Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Scheffer #7296 üzenetére

Ez a Penetráló képesség nagyon érdekes dolog. Még mindig zavar az E100 alacsony penje a 150-esen, mert a 122-esé alig nagyobb (235 vs 246) mégis gyakrabban penetrál.
    Ezért kisérleteztem és mentem 10-10 kört T30-al és IS7-el, figyelve az átütéseket.
    Itt a T30 van előnyben 276 vs 270 és mégis több volt vele a lepattanó. Azt IS7 szinte mindig átütött.

Persze ez igen kis számú minta, de gyakorlóban is meg lehet nézni, bár gyanítom, ott nem működik minden "spec." random faktor és tech adatok szerinti eredményt lehet majd kihozni.
    ---

Mindebből csak azt akartam kihozni, hogy könnyen lehet a t10 medeken is lesz jelentős különbség, hiába közel azonos pennel rendelkeznek majd. Már rég elszakadtunk a valóságtól, igy az elsőleges szempont a játékon belüli nyilt vagy burkolt balanszolás, aminek általában az orosz tank lesz a kedvézményezettje.
    Hogy a t10 med mennyire lesz ütőképes egy random csatában az az MM-től is függ majd. Valahova be kell sorolni és akkor vagy kevesebb t10 HT lesz vagy kevesebb t8-t9 med.

Aktív témák

Hirdetés