- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sokan kérdeztétek korábban itt is, no meg ingame is kérdezgetik sokan, hogy melyik tank mennyire jó, leírnám az én sorrendemet, természetesen a németeket kihagyva:
heavyk:
tier10: IS-4 = IS-7 = T110
tier9: M103 > ST-I > IS-8
tier8: T32 > IS-3 > KV-4
tier7: T29 > IS = KV-3medek / lightok:
tier9: Patton > T-54 > Bat
tier8: Pershing > T-44 > Lorraine
tier7: 13 90 > T20 > KV-13 = T-43Mindegyikkel játszottam eleget, tudom a gyengéjüket és erősségüket, nekem ez a kép alakult ki róluk, persze lehet vitatkozni arról, hogy mondjuk a Bat a legjobb med, de akinek nincs az nem tudja mennyire brutálisan nerfelték, az ágyú se lefelé, se felfelé nem téríthető ki jóformán semennyit, az aim time-ja még a T-54nél is több, menet közben pontatlan, nincs páncélzat, lassan forog, a 3 személyzet keresztképzettségei miatt, ha egy meghal sok dolog lesz rosszabb. Persze okosan lehet vele alkotni (mint minden meddel), no meg ha bemész egy nagy tank hátába, akkor arra ki lehet tárazni, de manapság ez már elég ritkán adatik meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Java programozás
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest