Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

Na most figyeljetek! E-100 saga.

5 GOLD lőszert töltöttem be. Helyszin South Coast 1-1 artyval.
    Lementem a nagyépülethez artyvédett helyre, de spottoltak és rögtön jött is rám egy T110E5. Első két prém lőszer 830+840-et levitt róla, aztán kapott egy AP-t az oldalába kegyelemdöfésnek. Közben csak 400-at lött belém, béna volt a csiki-csukihoz.

Lemegyek a partra, ahol E75 és 2xT34 az ellenfél, a mieinkek meghalnak csak 1 db E75 marad de az is kisHP-val. Elsőre 760 sebzés E75-be előről... na mondom ez a GOLD lőszer rendben lesz, maradt még 2 db.
    De... fordul a szerencse: 1-ik E75 oldaláról lepattan, másik a T34 hasáról!!!!!!!
    Ezután AP-val 600-akat szedtem le a T34-ekről, de majdnem nullára sebeznek! A T34-ek lőnek szét: E100 beforgatva oldalfalra kissé feltolatva, pont amennyire tanítják..
    Jön egy IS7 és megment a maradék 160HP-val.
    Megyünk foglalni, ellenfélnél E100, Jagpanther + GW type védekezik.
    Most jön a lényeg:: Végjátékban 2x pattantam jagpantherről (egyszer az oldaláról), aztán az E100-al egymást lőttűk, de hiába, míg végül az arty agyoncsapott...

Ez így egy vicc.... jagtpanther oldalárol AP-vel és E75 olalárol GOLD-dal lepattannok.
    A játék egyik legnagyobb lövegével. 334-es átlag pennel.

Nem szoktam panaszkodni... de ez igy tényleg játszhatatlan. Van másik 3 T10-esem, de én az E100-al szeretnék játszani. Kérem vissza a régi E100-amat.

Aktív témák

Hirdetés