Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #9030 üzenetére
Nincs prem accom, és nem is volt, leszámítva az ajándékokat. Mégis van egy T10 heavym, egy T9 medem, T9 TDm, T8 artym (ez ugyan már eladva) és emellett másik TD ágon T8ig és két heavyágon T8-T9ig feloldva, plusz a helycserés T30al egy másik T9 is feloldva. Egy új T10 medet már akár patch napján megvehetnék...
Mindezt úgy, hogy azért elég sok ágon indultam el és haladok, sok kis tankos csatát is mentem, ami csak fun, még igazán credit farmolásnak sem lehetne nevezni. És már ígyis kezdek kifogyni az engem érdeklő tankokból... A francia ágba is csak azért kezdtem, hogy valami legyen fejlesztés alatt...
Szóval a prem acc nélküli játékos sincs elveszve...
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Billentyűzet gondom van
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Fűnyíró topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest