- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #4480 üzenetére
Én úgy érzem, túl lassan fordul ahhoz, hogy közelről lehessen támogatni és az erős frontpáncél ellenére meglepően sokan átlövik. Ezzel valahogyan nem megy, pedig a JagdPanther-t kedveltem.
VK4502A-ról már csak a nagy torony hiányzik, a sebessége tényleg jó, de a pattogásról fordított a véleményem....a lövéseim pattannak mindenről, pedig papíron nem rossz az az ágyú, a tankot meg szintén mindenki átlövi, aki csak akarja. ~30 kör alatt talán egyszer sikerült egy 6 killes értékelhetőt menni vele.
Timyy: Ok, ez igaz. Csak kár, hogy mindig visszalépésnek tűnik az új tank az elődjéhez képest. Kíváncsian várom, milyen lesz a nagyobb ágyúval, még mondjuk elég sok XP kell hozzá.
Runo: Néha kijöhet a lépés, de nekem az a jó tank, amivel 10-ből legalább 5-ször tudok (saját mércém szerint) értékelhető csatát menni. Ferdivel eddig ez nagyon nem sikerült.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest