Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30650 üzenetére
Mennyivel pozitivebb lenne, ha az 50K gold forrását is elárulnád...
Nagyon kiváncsi vagyok!Az 24db PcGurus kód..... vagy 150 Euro
--
Tipp: A klánjuk vásárolta fel azt a pár ezer példányt és hétvégen szétosztják, egy sör-virsli buli keretében.
(viccnek szántam... mielött ezért is kimoderálnak)[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
reménykedjünk de amíg nem érkezik meg addig képlékeny
eik clan társ egyszer akart venni 30k goldot de gondolkodott neki nem kell anyi visszalépett és a 14.5ksat vette meg mikro belépett az accjára furcsán nézte hogy 45k gold volt a számlájánés véletlen csinálta
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
-
MasterHUn
senior tag
juj ezt te mondod? haggyuk má de én elmondhatom hogy nem prémiummal lövöldözök hanem sima páncéltörővel és ugy jobb sikereim vannak mint aki prémiummal durrogtat
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30655 üzenetére
Tudod mi szokott képlékeny lenni...
Drukkolok, de 5K Goldban mernék fogadni, hogy az ilyen 50K-s igérvények csak arra jók, hogy nagyot mondhassunk a fórumokon meg a haveroknak.
És persze ilyenkor az a hibás, aki megigérte és mégsem intézte....
Te viszont nyugodt szívvel megírhatod hétfő 00:01-kor hogy nem rajtad múlott.Még mindig drukkolok!!!!
Majd megyünk szakaszba....-----
SzerK. Ja hogy bugger módon szerzitek a goldot!!!!! Az más.
Mán' nem annyira drukkolok...[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
nah majd este jövök
-
virkir
veterán
válasz MasterHUn #30646 üzenetére
Ne füllents. Az IS-3-on nem lehet annyi free mivel csak az IS-4 kifejlesztéséhez kell 168k és te összesen termeltél vele 100+ pár ezret, ebből jó ha kimaxoltad .
Ettől függetlenül kb meglehet amennyit írtál a KV-val meg a Type-al.
Viszont E-100-ra nem sok esélyed van mivel azon az ágon még tankod sincs a 3001P-ről meg kell 600k odáig.
A franszia ág dettó.
Maradjunk annyiban lesz egy IS-7-ed a hét végére egy halom xp váltással.
Most akkor már csak menni kéne megtanulni velük."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MasterHUn
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30669 üzenetére
Miért szerinted nem egy Bug kihasználásával lett szerezve a GOLD egy része? Azaz nem fizetett érte. Elsőre lehet ez véletlen... de amikor szándékosan csinálja valaki, akkor azt akár csalásnak is lehet nevezni.
Szerinted nem?Egyébként te gyerek vagy még? Vagy csak nem érzed a dolgok súllyát?
----
(#30670) -vitya- : Engem nem zavar. Miből gondolod? Én is XP váltással lépek át tiereket.
A nagyott mondás zavar, meg az hogy végül kiderült, egy Bug-ot kihasználva akarnak GOLD-ot szerezni. Lehet ez csak csínytevésnek számít, mert a WG-t mindenki pénzeszsákként utálja, de szerintem nem egészen az a ketegória.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
MasterHUn
senior tag
válasz virkir #30673 üzenetére
látom neked se esett le
is-7 tuti meglessz meg a maus a másik 2 egyenlőre csak gondolkodás tárgya lehet hogy meglessz lehet hogy nem de látom itt szájbarágósan kell mindent elmegyrázni
-
MasterHUn
senior tag
az a baj hogy komolyan veszitek a játékot.
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30674 üzenetére
Ne beszéljél félre és ne rágalmazz. Én nem bugok árán jutotttam goldhoz, viszont te konkrétan leírtad, hogy a haverod hogy csinálta és te is igy akaroid megszerezni.
Visszaolvasható.... lehet hogy befejezed a magad generálta vitát, de nem tudod kiradírozni amit leírtál: [link]
-
MasterHUn
senior tag
válasz fsb1000 #30678 üzenetére
hát neharagudj de akkor rosszul értelmeztem
ráment hogy megvegye de aztán visszalépett hogy neki anyi mégsem kell. és kisseb csomagot vesz. és sajnos mind a 2 csomagot megvette de az csak akkor derült ki mikor belépett! szerintem ez nem bug hanem emberi hülyeség.
magyarul 2x vásárolt. remélem így érted.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30675 üzenetére
"is-7 tuti meglessz meg a maus a másik 2 egyenlőre csak gondolkodás tárgya lehet "
30 perce még ezt írtad:
"ha minden jól megy pénteken 2 újjam 10es tierrel bővül a tank táram Maus is-7"
Most hogy le lett vezetve, miért nem fog menni, visszakoztál. Elöbb kéne átgondolni és csak aztán nagyot mondani.
Egyébként nem javaslom a GOLD vásárlási bug kihasználását, mert a netes oldalak hibájából jogtalan előnyhöz jutás, semmiben sem különbözik attól, mintha net nélkül törénne.-----
(#30681) MasterHUn :
EZ magyarázkodás... Hogy lesz ebből neked 51K goldod?
Ha nincs Bug, akkor valakinek ki kell fizetnie az 51K Gold árát
Ha csak a 30K-t adja át (ingyen?), akkor is kell legyen most 21K Goldod..... zavaros ez....[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MasterHUn #30676 üzenetére
Nem akarom, hogy így érezd magad:
"<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc*-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösg"*irc=Ph!
De azért én örülnék, ha 5 percen belül használnád a szerkesztés gombot és nem a te kék egysorosaiddal lenne tele a topik.
Más: Pest környéki digiseknek este 19:00-22:00 körül nem szokott elszállni a pingje ilyen 150-200 körülire? Majd 23:00 körül vissza a normál 40-50es értékre.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
echterion
nagyúr
Apa kezdődik... (sigh)
-
MasterHUn
senior tag
válasz fsb1000 #30682 üzenetére
kedves FSB1000
látom mégmindíg nem világos a számoda.
megpróbálom érthetőbben elmagyarázni .D bár nehéz lessz ha eddig nem érteted meg.ráment hogy vesz aranyat, ráment a 30.000k goldra hogy vesz DE rájött hogy neki anyi nem kell. de arra nem gondolt hogy mikor RÁMENT már meg is vette. levont tölleg 30.xxxx ezret
visszalépett hogy heki inkább a 14.500as kell megvette és megint levontak tölle 1x.xxxFt ot.
tehát nem buggot használt ki hanem 2x vontak le a számlájáról pénzt mivel 2 trazakció volt. ÍGY MÁR ÉRTED???/B]
-
fsb1000
nagyúr
válasz MasterHUn #30689 üzenetére
promókódot?:
Akkor miért írtad le a haverod esetét mikor firtattuk neked is lesz 51K aranyad?
Ez most a 2. verziód, mert megdölt az első.Kár ilyenekbe belegabalyodni...már az elsőnél is érezni lehette hogy valami nem stimt, aztán csak rosszabb lett.
--
Szerk:
Vitya???? Most mit gondolsz ezek után?[ Szerkesztve ]
-
-
Fel
addikt
-
MasterHUn
senior tag
válasz fsb1000 #30690 üzenetére
én promókódot veszek ő meg a WOTnál vásárolt ezen mi a gabalyodás... te gabalyodtál bele úgygondlom. 1
2 te fujtad fel megint az egésszet mert azthiszet te vagy itt a helyi ba...szájba
pedig nem te is ugyanolyan fórumozó vagy mint én vagy bárki más!
ui.: vitát lezártam kár volt szóljak a tisztelt FSB1000 kollega megint féreértett dolgokat ami egyértalmű volt.... és tekeri tovább ebből nekem annyi jött le hogy eléggé szétszórt emberl ehet. .D és ez nem negatívum csak megkéne tanulnia odafigyelni és értelmezni!
Elnézést ha valaki(k) számára nem volt egyértelműen világos. megpróbálok jobban szájbarágni mindent
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Nyissatok már egy óvoda topicot pls, ezzel k*rtam el az időt, hogy itt lapoztam át a sok hülyeséget, ahelyett hogy értelmes hsz-eket olvastam volna.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
szalai56
senior tag
Szeressük egymást gyerekek....
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest