- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Nem értem miért hagynád el a játékot. Illetve azt nem értem, hogy miért nehezited meg a dolgod a random csapatokkal.
Simán össze tudnál vállogatni tizenvalahány emberkét akikkel együtt tudnál játszani és akik hajlandóak követni az utasitásaidat.
A beszámolóid alapján nagyon jól átlátod a hadszinteret a pálya és a résztvevő tankok alapján. Ezt elég kevesen mondhatják el magukról. Szerintem egy összeszokott csapattal nagyon jó század csatákat tudnátok menni. Akivel meg nem jössz ki annak annyit mondanál, hogy bocsi nem birom a búrád, vagy kevés vagy ide, vagy nem tudsz fejlődni stb és a továbbiakban nem hivnád meg. Szerintem kár lenne ezt a fajta tehetségedet kiaknázatlanul hagyni. Azt mondod még nem századoztál. Képzelj el egy olyan random csatát ahol a te csapatodból nem kempel fölöslegesen senki nem lövik/noobozzák egymást és ráadaásul még azt is csinálják amit te mondasz. Ugye, hogy jól hangzik?
Én szívesen lennék egy ilyen csapat tagja, bár szerintem az én tudásom sovány lenne oda.
Egyébként szerintem a századozás a legjobb móka. Kb 15 emberrel már meg lehet oldani, ennyi ember elég jól össze tud szokni (A klánháborúnál a fagyasztás miatt nagyon sok ember/tank kell), nem kell top tank lehet akár juniorban is kezdeni aztán egyre feljebb menni, vagy épp váltogatni mikor mihez van kedv.
Aktív témák
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest