Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
7végén nem volt időm olvasni és annyit termeltetek, hogy mostanra értem a végére.

Láttam, hogy sokan még mindig szapulják szegény Tigrist. Meg kell, hogy védjem, mert szerintem nagyon jó tank, csak tudni kell, hogy hol és hogyan lehet használni eredményesen. NEM előre rohanva!
KV-1S is terítéken volt, nekem kettős érzésem van vele kapcsolatban, de azért szeretek vele játszani. Jóleső érzés, mikor 400 felett durrantok bele a szemben állóba.
Sajnos a 7végi eventtel kapcsolatban jól beszoptam, mert azt hittem, hogy a töltésgyorsító, venti és társaik lesznek féláron, de sajnos nem így van. :-( Pedig már nagyon rákészültem, hogy felszerelvényezek jó pár tankot.
Kérdés:Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem volna, hogy hol tudom megnézni azt, hogy egyes tankhoz pl hányas szintű venti kell vagy melyik töltésgyorsító, illetve célzásgyorsító - bár ez utóbbiban nem biztos, hogy van különbség?!? Ha esetleg, adja a jó ég és a közeljövőben lenne ilyen akció, akkor vennék előre a kiszemelt tankokhoz is, ezért szeretném megnézni előre.
Köszönöm a segítséget, infót.Amúgy nekünk szombaton egészen jól ment - 3as szakaszban toltuk - én nem érzékeltem lagg-ot, a pingem is az általános 35-70 között volt. Tegnapi nap viszont katasztrófa volt, VKDB-t nem is tudtam lecsillagozni 5 csatából sem
, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.

Aktív témák
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.