- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
HungAryan #8913 üzenetére
Köszi!
A lézershow szerintem csak kezdőknek lehet jó, bár távoli tanknál nem mindig látni hova céloz.
Engem zavarna.Az arty nézetet nem értem. Ettől még nem tud ívesen lőni a tank (hegyen át).
Lehet hogy jól használható néhány szitúban, de ezt sem tartom nagy durranásnak.6. érzek. Na ez tényleg csalás. Mások egy perket "vesztenek" miatta. Ez sokat számít.
Az az autorepair mi akar lenni? Ugye nem azt jelenti hogy javító csomag nélkül is megjavítja a tankot?
Esetleg kell hozzá csomag, de nem kell gombot nyomni (ez nem lenne jó) -
Quan-Chi
őstag
válasz
HungAryan #6171 üzenetére
szerintem ez a lépés még inkább irreálissá teszi a játékot. Én csak német vonalon mozgok ( van egy Kv1-em farmolni
) de eléggé szíven ütött mikor megláttam hogy egy KwK40 L/70 csak 135öt sebez és egy KwK43 L/71 ami legendásan brutális volt mindössze 240 sebez és 1 csomószor lepattan akár már T6-ról is ...
Nagyon erősen le vannak húzva a német tankok, amit nagyon sajnálok de érthető a részben orosz fejlesztő brigád miatt . és akkor meg sem említem az állandó kigyulladást ! holott ha valaki utánaolvas akkor hamar rájön, hogy a német tankok mindent csináltak csak nem gyulladtak ki (szinte soha)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest