- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Azért ha nem is lehet egyértelműen és bizonyítétokkal megdönthetetlenül alátámasztani, de olykor tényleg van olyan érzése az embernek, hogy valami nincs rendben.
Nem olyan régen én küldtem a meghívót diegho-nak szakaszozáshoz (általában fordítva szokott lenni) folyamatosan buktuk a csatákat, pedig nem felejtettünk el játszani. 8-10 csata után meguntuk, szakasz bontás és ő küldte a meghívót, ezután hirtelen mintha megszakadt volna a bukás sorozat. érdekes volt... (egyébként neki van prem nekem nincs)Aztán a másik alkalommal ismét összefutottunk, én már aznap mentem 1-2 csatát semmi különös, volt bukta is győzelem is. Elindult a szakasz, 9 csatát buktunk egyhuzamban (a csaták között volt hogy egyszer ~20 percre dolgom akadt, ezalatt ő egyedül játszott azt mondta beakadt pár győztes csata, mikor visszatértem folytatódtak a bukták)
"A tapasztalt játékosok is futnak gyenge köröket. Minap Diegho fórumtársunk pukkant el egy csatában elsőként, nulla sebzést kiosztva. A csapat többi része beleértve magamat is siralmas teljesítményt nyújtott. Ilyen eset is van."
Nem lehet az ilyen "siralmas" teljesítmények hátterében olyan dolgok állnak mint az indokolatlan lepattanók, átlag alatti és minimum sebzések, célpontot egyáltalán meg sem közelítő lövedékek, gyanús ammorack találatok stb.? Ami lehet egy-egy embernek nem tűnik fel, egész csata alatt volt 1-2 lepattanója/0 dmg crit-je. Mit számít? - előfordul, gondolja... De mi van, ha az egész csapatban mindenkinek megvolt ez a pár hatástalan lövés és pont ezért nem fogyott el az ellen. (Szinte biztos vagyok benne, hogy az igen piros csapatoktól elszenvedett megszégyenítő vereségek jó részének hatterében ilyen anomáliák állnak, [másik részében persze benne lehet az elbízzuk magunkat effekt és olyan megmozdulásokat követünk el amiket egyébként nem szoktunk])
Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bittorrent topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest