel többet tud a PHE klánról. Pl mik a célok, tagfelvétel van e, ha igen kit vennének fel. Ja a listában ez pont nincs? Weblapjukon meg lehet nézni ha van.
- Idő, az adatok beírásának terhe.A kettő eredője megadja választ a döntéshez. Ha előnyök-hátrányok pont kioltják egymást, akkor kockát kell feldobni.
-
Trashfan
csendes tag
Az már bőven elég
Főleg, hogy az ISU-t pihentetem most, mert valahogy a 175-ös átütővel nincsen kedvem T8-ban szerencsétlenkedni, vagy a stock ágyújával, amit csípek ugyan, csak egyet lövök azt utána kiolvasom a fél Háború és Békét, ha ki nem lőnek közben.)) Szóval valahogy elment a kedvem attól, hogy ezekkel a viszonylag pontatlan ágyúkkal összekaparjam a BL10-et
-
kedvesgabor
tag
Hát a ferdinél én is csak a fullos ágyúját tudnám megemlíteni, mint pozitív tulajdonságot...
..igaz a ISU-152 top lövegétől jóval kissebb sebzéssel és penetrációval rendelkezik, de azért használható
Páncélzata elég sovány Tier8-ban már simán átlövik szemből is, főlleg ha tudják a gyenge pontokat. A mozgása a top motorral és lánctalpal már türhető. -
-vitya-
őstag
ja, mondjuk én mostanában mentem tier 2-3-al többet is, mert kellettek a Master Tanker-hez a kicsik még. Már csak az AT-1 hiányzik a boldogságomhoz;-) Remélem ma délután/este találok egy olyat, kicsinálom, és kész, végre meglesz ez az achivement is...
de ahogy nézem az adatait, aszem megtartom a T-127-et. Így a 3 kóddal igazából csak 2 garázshelyet nyertem.
nem mintha nem lenne ennyi is elég...
-
-vitya-
őstag
most is a troll van fenn rajta, kellemes kis jármű;-)
de talán azon a szinten nem lesz ez annyira gáz, tier 3-7 között a KV trollgun-ja valószínűleg továbbra is hasznos lesz...
de az már tuti, hogy az ISU-t (amit eddig sem szerettem, mert még nincs meg a BL-10), free xp-ből kell tovább fejleszteni, mert a patch után azzal az ágyúval még kevesebbet fog ütni... Ami persze szomorú.
-
Fel
addikt
Az SU-152-t kipróbáltam a 3. teszten, direkt ezért. Volt egy alkalom, mikor E-100-ra lőhettem. Oldalba kapva sikerült 360 körüli sebzést okozni, de mikor szembefordult, kapott egy kemény 57-est

A kis kaliberű HE lövedékkel "dolgozó" játékosok szívni fognak keményen... Ugye általában azért vált az ember HE-re, mert valami olyannal találta szembe magát, amit nem tud sebezni AP-val. Na most ennek a taktikának lehet búcsút inteni, mert ha a vastagbőrű ellen a legerősebb részét mutatja, akkor csak karcolgatni lehet majd.. Jöhet a megkerülős taktika! Csak próbáljon az ember Tigrissel, vagy Jumbo-val oldalba kerülni bármit is...
Az a baj, hogy a kutya se vesz prémium ammót, és ezt szerintük orvosolni kell.

Magasabb tierben, jó ágyúval nincs olyan nagy különbség. Jobban oda kell figyelni a szögekre, távolságokra. Az E-100 150-esével nem egyszer sikerült Maust, IS-4, IS-7-et kilőni/sebezni, normál AP-t használva.
Viszont a T5-6-7 tankoknak kemény világ jön... -
Eagle16
addikt
A 3. teszt patchen amit én nem próbáltam ki, állítólag kicsit visszavettek ebből a nagy HE nerfelésből, szóval nem tudom pontosan milyen lesz a végleges.
A lényeg hogy ha nagyon vastag és döntött páncélra lősz, akkor a 152-es HE sem fog sebezni szinte semmit. Lásd a Bl-10-es példát lentebb, az is 152mm-es.
Viszont ha be tudod vele célozni az E-100 hasát, ami sokkal gyengébb, akkor 300 körül sebzés elérhető vele, kb. mint most.
Szóval célozni kell, nem elég ha csak odadurrantasz egyet az Is-4-re, mert ha a tornyát találod el véletlen akkor az is lehet hogy lepattan majd
A HE-s ágyúk meg ugye nem éppen pontosak, szóval érdekes lesz... -
vhw
addikt
Az a helyzet, hogy nem igazan jon be a parduc, mar kezdettol fogva tul lomhanak erzem... Nem tudom azt a jatekstilust jatszani vele amit egy medtol elvarnek, igy minel kevesebbet akarok vele jatszani. Ezert az L/70 utan egybol ratettem a 105ost, elegedett voltam az atlagos 5-600as csatankenti xp-vel, mivel ettol tobbet meg a Tiger P-vel se nagyon jott ossze, igy azt hiszem a L/100 sem hozhat szerintem tobbet, vagyis nem eri meg szamomra erre kolteni, mivel ugysem fogom a PII-n sem hasznalni.
A 105 os jatekstilusat eleg hamar megszoktam, kis es kozep tavra meg megfelel, nem kell kulonosebben celozni, csak legyen benne a celkeresztben a tank. Tegnap pl egy E75-ot lottem vele szembol, volt amikor csak 14et sebeztem rajta, volt mikor 140et, azt hiszem az L/100 sem szerepelt volna jobban, ha egyaltalan sikerul atutni vele. Emellett szerintem szepen dobalja a critical damageket (erdekes lenne kiprobalni mit tesz tonkre 5-6 lovesbol egy nagyobb tankon) -
joker1220
őstag
Kikérem magamnak

A type önmagában ugyanannyit ér mint bármelyik másik tank, csapatban szintén.
Személy szerint azért vettem hogy haverral együtt tudjunk menni, neki T54 van,
egyébként nem tudnánk együtt játszani mert csak Tier 9-10 es tankjai vannak
én pedig jelenleg tier7 nél tartok.
Ezen kívül pedig azért mert jól hozza a kreditet ami úgyis kelleni fog és sokkal
jobban megéri mint aranyat váltani kreditre ami sztem a legnagyobb hülyeség.Ugyanúgy lehet ammo rack-elni mint a T44 et ezen felül meg az ágyúja 7 es
a motorja pedig jóval gyengébb mint a T54 esé vagy a T44 esé.Csak lendületben mozgékony, aki tudja hogy hol kell meglőni annak nem ellenfél.
Mostanában egyre többször kapok 1 shotos ammo rack es felrobbanást

Egyébként alappból is ezen a vonalon haladok, most fogom megvenni a T43 at

Szvsz én a legjobban a KV5 öt gyűlölöm, bármelyik tankban ülök egyszerűen
állandóan pattanok róla teljesen mind1 hol lövöm, SU152 vel vagy Tiger el már
illene átlőni az oldalát mint a sz*rt de állandóan csak pattog.Egyébként -vitya- nemrég linkelt egy külföldi blogot amin épp erről van szó,
nem maga a type szuper brutál tank hanem a játékos használja sokkal
agresszívebben pont azért mert nincs vesztenivalója, bármit csinálsz vele
nincs minuszos csata, ha nem csinálsz semmit, nem adsz le egyetlen lövést sem
és rommá lőnek akkor is + os a csata, igy persze hogy rámennek a typok bármire.Még általában a rendes tankokra jobban vigyáznak a a plélyerek, mert azok
csúnyán tudnak minuszolni főleg a nagyobb tier-ekben
-
vhw
addikt
En meg nem koltok arra a vicc agyura, szepen gyujtogetek a 10,5-ossel. Gyoztes korokben 500-800 xp jon, ettol kell tobb? Szerintem a L/100 sem tud tobbet.
(egyebkent miert kell mindenegyes aldott tankot a Type-hoz viszonyitani? Kategoriatol es szinttol fuggetlenul? Van valaki aki a Panther eselyeit elemezne a T44-el vagy PII-vel szemben?)
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mondom miből lesz nekem annyim? hány évig is kell játszanom?
De ezt nagyon ráér, a lényeg hogy itt van a garázsban.