- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
diegho #43853 üzenetére
A lófaszt nincs értelme.
Én se rajongok általánosságban az irományaidért,és akkor finoman fogalmaztam,DE a videók hasznosak,azzal le ne állj.
Meg egyébként se találkozok az itteni emberekkel soha a büdös életben,akkor mi a f.....húzzam fel magam.
Nem olvasom el azt a hozzászólást amit nem akarok,aztán csókacsaládnak.
Az hogy milyen ember vagy,meg miket írsz.......hol érdekel engem.......de ha valamiből/valakitől lehet tanulni,el lesni egy két dolgot,akkor azt megteszem.Timi
Boldog Nőnapot,utólag isCaldera
hogy micsoda?felszerelésekből felpakoltad,azok meg aktiválódnak ótómatikusan.
célzó már alapból rásegít,a másik meg asszem egy helyben állás után,ha jóra gondolok.
bazzeg,mé jó hogy nem nekünk kell kapcsolgatni ilyeneket
Aktív témák
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- ROG Ally Z1Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest