Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #4617 üzenetére
Kacag a májam
Én a HUNS-ban? (És most sűrű elnézést az aktív klántagoktól, mg akik voltak, vagy lesznek)
De...ne nevettess már...semmi bajom a HUNS-szal, félre ne érts, semmi flémháború, meg megint ez ilyen klán, ez meg olyan, de ha zsinórban, még egyszer kihangsúlyozom, hogy ZSINÓRBAN egymás után 3x kerülök be egy olyan random csatában, ahol a másik oldalon, vagyis a pirosaknál 1 db 3-as HUNS platoon van, akik hogy, hogynem, elfelejtettek köszönni, miután biztos nem értettték azt a szót, hogy hali, meg hogy cső. Na, nekem a HUNS már itt elvágta magát. Nem alkotok egy teljes klánról véleményt 3 kis tirpákról, akik azt gondolják, hogy ők a "magyar elit...pfe....há hogyne...khm...na mindegy...szóval azért sem alkotok, mert van közöttük egy-két olyan ember, akit ismerek, és ők ennek a 3-asnak az abszolut ellentétei.
Szóval dióhélyban, nem voltam és nem is leszek SOHA HUNS-os, és nem azért mert én olyan prő lennék, csak szimplán(általánosságban) tele lett a tököm, ilyen szép magyarsággal a magyar mentalitással. Külföldön tudod kicsit más a helyzet, ott megbecsülik a magyar embert, és nap mint nap azt hallom, hogy hú, Magyarorsztág? ott már voltam, milyen szép hely, ha tehetem, megyek legközelebb is. És a klán testvérklánjai, FILO, TAC, EES, -SB-, FTC1-5-ig,mostmeg már a MUMMY és PTS, de sorolhatnám még... mind visszaköszön, és GL&HF-fel indulunk a csatába...
Nem holmi "magyar elit"....Mégegyszer szeretném megragadni az alkalmat, hogy a jelenlegi, leendő, esetlex ex HUNS-ostól bocsánatot kérjek, a történet nem rájuk hegyeződik ki, hanem 3, azaz 3db emberkékre, akik annyira hunszok, hogy még köszönni sem tudnak a másik magyarnak.
Ezennel a vitát lezártam, és mivel épp ugyanolyan jogom van ide írni, mint neked, ezért két választásunk van, neked is, nekem is. Írom amit akarok, ami a szivemen, az a számon, te meg ha nem tetszik nem olvasod. Ha írok vmit, akkor te meg válaszolsz, oszt ha nem tetszik, nem olvasom...és vica verza természetesen. Na jóéjt és szebb jövőt a WOT-ban mindnyájunknak
Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest