- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Zizifull #45547 üzenetére
Szerintem attól, hogy rápingelt lőheti aki akarja. Én is játszom artyval amikor van hozzá kedvem, vagy inkább idegem. Az artyval az a gond, hogy ha nem spottolnak neki nem tud sebezni. Velem is elég sokszor előfordult, hogy mire ráfordultam egy célpontra és beszűkült a célkereszt már rég nem láttam és ekkor átfordulni egy másik célpontra ami szintén eltűnik mire kész lennék a lövésre. Persze ahonnan elfordultam újra látszódott, de ha azon a részen maradtam ahol az ellenség eltűnt akkor természetesen várhattam arra, hogy valaki spottoljon. Arról nem is beszélve, hogy amilyen jó a védelem, örülhetek ha nem jön be a bázisra az első pár percben nem, hogy pár scout tank, hanem az ellenség top tankjai egy része és akkor persze nekem annyi. Plusz, az arty lövedékének nagyobb utat kell megtennie ezért nem egyszer előfordult, hogy mire az én lövedékem odaért már rég kilőtték és a fél perces újratöltés miatt elég idegesítő egy ilyen lövés.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest