Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Eddigi legszarabb csatám:
    Vereség
    Csata: Fjords 2012. június 25. 10:11:18
    Jármű: T-44
    Szerzett tapasztalat: 127 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 24)
    Szerzett kredit: 421 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 5 580)
    Nemtudom miért csak ennyit adott 400 dmg lazán megvolt, csak a buzi T-54 kirohant elém, ezért belelőttem a tornyába. Nem kívánom senkinek ezt a rohadt laggot, ma 906 ezerről indultam és most tartok 898k-nál 6 csata után. :((( Nemtudom hogy lesz megy az a 2,43 milka a KV-4-re. :(
    Még mindig nem ér sokat ez a kárpótlási rendszer, levonni kurvára tud, persze visszaadni meg alig-alig... Kéne egy olyan ide (egyszer asszem már írtam), hogy a sértett döntse el, hogy kell e fizetni-e az okozónak, vagy nem (persze a kárpótlást alapból megkapja), mert ha valamelyik ügyes csapattárs pont kirohan elém, én meg véletlen meglövöm, akkor azért én szívok, pedig így is szarul állok a csaták legtöbb esetében pénzügyileg. Semmivel sem keres jobban ez a Churchill, mint a többi Tier 5-ös tank, olyan, mintha nem is lenne rajta semmilyen szorzó, nem estem tőle hasra. Persze op-nak op, meg jó a besorolása, és ha mákom van, nem okoznak bennem nagy kárt a 6-osok (KV-1S, ARL 44, stb.). A 175 mm páncél csak hülyítés, ahol van a hasa, na ott talán megvan, de a kémlelőnél, meg a kis fegyvernél, már semmi, még a döntött részt is átlövik lazán! A torony is megérdemelt volna legalább 130 mm-t, hogy ne csak én pattogjak a KV-1-ről, hanem ő is rólam. :((( Mivel sajnos egyre többen jönnek rá, hogy a tornyot kell lőni, bár sokkaknak a hull átütése sem okoz gondot, és itt nem a Tier 6-os gépekről van szó...

Aktív témák