- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Jó reggelt Mindenkinek!
2 dologban kérném a véleményeket, segítséget:1. JagdPz IV-re melyik ágyú ajánlott? Jelenleg a 88-ast tettem fel rá illetve raktam rá töltésgyorsítót, álcahálót és periszkópot. Ezek megfelelőek vagy van esetleg más, ami jobban ajánlott, használható ezen a tankon?
2. Akik használják a PlanetWot oldalt, azoktól kérdezném, hogy az Átlagos tier az mi alapján számítódik? Mert ugye azt mondtátok itt korábban - pl Diegho -, hogy az Átlag tiert meg kell szorozni legalább 100-al - ez még átlag alattinak számít -, de inkább 150-200-al és ennek kellene lennie a csatánkénti sebzésnek, ami elfogadhatónak számít. Kérdem én azt ezzel kapcsolatban, hogy ez akkor is igaz, ha az Átlag tier pl nekem tegnapra 5.97, mert túlnyomó többségben 6-os Hellcattel és JagdPz IV-el mentem illetve volt pár 5-ös csata is, de a 6-os tankokkal az esetek 90%-ban 8as tankokkal mentünk!?! Ebben az esetben is igaz ez a számítási mód? Mert szerintem nem mind1, hogy 6os tankokkal megyek a 6os tankommal vagy 8asok között.....jól gondolom?
Aktív témák
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest