- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tegnap vettem meg az IS-t legénység mentesen. Az egyik kérdésem az lenne, hogy KV-1S-ből a legénység áttehető-e büntetés nélkül az IS-be
At lehet tenni atkepzes nelkul is, de akkor azonos tankosztaly eseten csak a tudas 75%-at fogja hasznalni, nem azonosnal 50%-ot, meg meccs vegen is kevesebb XPt kap.
Ugyan a wiki azt irja, hogy a 100% folotti skillek/perkek nem mukodnek, gyakorlatban viszont a 6th sense lampaja siman jelez, ha spotoltak.
Magyarul ha nem 1-2 korre akarod attenni, akkor jobban megeri atkepezni.
Napi duplazas idejere ide-oda pakolaszast viszont felejtsd el.Prem tankba barmikor berakhato azonos osztalyu legenyseg, ott nincs bunti.
Pl. Panther M10-hez nincs kulon legenysegem, a rendes Panther vagy a VK3002DB legenyseget szoktam benne hasznalni.Ha jól tudom, Heavyből Heavybe 25% buntetés van, és nem fejlődnk az emberek, amíg át nem képzed őket...
Fejlodnek, csak lassabban.
-> Ha meg nem volt 100%-os a KV1-S legenysege, akkor atkepzes nelkuli atultetes helyett jobban jar egy 75%-os uj legenyseggel.
Hetvegen a legenyseg atkepzes 20k helyett 10k lesz, asszem ilyenkor az uj legenyseg is felaron van.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest