- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ezt sajnos szomorúan hallom, mert számomra az ST-1 egy régóta várt tank. Amikor én mentem vele 7.5 teszt szerver 1-en, akkor egészen tetszett. Megesett, hogy zsinórban 3 pattanást kaptam: elsőt egy IS-7-től, másodikat Object 268-tól, harmadikat megint IS-7-től. Én viszont boldogat ütöttem át őket úgy, hogy még csak BL-9 volt rajta, persze nagy toronnyal.
Nem egy olyan visszajátszást láttam MWR-en is, ahol 20 találatos acélfalakat gyűjtött. Igazából kipróbáltuk IS-4-en megint csak 7.5 teszt szerveren, hogy mit ér IS-3 ellene. A levélbedobót röhögve átvitte a BL-9.
Ezek szerint ST-1-nél még rosszabb a helyzet. Ha lazán át is ütik (nem csak a postaládánál) akkor is meg kell tanulni játszani vele, erre is biztos rá lehet érezni, mint az IS-3-ra, utóbbi időkben azt is szinte minden átviszi. IS-8-nál már annyival jobb, hogy a tornyát nem viszik át annyira könnyen szemből, viszont marha nagy weakspot az oldala és a hátulja. Egyébként az IS-8 tornyát még a ZiS-24 is átviszi, akár szemből is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest