Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Drenadar #9066 üzenetére
6-7k XP egy átlagos körért igencsak jó fizetség Tier2-ben, hát még a 10k! Szóval jön az bőven nyugi! Tier 2-ben 3-4k az átlagos fizetség a többi tanktípussal egy jobb körért, szóval én nem panaszkodnék (amúgy az artyk azért fizetnek jobban egy bizonyos szintig mert nagyobb damage mellett működnek... tegyük fel, hogy kilősz 2 tankot és további 4-et megsebzel és van egy light tank társad aki ugyan ezt látja a kör végén az összesítésben... értelemszerűen a te nagyobb kaliberű lövedékeid nagyobb károkat okoznak, mint egy ugyancsak Tier 2-es bármilyen más tanké, így persze jobban is pörög a kredit.
De nem érdemes csak artyval menni, tarts mellette még legalább egy másik tankot. Így legalább a fejlődés is gyorsabb, meg nem kell végignézned a körök végét amikor már kilőttek, hanem kilépsz a garázsba és elviszel egy másik tankot a csatázni.
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #9076 üzenetére
Miután szétlőttek és kilépsz, természetesen megkapod az xp-t és kreditet a csatába elért teljesítményed után, és ez azért jó, mert ha kilőnek nem kell végignézni a meccset, hanem gyorsan kilépsz garázsba, bepattansz a másik tankba, és mehet is tovább a móka
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Drenadar #9076 üzenetére
Igen megkapod olyankor is.
A light tankok világa elég vicces, de nagyon hamar le lehet őket tudni és a közepes tankoktól kezdve kezd beindulni az igazi játék. Na meg az M4 Sherman előtt azt hittem, hogy a heavy tankok sebezhetetlenek. Szembe jött velem egy KV és jobb ötlet volt elfutni előle, mint felvenni a harcot. Aztán jött az M4 Sherman (amit én csak "kávé darálónak" hívok ) és úgy bontom fel azt a szibériai vasérces talicskát, mint a tonhalas konzerveket! Megesett már párszor, hogy KV komát csupán 1-2 lövésből végeztem ki. Pedig az M4 csak közepes tank, de jóval mozgékonyabb, pontosabb és több lövést ad le egységnyi idő alatt.
Amúgy nekem meg pont artyval megy mellé több lövés. Nagyon lassan áll be és szeret a lövés a célkör legszélén becsapódni, míg azért a rendes tankoknál aránylag a középpont körül csapódik be.
-
Gyuri27
félisten
válasz Drenadar #17452 üzenetére
Ha van egy húzó farm tankod nem sok.
Alap, hogy a legénység 75% legyen. Ez ugye + zsé. Kell/kellene a venti. Medre kifizethető heavyra horror.
Ha van húzó tank lesz free is. Akkor a stock állapot kihagyható.
Meg ugye minden tank más. meg kell vele külön tanulni játszani.Én azt mondom. Menj el a kv-ig. Legyen rajt fullos a csapat + wenti + töltés gyorsitó.
Utána indulj bármerre. Lesz kredit és free xp is. Ha haladni akarsz egy ágat húzz. Mert 3-4 ág csak viszi a lét.Mikor lépsz egy tankot. Mielőtt eladod rakd vissza rá a stock dolgokat. Mivel jó esetben később tudod használni a már kifejlesztett motort ágyút. Itt spórolhatsz egy csomó kreditet. Valamint jobb cucc lesz a tankon mint az alap.
Ahogy nagyobb lesz a rutinod úgy fognak ezek az xp-k kevésnek látszani.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Drenadar #17454 üzenetére
Egy legénységet fel kell húzni 100-ra. Utána ha átkápzed lesz 90%-s. Mire az új tankal kitolod a cuccost megint lesz 100.
Vannak a játékban jó tankok. Azokkal könnyebb az élet. Német vonalon a pz4 remek. Oroszon a kv. A többit mondják a többiek.
Pz4-vk3001, 3601H, párduc, jó tankok. Ezeket érdemes érinteni. Aztán vannak rossz tankok. Azokat gyorsan át kell tolni.hemaka: ezzel nem is lenne baj. Csak az a baj, hogy mig egyesek fociznak, mások teniszeznek. Nem lenne bonyolult egy-egy mapon megtalálni mindenkinek a helyet mindentől függetlenül. De a legtöbb hülye rushal kezd vagy egy oldalra mind. itt meg is ette a fene az egészet.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chris0321
addikt
válasz Drenadar #17460 üzenetére
A PzIV fordulását ki fogják javítani. Egyébként sem tud helyben megfordulni erre készülj fel. Viszont ha maxon van nagyon jó kis tank. 2* voltam vele Top Gun és 6* Mesterlövész. A kreditet is jól hozza és benne szokott lenni a duplázós hétvégékben is amikor aztán lehet vele kaszálni rendesen. A legutolsó ilyen alkalommal valamivel több mint 2 millió kreditet szereztem.
-
Chris0321
addikt
válasz Drenadar #17465 üzenetére
Próbáld ki mindkettőt és döntsd el.
A 75 mm-es pontos messzire is és jó a páncélátütése.
A 105 mm-esnek nem olyan jó a páncélátütése de sokkal erősebb a sebzése és pontatlanabb és lassabban is tölt újra.
Én is kipróbáltam mindkét típusú ágyút és a 75 mm-eres jobban bejött, de neked lehet más az izlésed. -
-
yarsley
aktív tag
-
KaLeun
senior tag
válasz Drenadar #24189 üzenetére
Most itt nem nonprofit dologra gondoltam , hanem, hogy mindig csak az aranyas fejlesztések mennek és az 2011-re beígért dolgok többsége meg akár Q4/2012 aztán vagy 300-an dolgoznak rajta...... Lehet, hogy ez a vadkeleten működik, de errefelé (EU és US) ha valamiért fizetnek az emberek kapni is szeretnének valamit.
Cila
-
KaLeun
senior tag
válasz Drenadar #24192 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt úgy kell megoldani: NERF, NERF és plusz a változatosság kedvéért szívatás (pl. AP norm.)...
Hanem olyan plusz dolgok kellenek amik fokozatosan fenntartják az érdeklődést, új ötletek és fícsőrök.
Hamarosan elérem amit szeretnék és azután nem lesz miért prémiumot és aranyat vennem. Nem hinném, hogy pl. azért kezdenék újra lóvét csengetni, mert nerfölnek vmit vagy vehetek a tankomba légfrissítőt ha esetleg Stevan sokat fingik a savanyú káposztától.
Cila
-
fsb1000
nagyúr
válasz Drenadar #24344 üzenetére
Igen... ez nagy probléma, hogy sokan munka után, a családi feladatok után, szinte már az alvásidőben ülünk le játszani. Fáradtan...
Eddig talán 2x volt, hogy frissen játszottam. Jobban is ment!
De a rutinnal ez a probléma halványul, COD-ozni félkomában is le tudok ülni, akkor is elég jól megy. Gondolom kéne 1-2 év WoT-ban is, hogy így legyen, de félek előbb unom meg.--
(#24347) Snooker
Holnap is lesz, ha van jelentkező, csak még nem tudom hogy du vagy este 10 után.
1-2 óra bőven elég a századból. Magasabb tierben lehet kevesebben lennénk, de meg lehetne próbálni.
Nagy igazság, hogy "közepesben" t6-al nem lehet bukni kreditet. ez is számít.Kár hogy a "közepes" és "bajnok" századokban korlátozták az össz tiert, azaz nem lehetünk 15-en, ha erősebb tankokat választunk.
Biztos van ennek oka, de még nem jöttem rá mi lehet.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
-
virkir
veterán
válasz Drenadar #31558 üzenetére
1. szedd le az első hsz.ben szereplő pakkot és abból tedd fel az OTM-et, annak mennie kell csont nélkül.
2. a Crosshair mod-okban is egyszerű .swf fájlok vannak azokkal kell lecserélni a /res/gui/flash könyvtárban lévőket.
3. természetesen mielőtt lecserélsz egy fájlt illik mentést csinálni róla ha valami gubanc van
4. nem szedi le a játék az összes patch-et mindig csak a legutolsóra frissít de egyszerűbb ilyenkor a legfrissebb klienst letölteni és akkor nem patch-el semmit."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
madstunt
addikt
válasz Drenadar #34667 üzenetére
hat kopkod jo gyorsan de en amilyen bulikba kerulok vele nem igazan er sokat :S
jo nem annyira faj a dolog mert a nemet td vonalra helyezem amugyis inkabb a hangsulyt de azert nekem eleg kiabrandito volt. ennyire papirpancellal legalabb lenne gyorsabb hogy lehessen vele artyt szivatni -
forras2
őstag
válasz Drenadar #34760 üzenetére
Jahm, meg van.... 12318 tp kell még hozzá Kénytelen leszek megvenni újra...
Én sem szeretem.... ez miatt is, mindig azt csinálom, hogy szaladok vele előre, azt derítem fel a környezetet, úgy kapok vele a legtöbb tp-t.... 41 kört nyomtam a pz38na-val, de mind össze 3 olyan meccs volt, ahol nem én voltam a leggyengébb...
-
Dobi 562
addikt
válasz Drenadar #36767 üzenetére
Hétvégente általában teljesen élvezhetetlen a játék, pénteken még majdnem 80-al volt több a nyertes csatáim száma a veszteseknél, most már csak olyan 50 a különbség. A taktikát csak nyomokban lehet felfedezni, általában annyiban kimerül, hogy a top tank után megy mindenki mint a lemmingek, vagy ha a top tank elbújik a bokorban, akkor mindenki más is. Az, hogy vannak olyan kiemelten fontos helyek a pályákon, amiknek a birtoklása eldönti a meccset, az nem számít.
Nem sűrűn szólok bele a taktikába, de előbb elszakadt a cérna és mondtam a top tank KV-nak, hogy legyen szíves aktívabban részt venni a csatában, mert csak bújik egy bokorban a malomnál a pálya szélén (Fisherman's Bay) míg másik oldalon a városban az ellen heavy-k szétnyírták a csapatot. Én Hummellel voltam, kilőtt egy könnyűtank, meg sem próbáltak megvédeni, de ezt már fel sem veszem. Az lett a vége, a kv megindult nyílegyenesen az ellenfél bázisa felé, de teljesen ész nélkül, mikor gratuláltam neki az önfeláldozásáért, lenoobozott, mert neki van tier 6-os artyja is. Elköszöntem és kiléptem, belátom én voltam a hülye, minek megyek bele ilyen vitába?
Az ilyen több ezres játék után is 500-600 körüli eff értékkel rendelkező emberkék kinyírják a játékot. Tudom, lehet menni szakaszban is, de akkor is...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Drenadar #36843 üzenetére
Nekem is hasonló a véleményem.
--
(#36851) pimpi00: Ettől erősebb VGA-t választanék, ha van rá keret, de ezzel is menni fog élvezhetően kisebb felbontáson és közepes graf beállításokkal a játék.
Sajnos a Wot CPU limites, azaz a legtöbb konfigban már a CPU a szűk keresztmetszet, mert csak 1 szálon fut. Ezért egy jó erős 2 magossal ideálisan tud futni. Szerintem..[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Drenadar #36860 üzenetére
Nem megyek. Örülj neki hogy nálad ilyen jól megy a game.
Én már sok embertől hallottam/olvastam, hogy milyen jól megy neki XY game, de mikor egy frapssal kiloggoltatunk 3-4 percet, akkor kiderül, hogy leginkább a csúcs értékeket mondta be, az átlag ennek 50-60%-a és a minimum értékek valahol 20-30% körül mozognak az eredeti elképzeléshez képest.
Ha mégsem így van, akkor meg egy kis utánajárással hamar meg lesz a jó erdmény gyenge kártyával oka, pl a graf beállításoknál... emberünk élsimítása minimumom van, stb.Próbáld ki.
Amúgy nekem tök mindegy ki mit vesz.---
(#36862) r1E3S3E7T: Én nem ismerek GTS512 VGA kártyát.
Gondolom ilyenkor kell berakni azt a latinos csodálkozó fejet.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Drenadar #36869 üzenetére
Egy optimalizálatlan játék soha semmin nem fog tökéletesen futni.
Nézd meg az ajánlott gépigényt. Ettől picit jobb gépem van. Mégis le kell venni a grafot mert kb 60fps-t dobál.emre: minek megszerezni az s70-t? Ha felmegy t10-re fullos lesz egyből. Meg nem is s70 lesz rajt a patch után.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest