- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én még csak saját csapatban találkoztam vele (BC arty), de elég impozáns volt, amit egy T110-el müvélt. Igaz már kicsit sérült volt, de 3 lövéssel kivégezte.
--
(#5847) vhw: Továbbra is babonának tartom, hogy a WG "tudatosan" és határozott céllal állítgatja a random faktorokat csapatoként. NIncs rá bizonyíték, de hiszek benne.A linkelt fórum témája nagyon érdekes, de a véleményem az, hogy a modell felállítása hibás. Elégséges lenne az XVM által használ győzelemjóslási képleteket használni és a kiinduló adatbázist úgy létrehozni, hogy a becsült játékos skill eloszlás és a játszott csaták száma + tankszint közötti relációk közelítsék a valóságosat.
Ezután lehetne bevetni egy egyszerű csataszimulátort, ahol néhány paraméter módosítgatása is kimutatná, hogy n>10.000 csata esetén milyen hatása van a random faktoroknak illetve az összeeskűvés elméletet suróló MM logikának.Mondanám... ha valaki ügyes jávás akkor 3 óra alatt összedobunk egy ilyen cuccot, de mivel én boritikélom az eredményt, viszont senkit nem akarok meggyőzni a babona realításáról, ezért inkább nem. Szerintem együtt lehet élni a dologgal, sőt a jobb játékosok érdekeit is szolgálja annyiban, hogy a gyengébbek nem adják fel az első 100-200 csata után. Értsd: Mindig lesz kit lőni.
Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest