Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I. 
Aktív témák
- 

Antonius1978
addikt
válasz

vendingo

üzenetére
						VENDINGO
Aha, van egy ket fasza hadjarat hozza.Marmint a PANZER GENERAL 2-hoz.
Sot, en is csinaltam egy magyar hadjaratot...asszem 20-23 palya van elkeszitve kb, meg kellene 2-3, de untam befejezni, es az egyes palyak sincsenek kiegyensulyozva.Egyesek tul konnyuek, masok meg nehezek, sot a vegen nagyon nehez - epp ezert amelyik tankcsoportot megsebezted, azt muszaj kinyirni, mert a ruszkik ujra feltoltik 15-re.
Ha ennek ellenere erdekel (nem olyan rossz, es mind tortenelmi palyakat csinaltam) akkor elkuldom neked.(Es betettem minden magyar cuccot, vegigkerestem az ikonos adatbazist, hogy valami hasonlot talaljak.Benne van mindharom Turan, a Toldik, Nimrod, Tas + Tas pancelvadasz, Straussler V4, Csaba, es az osszes olyan tank amit a magyarok hasznaltak, vagy kaptak a nemetektol, Zrinyi I, II, Buzoganyveto, Ezustnyil repulo stb, stb)

Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
 - Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest